The Apprentice - הגמר

willo

New member
../images/Emo131.gif The Apprentice - הגמר ../images/Emo131.gif

זה נגמרה העונה, ואני בדרך לסולם יעקב (כך שאני לא אראה ואכתוב רק מחר), אז תשרשרו לכאן את הסיכומים

../images/Emo58.gif פרק אחרון

אוי מאי גאד!! ייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!! יייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!! "Kendra you Hired" אחרי המשפט הזה אני נעמדתי ופשוט רקדתי מול המסך! אני כזה מאושרררררר!!!!! פעם ראשונה שהפייבוריטית שלי מהפרק הראשון, ניצחה!! גו ק
נ
ד
ר
ה!! אוקי, אחרי תגובה פאקצית למדי אני אגיב: האמת שטאנה הייתה די פאטית בפרק הזה וכל הבוז מהקהל הגיע לה(שהיה די ברור שגם הוא בעד קנדרה), אבל אפשר להבין אותה. האמת שמתחילת הפרק וגם מהמשכו הייתי בטוח שטאנה לוקחת. דווקא לדעתי הבכי הוא לא חיסרון. הייתה עונה פשוט מעולה, עם סיום עוד יותר מעולה. בהצלחה לקנדרה בעבודתה החדשה.

כמה הערות../images/Emo58.gif

- לגבי הצורה, טאנה שיקרה, קנדרה אמרה שהיא חושבת לעשות בצורת CD, CD הוא עגול. - הצורה של הברושורה זה לא הדבר היחיד שPontiac אהבו. - "הניצחון הוא של כל נט-וורת", כן בטח, אחרי שבפרק האחרון אמרת שהעבודה נעשתה על ידי ועל ידי בלבד". - אני כמעט בטוח שטאנה שילמה שוחד לקירסטן כדי שתחמיא עליה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אבי, זו לא הייתה תגובה פאקצית למדי, זו הייתה תגובה פאקצית לחלוטין. עונה גרועה. מאוד גרועה. בעונה הבאה אין יותר טארמפ, מרת'ה סטיוארט מחליפה אותו. מקווה שתביא משב רוח מרענן, אחרת הסדרה תצנח למטה ולא תחזור.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הא? היתה עונה משובחת. יותר טובה מעונה 2, ברמה של עונה 1. בעונה הבאה אין טראמפ? מה זה השוליה בלי טראמפ? ומי זו מרת'ה סטיוארט? ולמה לעזאזל מריאור שחר לא יוצאת איתי?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הגמר

תודה לאבי שהרס לי את התוצאה של הגמר בערוץ במירק. אז במתח גדול מדי לא הייתי כי ידעתי שקנדרה מנצחת אחרי קריאות OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG לאחר שסיים לראות את הפרק. טאנה שילמה מחיר כבר על המשימה האחרונה - ובצדק. העונה הזו הייתה בסדר אבל יש הרגשה של מיצוי. את מרת'ה סטיוארט אין לי כוונה לראות בכל מקרה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, אני לא יכול להבין איך מישהו אחרי הפרק הקודם יכול להיות מופתע שקאנדרה ניצחה? זה לא שהעורכים השאירו הרבה מקום למתח שם. שנית הפרק היה ממש גרוע והוא בשום אופן לא היה צריך להיות מופרד מהפרק האחרון, הפרק היה חסר כל תוכן עם קרוב לרבע שעה ריקאפ של העונה עוד כמה דקות של טראמפ שקוטע את המשתתפים האחרים בגלל מחסור בזמן עד ההכרזה "המותחת" שלו לגבי מי יהיה המתמחה. עוד דבר שממש עצבן אותי בפרק היה ההתייחסות לוידווים של טאנה, אני לא מבין אם אסור להם להגיד את מה שהם חושבים בוידווים אז מה הטעם בהם?! אז מה זה בעצם אומר למשתתפים בעונות הבאות? להיות מזוייפים לגמרי בוידווים כדי שטראמפ לא יסגור איתם חשבונות בנוגע למה שהם אמרו? זה ממש עלוב, ולא הוגן זה בערך כמו שהמושבעים בהישרדות יצביעו למישהו אחרי שהם ראו את הסידרה כולה... בקשר לעונה הבאה, זה לא שמארת'ה תחליף את טראמפ, שתי הסדרות ירוצו במקביל וישודרו מתישהו בסתיו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא הקשיבו לוידויים שלה. טאנה דיברה ישירות עם קרולין בלימוזינה בפרק שעבר, והן צחקו על שלושת הסטוג'ים.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

הוא דיבר על זה שג'ורג' אמר לטאנה שהוא לא אהב שהיא אמרה שהיא מרשה לעצמה לא לעשות כלום כי יש לה כבר פטור משבוע שעבר. גם אותי זה ממש הרגיז שג'ורג' התייחס לזה...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifגמר השוליה עונה 3

הגמר היה עושי טוב לא ארוך מדי ולא הרגשתי שהפרק נגמר טוב שלא מרחו את הגמר כמו בעונה הקודמ ת היה ברור שקנדרה מנצחת טאנה עצבנה אותי במגר בסך הכל היתה עונה טובה ומנצחת ראויה השוליה מרתה סטוארט תשודר ביום רביעי והשוליה של טראמם כרגיל בחמישי

willo

New member
../images/Emo58.gif הגמר

איזה הפתעה, אני ממש המום, קנדרה ניצחה? אז אחרי הציניות, ולאחר צפיה היה ברור שקנדרה תנצח מהשבוע שעבר, הבעיה שלי עם קנדרה זה הגישה שלה (לא להתבלט עד הסוף). נכון שהיא הייתה יותר טובה בפרקים האחרונים, אבל זה רק בגלל שבשישה הראשונים היא לא עשתה כלום, טנה עבדה כל העונה, אז היו לה שלושה גרועים. גם הפרויקטים היו שקופים, מיס יוניברס - להציע את זה לבנות, קצת סקסיסטי. מה שהיה חסר לי העונה זה לשמוע את הוידויים של הקבוצה לגבי המנהיג לאחר המשימה האחרונה. מילה שבנוסף לדונלד יש את מרתה סטיוארט, אבל מחזמר?

THE COLBSTER2

New member
ספוילר שוליה גמר -סיכום עונה

טראמפ לוקח רק נשים חושניות כדי לשכב איתן.

למעלה