שאלה...

שירליחצ

New member
../images/Emo131.gif ../images/Emo35.gif שאלה...

רציתי לשאול אם גם אתם ממהרים להוציא רישיון בגיל 17 ואיך מתייחסים לבנות בקטע הזה כי שמעתי שיש חרדים שלא נותנים לנשים לנהוג כי זה לא צנוע.. ועוד שאלה- זה מפריע לכם שאני שואלת שאלות? סתם כי אני לא מכירה ומעניין אותי לדעת

ממש ממש אבל ממש לא מפריע לנו שאת

שואלת שאלות ההיפך זה מאוד מענין אותנו..לגבי שאלותיך אז ככה...להוציא רישיון בגיל 17 לא הוצאתי כי היתי בישיבה שהיה אסור לעשות..עכשיו אני בישיבה אחרת..אז אולי אני יעשה עוד מעט..ונכון שיש חרדים שחושבים שזה לא צנוע...והם רוב...אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה...

19אריאל

New member
החרדים...

אוף זה מרגייייז אותי! לנשים אסור לנהוג כי זה לא צנוע , ולגברים אסור ללמוד נהיגה כי זה לא צבוע! כן, צביעות! צביעות שחוגגת בכל פינה אצל החרדים. תלך עם חולצה לבנה כדי שיחשבו שאתה לא רואה סרטים, תלך עם כובע כדי שיחשבו שאתה לא מפספס זמן קריאת שמע, אל תלמד נהיגה כדי שיחשבו שלא מעניין אותך מכוניות, אל תחזיק מחשב כדי שיחשבו שאתה לא גולש בנט, אל תדבר בפלאפון כדי שיחשבו שיש לך גילוי אליהו............. במילה אחת, צ ב י ע ו ת .

ממש ממש אבל ממש לא מפריע לנו שאת

שואלת שאלות ההיפך זה מאוד מענין אותנו..לגבי שאלותיך אז ככה...להוציא רישיון בגיל 17 לא הוצאתי כי היתי בישיבה שהיה אסור לעשות..עכשיו אני בישיבה אחרת..אז אולי אני יעשה עוד מעט..ונכון שיש חרדים שחושבים שזה לא צנוע...והם רוב...אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה...

שירליחצ

New member
אני לא מצליחה להבין

מה לא צנוע באישה שנוהגת? זה בדיוק כמו שאישה הולכת ברחוב או יושבת באוטובוס.. כי בנהיגה בסה"כ יושבים ולוחצים גז וברקס.. למשל לרכוב על אופניים כמו שדיברתם פה לפני כמה ימים אז איכשהו אפשר להבין אבל אוטו זה דבר סגור ותודה..

חח כן למדתי כל השבת

והספקתי עוד לישון טוב ועכשיו משעמם לי מאוד..לך לא משעמם?

שירליחצ

New member
קצת... אבל סביר...

חזרתי לא מזמן הבייתה, ואני סתם גולשת לי באינטרנט וואי גם אני ישנתי פוול קמתי ב12 וחצי בצהריים.. עוד מעט אני אפרוש יש לי ספר טוב שמחכה חח

19אריאל

New member
דיברנו על זה עם הרב שלנו בישיבה,

הוא נוקט שאסור לנשים לנהוג. תקפנו אותו בכל החזיתות עם שאלות נוקבות והוא מרח אותנו בדברים מזה לא משכנעים... לדעתי כל הקטע הזה הוא סתם בילבול מוח אחד גדול, לכי ללמוד נהיגה ותחזרי אלינו עם בשורות טובות!

19אריאל

New member
אני הוצאתי חודש לפני שעשיתי 18

אני אישית לא רואה בעיה שנשים ינהגו חוץ מהבעיה הגדולה שהנשים בחיים לא ידעו לנהוג... הן פשוט גרועות בזה! אה, ותרגישי חופשי לשאול מה בראש שלך.

19אריאל

New member
וואיי, שיהיה בהצלחה אחשלי...

אני עברתי טסט שלישי לפני שנתיים. אני חושב שזה בזכות שהלכתי בהילולא של הצדיק משטפנשט לציון שלו וביקשתי לעבור. אם הטסט שך יצא לפני ההילולא, תלך להתפלל על זה.

שירליחצ

New member
וואו המון בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אישית עברתי רביעי אם זה מנחם.......

מקפיא

New member
הוצאתי בגיל 19 רשיון,

ואם לאשתי לא יהיה רשיון אז היא תצטרך לעשות... זה דבר שרק יכול לעזור...

למעלה