שרשור לימודים

0 אור 0

New member
../images/Emo128.gif נמחקה פרסומת מוסווית כהודעה ../images/Emo31.gif

משום מה אחת המכללות בתחום החליטה להקים 8000 ניקים למטרות שיווקיות, נכנסים לפורומים הרלבנטיים עם ניק אחד, מבקשים יעוץ איפה ללמוד, והופ מגוון של עונים עם ניקים אחרים שלפתע נולדו בפורום רוצים להמליץ דוקא על המכללה המצויינת הזו, שבמקרה הם או אחותם או הסבתא שלהם למדו בה, ממש חבל שמכללה מכובדת, נזקקת לאמצעים פסולים כאלה - עד כה דוקא היתה לי דעה טובה מאד עליה.

אני308

New member
התייעצות לגבי מוסד לימודים

שלום לכולם אני בת 33 , רוצה להרשם ללימודי רפואה משלימה, בעיקר מתעניינת בתחום של רוקחות וצמחי מרפא.. מתלבטת בין המוסדות השונים.. בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה הגמישות .. שאוכל להקפיא את הלימודים באמצע אם אצטרך.. ולימודים באוירה גמישה.. כלומר דחייה אם צריך.. הקפאה וכו'.. התחלתי לבדוק כמה מקומות.. ברושים (אונ' ת") מירב (האוני' הפתוחה) ומכללת רידמן.. אשמח לשמוע המלצות/השמצות וכל דעה אחרת על כל מוסד אחר באיזור ת"א והמרכז תודה

asafedler

New member
יעוץ לגבי לימודי הידרותרפיה

מי שמכיר את המסלולים השונים בארץ יעזור לי מאוד לדעת איזה מסלול הוא הטוב ביותר מבחינה מקצועית בתחום ההידרותרפיה? תודה ויום טוב אסף

טאוֹ

New member
לצערי את מגזימה, כרגיל ../images/Emo11.gif

אני ספרתי לכל היותר 7985 ניקים חדשים של אותה מכללה, ו-14 ניקים שנפתחו בשנות החמישים, עוד לפני שהקימו את "תפוז" ואפילו את המכללה עצמה, על תקן ניקים רדומים לשימוש בעת הצורך. ביחד זה מגיע ל-7999 - כלומר, הגזמת. וברצינות: נראה לי שהדבר רק מוכיח, בפעם המי יודע כמה, שאיכות טיפולית/איכות הוראה לא בהכרח תואמת את האיכות השיווקית, לטוב ולרע. רובנו מכירים או שומעים לעתים על מטפלים טובים שלא יודעים לשווק את עצמם, ולחלופין על מטפלים בינוניים שמבריקים בשיווק עצמי; להשיג את הטוב משני העולמות זה המצב האידיאלי, אבל כמו ביחס לכל דבר אידיאלי, זה לא בהכרח שכיח....

טאוֹ

New member
../images/Emo131.gif שרשור לימודים

שנת הלימודים 2008-9 מתקרבת, ועימה מתרבות השאלות על מסלולי לימוד, מכללות וכדומה. הדבר משמח, כמובן, אך תופעת לוואי היא המלצות ישירות או מרומזות על מוסדות לימוד ומורים, אם מטעם עצמם ואם מטעם תלמידים או תלמידים לשעבר שפשוט מבטאים בכנות את הערכתם ושביעות רצונם... ובכל זאת, לאחר שמחקתי היום שלוש הודעות פרסומיות כאלה, אבקש להזכיר שאין לפרסם בפורום מכללות ובתי ספר לרפואה משלימה. כמו-כן, השרשור הפרסומי מיועד לפרסום - של סדנאות ואירועים שונים, לא של מסלולי לימוד. קורסי קיץ מזורזים נחשבים כפרסום, לצורך העניין. בכל ספק ניתן לפנות להנהלת הפורום. תודה על שיתוף הפעולה ובהצלחה לתלמידים.

0 אור 0

New member
ומה דעתך על הרעיון לעשות שרשור לימודים אמיתי?

כזה שבו נאפשר למכללות להציג את עצמן ולכל מי שרוצה להגיד דברים בזכות מכללות, הדילמה שלי גדולה, כי מנסיון עם שרשור הספקים בפורום שמנים, הוא מכיל רק את מי שבמקרה נכנס בזמן שעשינו את השרשור החד פעמי, ואין לנו בעצם דרך כמנהלים לוודא שהחד פעמי יהיה באמת איכותי, עשיר ועם האפקט שמצדיק חריגה ממדיניות הפורום, מהצד השני, המידע על אפשרויות הלימוד בתחום והשוואה ביניהן, הוא דוקא מידע חשוב ומעניין לבאי הפורום - החדשים שרוצים להתחיל והותיקים שרוצים להתחדש ..

asitapuz

New member
מישהו מכיר: אופק קרן רפואה משלימה בראי היהדות

האם מישהו מכיר את קרן אופק ללימודי המשך של רפואה משלימה מזוית יהודית. הם מצעים מלגה למי שמוכן ללמוד את הנושא האם זה רציני או החזרה בתשובה. תודה אסי

0 אור 0

New member
הפרסום אסור בפורום רפואה משלימה

וחוץ מזה זה בטח החזרה בתשובה

asitapuz

New member
לא התכונתי לפרסם מצטער עם עברתי על כללי הפורם

פשוט המודעה רצה בכל הקומפוס ושמעתי על סטדנטים שנרשמים

ינוקא1

New member
שבוע טוב.

קודם כל , לשם היושר אקדים ואומר שאני דתי. מעולם לא הייתי במפגשים שלהם , אבל חברים שלי שלמדו איתי (לא דתיים) היו ונהנו מאוד - גם לא ראיתי אף אחד שחזר בתשובה כתוצאה מכך . . . מי שמרצים שם הם מטפלים מהשורה הראשונה בארץ בכל מיני תחומים - וכדאי לשמוע אותם.

asafedler

New member
לימודי הידרותרפיה

מי שמכיר איזה מסלול נחשב לאיכותי יותר? של סמינר הקיבוצים או של ווינגיט

0 אור 0

New member
לגמרי במקרה

אחותי למדה הידרותרפיה במכללת אפקה ושם זה בכלל הכי הכי שאפשר, וגם השכנה של סבתי אומרת שאי אפשר להשוות את הרמה שלהם לאחרים

למעלה