שרשור לימודים

M O K A 1

New member
עזרה וייעוץ לפני לימודים../images/Emo101.gif

שלום לכולם,אשמח לקבל מכם עזרה וסיוע.הנושא הוא:לימודי רפואה משלימה,אני מעונין להתחיל ללמוד את התחום,בהתחלה אני רוצה ללמוד את כל מקצועות המגע (עיסוי,רייקי,שיאצו,וכו'),ולאחר מכן להתפתח לכיוונים נוספים בתחום.התחום הזה בעצם מאוד מענין אותי,ובעקבות תגובות של משפחה וחברים החלטתי "ללכת על זה",בצורה מאוד חובבנית ופשוטה,אני מעסה חברים וקרובים,וכולם אומרים לי:"שמע,יש לך את זה לך תעשה עם זה משהו....,לא יאמן איזה מגע יש לך וכאלה". החלטתי בשלב ראשון ללמוד עיסוי,לאחר מכן רייקי שלב 1 ו 2 ולהתקדם הלאה.אני בעצם ניזון משמועות ודיבורים על מקומות כאלה ואחרים אשר מלמדים את התחום,לא אומר שאני מבולבל אך אומר שאני לא החלטי וכאן בעצם אני פונה אליכם לעזרה.רציתי לדעת באמת איזה מקום ייתן לי כלים טובים כמטפל,מגוון אפשרויות לימוד,רמה גבוהה של לימודים ולא הרגשה של פס ייצור,ורק הכסף חשוב. קיבלתי המון המלצות על מכללת משה מורנו,מכללת רידמן,ודומיהם. אני רוצה לציין שאני מעונין כרגע בשלב ראשוני,קורס או סדנא או כל אופן לימוד אחר שייתן לי בטווח זמן קצר (בין 3 ל 4 חודשים),כלים ורמה טובה להתחלה.אני מתכוון לבצע נסיעה ארוכה לחו"ל,ואחר מכן אכנס לתחום בצורה יותר מאסיבית ורצינית וארחיב את לימודיי ותחומי הלימוד. אשמח לקבל מכם עצות,חוות דעת,עזרה ממי שבאמת למד במקומות כאלה או אחרים ויכול באמת לתת המלצה ממקור ראשון. תודה מראש חג שמח ושנה טובה.

זקוקה לעצת המבינים בעינייני לימודים

מעוניינת ללמוד להיות מטפלת במגע לילדים בכלל ולילדים מאותגרי קשב וריכוז בפרט ,נתקלתי בשני מקומות בהם ניתן ללמוד זאת בפרקי זמן שונים. אשמח להמלצות במסר כמובן תודה

0 אור 0

New member
אם אתה מעוניין בטווח קצר

אז הטוב ביותר הוא ללמוד עיסוי שבדי (הרייקי אפילו יותר קצר, אבל לא בטוח כמה הוא נותן לך פתח להמשך) - מדובר 4-5 חודשים שהם בסיס להרבה מאד שיטות לימוד שמגיעות בהמשך, וחשיפה ראשונית לתחום המגע. בזמן שתלמד עיסוי תוכל להכיר מה שקורה מסביב, לדבר עם אנשים ומורים ולראות מה הכיוון שיתאים לך להמשך.

פרחי באך

אולי אני רוצה ללמוד את התחום,אבל אני לא כל כך מכירה מקומות.איפה לומדים,איפה כדאי? לפני כן אני חושבת שהייתי רוצה להתנסות בטיפול על עצמי?כדאי? ואם כן,איך מוצאים מטפל טוב?

בת עולם

New member
מגע בטוח

מישהו שמע על קורס בשם "מגע בטוח"? מאוד מתחברת למה שהקורס הזה מציע, אך לא מוצאת אף אחד שיכול להמליץ לי על הבית הספר שמעביר אותו

0 אור 0

New member
כמה שזכור לי היו חברי פורום שקשורים לארגון

של הקורס, ומגיעים לפה לעתים רחוקות, תנסי לחפש בפורום

טאוֹ

New member
לימודים ונסיעה

אם הנסיעה הארוכה (כמה ארוכה, אגב?) לחו"ל היא עובדה מוגמרת, הייתי מציע לדחות את הלימודים המסודרים לאחר מכן. אתה מחפש רמה גבוהה של לימודים וכלים טובים כמטפל, ואת זה קשה להשיג בזמן קצר. אתה יכול לקבל את הבסיס, ובהנחה שמדובר במקום טוב, אתה תקבל בסיס טוב. אולם מה שנלמד באופן שטחי הוא שטחי, ולכן, לדעתי, מוטב להמתין עד לאחר שובך מהנסיעה לחו"ל ואז להיכנס לתחום לעומק. הכשרון הטבעי שלך הרי לא יברח... וביחס לרצונך - "אני רוצה ללמוד את כל מקצועות המגע (עיסוי,רייקי,שיאצו,וכו'),ולאחר מכן להתפתח לכיוונים נוספים בתחום" נראה שהקטע שמדבר על הרחבה מול העמקה, רלוונטי לכאן. נסיעה טובה ובהצלחה.

למעלה