פינה חדשה!!

Thy

New member
הוא רוצה אותה בגלל שהוא לא יכול

להשיג אותה
ובטוחח היה יותר מנשיקה ויגלו את זה אחר כך

הסצנה הכי מגעילה -

שכל השומן השפריץ החוצה מהצינור הזה XD פשוט דחפתי את הראש מתחת לכרית

tribe spirit

New member
הסצינה הכי דוחה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני קצת מתלבטת בין הניתוח פניםובין השומן מהצינור... טוב,השומן. זה היה ממש דוחה.בחילעעעע..

הסצינה הכי מכאיבה (לדעתי)

שתקעו לכריסטיאן את הבוטוקס בכל המקומות ובביצים במיוחד... בעעעע מסכן קטן.

limors2

Well-known member
הממ... השומן.... איכסה..../images/Emo54.gif

בדיוק אכלתי ופתאום אני רואה שומן משפריץ לכל מקום...
ואז משומה לא היה לי תאבון. כמה מוזר....

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif כע זה לא היה קטע נחמד במיוחד../images/Emo3.gif

noooga

New member
הסצינה הכי....

הסצנה מעצבנת היתה כשכריסטיאן אמר לבלונדה הזאת מה היא צריכה לשנות כשי שתהיה מושלמת.. הרי באמת יש אנשים כאלה שיעשו הכל כדי שתהיה להם עוד פרנסה אפילו שהם עושים דבר כ"כ מיותר שעשוי להרוס/לשנות חיים של בן אדם כשזה בכלל לא אמור לקרות. (ניסחתי גרוע.. פשוט לא יודעת איך אני יכולה לשפר את זה)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אני בהחלט מסכימה../images/Emo45.gif ניסחת בסדר גמור ../images/Emo9.gif

Rachel47

New member
זה ממש נכון

מה זה התעצבנתי כשהייתה הסצינה הזאת ואיך שהיא נכנסה לדיכאון מזה "אני באמת כל כך מכוערת
" לאאאאאאאאאאא ממש לאאאאאאאא הוא פשוט נורא רוצה שתשלמי לו המון כסף בשביל דברים סתמיים ולא נחוצים

ShiRooSh4

New member
ממש בהתחלה..

האמת הייתי שמחה אם אני הייתי מפסידה את הקטע הזה

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחביב כתמיד חנה../images/Emo3.gif

limors2

Well-known member
הממ בעצם גם ההתחלה לא הייתה../images/Emo54.gif

משהו. פספסתי טיפה מההתחלה. ואני מדליקה תטלווזיה בדיוק בזמן כדי לראות מישהו דוחף תיד שלו לתחת המדמם של מישהי ומוציא משם סילקון....

למעלה