פינה חדשה!!

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif פינה חדשה!!

(והראשונה בפורום! יאי מי
)
אני מכריזה רשמית בזאת על הקמת פינת "הסצינה הכי..."! את הפינה הזו אני אפתח כל שבוע לאחר הפרק החדש. כל אחד ישרשר אליה את הסצינה שהיתה הכי __________ בפרק לדעתו, כשאת ה-__________ אתם תשלימו לפי דעתכם וכראות עיניכם. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. אז אני אתחיל: הסצינה הכי מזעזעת היתה בבית החולים, כשכריסטיאן גילה שפרז הוא בעצם פדופיל. באותו רגע כריסטיאן הבין שפרז ביקש לשנות את הפנים שלו כדי שהבוס שלו לא יהרוג אותו, בגלל שהתעסק עם בתו הקטנה בת ה-6. עכשיו תורכם

b u s t e d

New member
הסצנה הכי מגעילה

(לפי הפיילוט, נראה לי שיהיה בעיקר "הקטע הכי מגעיל" בסדרה הזאת..) כשכל השומן של הפדופיל התפזר בחדר על כולם.....

Rachel47

New member
הקטע הכי מגעיל לדעתי

היה הניתוח פנים עצמו.. מוזר שאפחד לא הזכיר את זה...זה היה פשוט נורא...הם פתחו/חתכו/שברו כל איבר אפשרי...כאילו..אפילו את העיניים....אייייווווווווו

THE HELL BOY

New member
הסצינה הכי מזעזעת../images/Emo87.gif

חסכו ממני עירום של ג'וליאן
... וברצינות
- הקטע שכריסטיאן מגלה על הפדופיל והוא מסתכל על הילדה שמנופפת לשלום. קטע חזק.

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif

הסצינה הכי מפגרת-

כשטריי מסתכל על השדיים של אשתו של חבר שלו, ולמרות שהוא רואה שהם כל-כך נפולים שהיא יכולה פשוט ללכת ולדרוך עליהם בטעות- הוא אומר לה שהם מושלמים.

RenanaD

New member
הוא כאילו על תקן "הגבר הרגיש, ../images/Emo131.gif

האוהב והמושלם". לפי דעתי (לא ספוילר, אין לי מושג מה הולך לקרות בסדרה) הוא מנסה להראות לה כמה שבעלה מגעיל-בניגוד אליו, וככה לגרום לה לאהוב אותו שוב. לפתות אותה. אבל שוב, זו רק דעתי.

Rachel47

New member
גמני חשבתי ככה

אבל הם לא חברים טובים
למה שהוא יעשה לו את זה
הוא נהנה מהחיים שלו עכשיו... טוב נראה איך זה מתפתח

RenanaD

New member
כריסטיאן נראה לי בן אדם ../images/Emo131.gif

שימכור גם את האמא שלו בשביל כסף. הוא מת להיות עם ג'וליה, ושון הוא האדם האחרון שיצליח לעצור אותו בדרך להשיג אותה.

Rachel47

New member
לא יודעת../images/Emo15.gif

הוא דווקא נראה ל יבנאדם שבתוך תוכו הוא לא כזה נורא וכן הוא מת להיות איתה אבל היא דחתה אותו כשהם יצאו...הם אפילו לא התנשקו...

חחח, את צוחקת עליי?

הוא לא הסכים להסגיר פדופיל בשביל כסף, ככה שאם יש בו טיפת טוב זה נמצא עמוק עמוק עמוק עמוק

למעלה