כמה שאלות ...

chenusha1000

New member
../images/Emo131.gif כמה שאלות ...

שלום, אני נימצאת הרבה בפורום ובדר"כ רק קוראת, כייף לקרוא כאן לומדים דברים חדשים מקבלים תמיכה... ממש נחמד, באמת :] החלטתי לכתוב ולספר קצת מה עובר עלי, להוריד קצת מהלב אולי ? :] חח בכל מקרה אני חן, בקרוב בת 18, ואני חצי שנה כבר לומדת נהיגה. למה כ"כ הרבה זמן? כי גם עשיתי עצירה באמצע של כמה חודשים טובים.. אני כרגע בשיעור 40 ואני חושבת שאני די בסדר, הבעיה שלי היא לנהוג עם מישהו שלא המורה שלי, אני כ"כ מפחדת לגשת לטסט למרות שאני חושבת שאני נוהגת די בסדר, המורה שלי החליט לתת לי לנהוג עם מורה אחר מהביצפר שיעור 1 וכ"כ התרגשתי שעשיתי כ"כ הרבה טעויות שלא הייתי עושה לפני.. אני יודעת שאין לי סיבה להתרגש כ"כ, ושבסך הכל הוא עוד בן אדם.. .אני באמת לא יודעת למה זה קורה לי... אני גם לא מתרגשת מדברים כאלה אבל כשזה מגיע לרגע הזה אני כולי משקשקת חח.. אני לא רוצה לדעת מה יהיה כשיכנס הטסטר לאוטו, :] - אני לא סובלת מחוסר בטחון האמת, אני מנסה ללנשום קצת לפני והכל אבל הבטן שלי צועקת חח.. אולי יש לכם טיפים לתת לי כדי להירגע.. ומה לדעתכם עדיף? להיות 1 בטסט או 2? ושאלות בקשר לנהיגה... 1. האם בטסט יכולים להכשיל בסיטאציה כזאת - הגעה לרמזור שמתחלף לאדום ומהילוך 4 להוריד ל2 ואז לראשון../ או מה הדרך הכי טובה להגיע לרמזור? 2. בצומת עם זכות קדימה תמיד להגיע ב1? (אני מדברת על טסט ולא בנהיגה לאחר מכן.. ) תודה רבה,
ושבת שלום....

100vardit

New member
ל-חן

אז ככה- זה טבעי לחלוטין להתרגש בהחלפה עם מורה אחר.הרבה מורים נותנים לתלמידים החלפה בנוסף לטסט הפנימי. אם את אומרת שבדר"כ את לא סובלת מחוסר ביטחון,תנסי לנהוג בלי לחשוב יותר מידי מי לידך. הרי תכלס-להחלפה אין הרבה משמעות,זה בשבילך נטו. בטח המורה יגיש אותך אוטוטו לטסט-תבקשי החלפה נוספת,ושימי לב להערות שנתן לך המורה המחליף הקודם. טיפים להרגעה-לא עולים לי בראש כרגע.מה שכן-תקראי את המאמרים של הפורום,יש שם טיפים ליום הטסט. אני העדפתי להיות ראשונה.והייתי מתעקשת על זה,גם כשהיה טסט מפוצל. המורה שלי אמר לי-מי שלחוץ,הוא ממליץ לו להיות ראשון. כך-הייתי יושבת(בזמן ההמתנה לטסטר),כאשר אני חגורה(כששניים-אפשר לשכוח),המראות מכוונות לי,והכסא מותאם לי כמו שאני אוהבת. מעבר לזה-העדפתי לעשות,ולסיים עם זה.הרגשתי שזה עדיף-מאשר לשבת אחורה-ולכסוס ציפורניים עד לתורי. בנוסף-אהבתי יותר את היציאה ממשרד הרישוי(האוטו כבר היה עומד במקום ש-קל לצאת בלי יותר מידי היסוסים,והייתי מתחילה.) מומלץ להעביר 4 3 2 1 . בעיקרון תנסי לתכנן את העצירה כמו שצריך(עם הברקס) על מנת שתוכלי לעצור כמו שצריך,להעביר בין כל ההילוכים-במהירויות המתאימות. בצומת עם משולש.מומלץ להגיע בראשון ,כידי לתת זכות קדימה. אבל תזהרי-לא לעצור שלא לצורך! פשוט להגיע לאט,למקרה שתצטרכי לעצור. אך-לא לעצור(כי זה לא תמרור עצור) פשוט להגיע לאט-אפשר לעבור-סעי,לא-תמתיני ותסעי מיד. בהצלחה!

chenusha1000

New member
:] תודה רבה...

על התגובה, באמת שזה כייף לשמוע ולקבל עידוד .. זה באמת מחזק... [מרגש אה?
] בכל מקרה אני באמת אנסה להפנים ואשמח לקבל עוד תגובות, תודה רבה לך, המשך יום טוב! ...

buda11

New member
אממ

אהלן [: זה לחץ שיש לרוב התלמידלים הלומדים נהגיה,עד שמתרגלים למורה פתאום בא בנאדם זר וזה גורם להרבה שגיאות. גם לי זה היה והדבר היחיד שעשתי זה שפשוט מאוד בטסט הפנימי והחיצוני שבא הבון פשוט מאוד לא הסתכלתי עליו כדי לא להרגיש שהוא נמצא וככה להתעלם מהלחץ. שהיה לך המון בהצלחה בהמשך :][:

למעלה