יום שלישי

LadyFlame123

New member
הימים טסים לי בזמן האחרון:|

לא עשיתי כלום היום
. אבל סוףסוף ראיתי "שעת שיא" הראשון.. משעמם לי.

dcohn

New member
יום ראשון לעבודה:)

היה די אחלה, השעתיים-שלוש האחרונות היו נוראיות כבר.. ואני פתאום באתי עם אנרגיות של צופיפניקית (ואני לא בצופים) ועשיתי מורלים וכאלה
(וגם לרוב יובשתי
) ישנתי הרבה. אני חושבת על לחזור לישון.

noyy

New member
דיי איזו עייפות

קמתי ב8, לא יודעת אפילו למה וסתם לא עשיתי כלום עד אחה"צ נרדמתי שוב וקמתי עכשיו (אני כבר רואה איך הולכות להתהפך לי שוב כל שעות השינה) דייייייי מחר אני לומדת מ9 עד 5 אחה"צ. לא רוצה אההההההההההה

noyy

New member
את מכירה אותי

אם לא תפתחי שיחה זה עלול לא לקרות
וזה למרות שבאתי הרגע לפתוח אחת! נשבעת!!! אבל את לא מחוברת

מיאו 179

New member
חופש אמיתי :)

סוף סוף אין מבחנים על הראש יאי :) היה לי שיעור נהיגה די מעפן אבל הוא היה יותר טוב מהשיעור הקודם (אבל הי! יש לי תרוץ! כבר חודשיים לא נהגתי :( ) אחרי זה הלכתי למכון כושר. כבר אמרו לי שרואים תוצאות וגם אני מרגישה שאני נכנסת לכושר. אני מתה על המקום הזה, שווה כל שקל.

Broken sound

New member
הכי טוב בחייים!!!!!כזה כיףףףףףףף

יום שני מסיבת גיוס.היה בןןןזונההה.פול נהננוו!!!111111 שתיתי קצתקצת יותר מדיי.אבל בקטנה. חזרתי לישון אצל שיר,הלכתי להביא משו מהבית של אופיר וכשחזרתי מצאתי את שיר ישנה,על המדרכהXDDDDD חזרנו אלייה וישנו מ4ומשו עד 5 והלכנו מתוווווווווווווווות לעבודה. חזרתי וישר שיעור נהיגה =]] העבודה הזאת,זה אחד הדברים הטובים. אני כ"כ שמחה שהלכתי אלייה. אני מכירה כ"כ כ"כ כ"כ הרבה אנשים הכי מתוקים בעולםםםםםםםם. זה שאני שיר ושחר[לא מדריכות אותה קבוצה אבל עדיין]. כזה מצחיק וכל פעם שאתה חוזר לבית אתה מרגיש סיפוק כזה גדול. שלהלהלהלהלה.

A Broken Myth

New member
אהמאהמ,

בזכות מי הלכת לקייטנה הזאת?... אגב, אני לא אוכל לעבוד מחזור שני

A Broken Myth

New member
הפיזיותרפיסטית אמרה

שייקח לי שבועיים עד שאני אוכל ללכת בלי קביים ובלי צליעה. לייף סאקס |:

Pr0bl3m

New member
הייתי בים עם הוריי.

אני חייב לציין שאני ש-ו-נ-א חול!!! אמא שלי אומרת שגם כשהייתי בשנות חיי הראשונות, כשהיו מכניסים אותי לארגז חול, הייתי ממהר לצאת ממנו. OCD מגיל צעיר? XD

ת"א!!!!

אז ככה קמתי ב9:15 התארגנתי הלכתי לדואר לקחת את הדרכון ומשמה לסתבא לקחת כסף ואז נסעתי לת"א קניתי נעליים של טבע נאות ועשיתי ראסטה:) אחריי זה לפעולה בשבט לא באו חניכים אחריי עשיתי מלא דברים ועכשיו אני בבית.:)

ת"א!!!!

אז ככה קמתי ב9:15 התארגנתי הלכתי לדואר לקחת את הדרכון ומשמה לסתבא לקחת כסף ואז נסעתי לת"א קניתי נעליים של טבע נאות ועשיתי ראסטה:) אחריי זה לפעולה בשבט לא באו חניכים אחריי עשיתי מלא דברים ועכשיו אני בבית.:)

Pr0bl3m

New member
LOL נזכרתי בחלום שחלמתי "הלילה".

חלמתי ששיחקתי כדורסל, ופתאום באו שוטרים והחרימו את הכדור, והם אמרו שמהיום אסור להחזיק כדור כדורסל ללא רישיון, כי הוא עלול להתפוצץ. הזוי לחלוטין...

KeReN 0R

New member
אני חלמתי שעוגן מ"שמש" חכמה פתאום

ועוד איזה משהו לא ברור על דולפינים

למעלה