וח מודעות

9סנורקה9

New member
בגדים משנות ה-70?

אני זוכרת שהסדרה (שאותה כן ראיתי) מבוססת על הסרט, ושלטו בה ללא עוררין הבגדים המזוויעים (בלשון המעטה) של שנות ה-80. זוועה. מזל שרק נולדתי בעשור הזה ולא גדלתי בו.... מחר, אלאדין! המרחפת
 

לירונר

New member
משטרת האופנה הוצפה בשנות ה80 בגלל ש

היו המון התקשרויות מאנשים מזועזעים והמומים עד לשד עצמותם ההלם, המראה הקשה... ברוך שפטרנו או שלא....
 

לירוי25

New member
אם כבר להזכר בבן דמותי מפזז בחן

יש לי בבית קלטת מקורית עם הופעה של חברי הסדרה בהופעה שהיתה להם בלונדון. מ-ד-ה-י-ם-!
 

יובל16

New member
ברוכה השבה!!!

טיולים שנתיים תמיד גרועים... זאת הסיבה שאני לא יוצא!!! חוץ מזה תמיד אנחנו חייבים לישון באוהלים בטבע... איכס!!! ואם בא לך לשתף.. לאיזה מסקנות הגעת?
 
אויש, שאני אגע בחול???

NO WAY! הלו זה טיול שנתי, מה אתה מצפה ללוקסוס? ג´יז. הנוער של ימינו...
 
יקיריי,,,

אני בצופים.... כך שמחול ואבנים אני לא בדיוק נגעלת.... עברו עלי דברים יותר גרועים מזה... וחוץ מזה, עם המקום שהיינו בו עדיפים אוהלים. המסקנות?... *מכאן זה מתחיל להיות פסימי* בזמן שהסתובבתי לי במקום עם המוזיקה שלי וחשבתי הגעתי למסקנה שאני באמת לבד. לא היה לי למי לפנות. עם מי לדבר. יש לי יותר מידי דברים שאני צריכה לספר למישהו שאני פשוט מדחיקה.... יום אחד אני פשוט אתפוצץ... וזה הולך להיות בקרוב מאוד. החיים שלי לא היו כאלה פעם....! ויש עוד.
 
למעלה