וח מודעות

חזרתי!

למי שלא שם לב.... מהטיול השנתי... אוי אלוהים זה כזה חרא... בכל מקרה... הגעתי למסקנות מסוימות. לאב יו גלינדה

Amir16

New member
סקר קטן

מכירים את התוכנית queer as folk??? אני בטוח שכן(ומי שלא אז הוא לא יודע מה הוא מפסיד) any way אני רוצה לעשות סקר ולשאול מי לפי דעתכם נראה הכי טוב ועם מי הייתם רוצים לחיות(זה לא חייב להיות זה שנראה הכי טוב) וככה זה אצלי: אני חושב שג´סטין ובריאן פשוט כוסונים ואין מישהו שנראה יותר טוב אבל הייתי רוצה להיות בקשר דווקא עם מייקל שהוא חמוד ונחמד...

joop18

New member
queer as folk ../images/Emo34.gif

אני לא זוכר טוב את השמות אז זאת תהיה בעייה...הילד הבלונדיני (ג´סטין??) מעצבן בטירוף..יש לו התנהגות מסריחה. לבריאן יש גוף יפה אבל הוא סתם סנוב...ואני מסכים שמייקל הכי אחלה לקשר, הוא באמת חמוד. גם הרופא לא רע בכלל

icy rain drop

New member
תגידו, שמתם לב שמייקל מ´קוויר´

מופיע בסרט "Dude, Where´s My Car?" בתפקיד זולטאן או איך שלא קוראים לו, המנהיג של.. מי שלא יהיו :) איזה חיוך מקסים יש לו.. בקיצור, בריאן לא נראה משהו אבל הוא סקסי ג´סטין דוחה אותי, הוא פשוט מכוער ותופס מעצמו (ויש לו גוף מגעיל...) ו.. אני הכי אוהבת את מייקל, נדמה לי

spainbar

New member
כל כך התרגלתי להתווכח

שעכשיו קצת משעמם לי וכולם הלכו לישון ורק 22:54... מה אני יעשה?

spainbar

New member
מרמלד, אני מומחה בנושא../images/Emo8.gif

אבל לא חיפשתי להתווכח, סתם...

MARMELAD

New member
שימו ../images/Emo23.gif בנים

גשו למאמרי הפורום.. תגידו אם אתם רואים שם משהו חדש

לירונר

New member
איזה קטע... ../images/Emo3.gif

חלק מהחברים שלי (4 או 5) קיבלו צו ראשון כולם קיבלו את זה היום אבל לכל אחד תאריך שונה והם עכשיו בריצות לשנות את התראיכים לאותו יום

9סנורקה9

New member
שברתי את השיא שלי

השיא הקודם היה קילוף גזר והכנת מרק גזר בשתיים לפנות בוקר. הלילה, אני הכנתי עוגיות עד ארבע לפנות בוקר.... תאחלו לי שיהיה פיקניק מוצלח, שאנשים יגיעו ויהנו, שלא תהיה שמש שורפת ובלי משפחות ערסיות בכל חלקת דשא טובה. אה, והיום, שילמתי 33 שקלים על כרטיס קולנוע, וישנתי במהלך כל הסרט. ייפי. המרחפת (בעקבות דרישת הקהל, אני פותחת מכרז למצוא לי כינוי אחר במקום הכינוי סנורקה. הצעות יוגשו לא יאוחר משבוע מהיום. )

9סנורקה9

New member
מפלצות בע"מ.

הפיקניק, ד"א, היה מאאאד מוצלח, כולם נהנו ושיחקו ואכלו. ונהנו

נרדמת במפלצות בע"מ? עוגי-לטיפולך!

ויופי שהפיקניק יצא מוצלח! רק עוד יומיים!!!

../images/Emo32.gif מישהו ראה את הסרט "תהילה"?

הוא היה לא מזמן בכבלים...שוב פעם... משום מה אני נהנה לצפות בו שוב...למרות שאני לא מצליח לעמוד בזה - אני נשבר ונרדם לקראת הסוף... כיף להזכר כמה לירוי היה יפה, כמה ברונו היה מוכשר, כמה קוקו הייתה תמימה... הסצנה של החדר אוכל. hot lunch ...איזה מקפיץ... שמתם לב שכבר אז השתמשו במושג "פאג-האג"? ולא צריך להזכיר לכם ממתי הסרט. בקיצור, סרט חביב, לא מעבר לזה, אבל בכל זאת נחמד להזכר... חוץ מהסבנטיזיות ששולטת שם....איכססס הבגדים...בלעעעע כל טוב

למעלה