אני רק שאלה

• פותח הנושא Suli
  • פורסם בתאריך

Suli

New member
../images/Emo131.gifאני רק שאלה

הקודם תקוע יותר מדי זמן בתחתית העמוד

mg6006

New member
רוצים רוטשליד בקבוצה? קחו אותו ../images/Emo178.gif

Menachem Rothschild (79930205) 25 שנים ו18 ימים, כושר משחק טוב, חבול, אבל משחק. בחור נחמד, מאוזן ובלתי הגון. בעל נסיון בינוני וכושר מנהיגות חלש. יום הולדת הבא: 05.04.2008 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 93 710 שכר: 268 250 NIS/לשבוע בעלים: PARADISE2000 אזהרות: 1 פציעות: חבול כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: שמיימי מסירה: סביר משחק אגפים: חלש הגנה: עלוב הבקעה: עלוב מצבים נייחים: עלוב אתם מכירים את זה שממישהו מוציא שחקן על 0 ואתה מציע ראשון ככה 10 אלף ואחרי זה אתה רואה בהאטריק שלי שמישהו הציע מעליך אז אתה ישר מציע בלי לשים לב? אז הפעם מישהו הציע מעליי 10 מיליון והצעתי בלי לשים לב. כואב הלב..

get low

New member
רק אתה יכול להציע 10 מיליון בלי לשים לב ../images/Emo6.gif

get low

New member
אגב, אתה יכול להיות שקט

כנראה שיציעו מעליך, אם עוד לא עשו את זה..

ofirule

New member
מאמני שוערים.

אם אני מאמן שוערים ואני מתכוון להמשיך ככה כמה מאמני שוערים אני צריך בערך? נכון לעכשיו אני מאמן שוער מצוין ושוער טוב כשהטוב עומד לעלות.

התלבטות

יש לי שני שחקנים בני שמונה עשרה ואני רוצה לפתח את שניהם. הבעיה היא שאחד רמה טוב בהגנה ואחד רמה טוב במשחק אגפים. איזה אימון לעשות????????????

TheBestM

New member
האם כדאי לרדת ליגה? (מבחינת מנויים)

אני לוקח אותי למשל, כי יש לי סיכוי גדול...: אני מתחיל עם 1009 (היום), עכשו אני מקבל 5 פעמים כל פעם שמצטרפים (כי אני מפסיד הרבה אז המצב של האוהדים לא טוב), כלומר 10 בשבוע, נשארו 6 שבועות, אז אני אקבל עוד 60, יהיה לי 1069 (בלי פגרה בסוף עונה). עכשו אם אני יורד ליגה, יהיה לי 1069-106=963 (תחילה עונה). עכשו אני אנצח בליגה 7 בלי בעיות אז כל פעם שיצטרפו יצטרפו לי 10 (כי המצב שלהם יהיה טוב, וזה בערך ממוצע...), כלומר 20 בשבוע, 20X14=280, משמע סוף עונה (בלי פגרה) יהיו לי 963+280=1243, ואז אני עולה ליגה, שזה 1243+124=1367, כאילו עוד שתי עונות בתחילת העונה השנייה יהיו לי 1367 (בלי פגרה). עכשו אם אני נשאר: אם אני נשאר יהיה לי 1069 סוף עונה (בלי פגרה) ואז אני אקבל בערך 5 כל פעם שמצטרפים (כי המצב עדיין לא טוב...), שזה 10 בשבוע, עכשו 14 שבועות (בלי פגרה) זה 10X14=140, עכשו 1069+140=1209, ככה יהיה לי בעוד שתי עונות בתחילת עונה (בלי פגרה) 1209. אז לדעתי אולי שווה לרדת ליגה? כי אני בכלל עוד לא לוקח בחשבון את המענק של העלייה (חצי מליון), ועוד את זה שהרבה הרבה יותר אוהדים יבואו, שזה עוד בכלל הרבה יותר כסף, כי בליגה שלי, עם 1000, אני עדיין לא ממלא איצטדיון של 12,000!!!! שאני בכלל עם 700 מנויים יכול לעשות את זה בליגה 7 אם אני מקום 1.... אז מה אתם אומרים?

tomash11

New member
זה לא ממש עיוות

האטריק מתגמלים יותר מנצחים ממפסידים. זה שאתה מקבל בראש אבל בליגה גבוהה לא אומר שאתה צריך להרוויח יותר מקבוצה שמצליחה בליגה נמוכה יותר רק משום שאתה בליגה גבוהה. כמו כן, החישוב, בהנחה שהוא נכון מבחינה מספרית, לא מדויק במאה אחוז, כי הוא מציג רק חלק מהתמונה. יכול להיות באמת שהנזק מירידת ליגה ב10 אחוז אוהדים הינו קטן יותר מהבונוס של הצטרפות האוהדים בליגה נמוכה יותר, אבל לא לקחו כאן בחשבון שבגביע, הסיכוי להתקדם יורד ושבדרך למטה מאבדים לא רק אוהדים אלא בעיקר קהל שמגיע ממש קצת למשחקים וזו הכנסה לא קטנה, ככה שזה בעיקר כמו שאמרו מעלי, יותר טוב מהדרך הזו זה לנצח בליגה הגבוהה יותר.

TheBestM

New member
אבל אני גם ככה לא ממש מתקדם בגביע,

אולי אם אני אשאר ליגה אני אתקם עוד סיבוב, מקסימום 2, ואם 2, אז אחד מהם לא יהיה אצלי בבית..., ומשחקי בית, יש לי 7 בעונה, ואם אני אנצח, אני אמלא 12 אלף עד 15 אלף (אפילו יותר לפי תוכנת העזר...), שזה הרבה יותר כסף ממה שאני ארוויח בגביע, כי אני עדיין הפסיד בליגה שלי, אולי אני לא אהיה מקום אחרון או לפני האחרון, אבל אני יהיה בתחתית, עם כמה ניצחונות בודדים...., מבחינה כלכלית, לדעתי עדיף לרדת כבר, אלה אם אני מסיים מקום רביעי..., או חמישי אבל עם נקודות צמודות..., כי כמה אני כבר מנצח בליגה?, 3-4 משחקים?, זה לא ממש עוזר למנויים שלי....

tomash11

New member
נקודתית זה נכון

אבל עקרונית, זה לא נכון שההאטריק מעודד ירידת ליגה (כפי שצוין בתגובה להודעה הראשונה שלך) כיוון שזה רק חלק אחד של התמונה ולא התמונה הכוללת.

למעלה