אני רק שאלה

Suli

New member
אחוזי שליטה, אחוזי שליטה

הרמה שלך בקישור לחלק לרמה שלו+הרמה שלך (בסוגריים) מה הרמות? אנחנו לא יודעים. אתה כן

s h a h a r 8

New member
רמות

לי יש wretched גבוה שזה אומר 21 לו יש איום נמוך שזה 6 21/6+6=24.5 זה בעצם ההפרש? יענו לי יהיה 74.5 אחוזי שליטה ולו יהיה 25.5?

Suli

New member
בדיוק

עכשיו תחשב אותו דבר לגביי פיק ותראה אם כדאי לך לעלות פיק או לא. לדעתי, כן נ.ב - איך הגעת לכאלו מספרים? איום נמוך = 2 גרוע גבוה (רצ'טד) = 7 המכפלה של 3 זה רק לרייטינג בהאטסטאס

s h a h a r 8

New member
או קיי

זאת אומרת שיהיה לי 60.5 אחוזי שליטה ולו יהיה 39.5? בפיק יש לי ריצטד נמוך מאוד = 5 לו נשאר איום נמוך=2 ואז לי יהיה 57.5 ולו יהיה42.5 אני לא חושב שזה שווה את הפיק חוץ מזה... זה לא ישאר כל המשחק על האחוזי שליטה האלו.. לאיזה כיוון זה ישתנה..? זה שיש לו סטאמינה יותר גבוהה?

s h a h a r 8

New member
זהו החלטתי..

אני לא לוקח פיק ומנצח על בטוח.. משחק הגביע הבא כנראה שאני לא יעבור אז שם אני יעשה פיק.. וגם משחק הליגה הקרוב סביר להניח שאני שם פיק..

לילה טוב

קיים מחשבון קישור ? שאתה מכניס את הקשרים שלך, בלמים התקפיים, ונגרים וחלוצים, רוח צוות משחק בית\חוץ וכו' ואז הוא מראה לך את הקישור שלך ? ראיתי בקישורים שלא קיים דבר כזה, לא שווה להמציא ? מצד שני זה יכול להרוס הרבה מההפתעה במשחק...

Suli

New member
יש מחשבון פיראטי שעושה עבודה די טובה

אבל אסור לי לתת אותו אז תסתפק בזה שיש בהאטריק אורגנייזר די מדויק כל עוד אתה נשאר ברמות הנמוכות (עד אאוט קישור)

man31

New member
Kמה אסור לתת את המחשבון הפיראטי?

אנחנו לא בפורום רשמי של האטריק

simko

New member
דווקא המחשבון של אורגינייזר

עושה יופי של עבודה,ובכלל לפי דעתי זה התוכנה הכי טובה שמוצאת בחינם(למרות שיש כאלה שיגידו אחרת) הבעיה היחידה היא שאין אותה בעיברית אם זה לא מפריע לך אז זה האתר http://www.hattrickorganizer.net/english/index.htm אני משתמש בבסיס של התוכנה ולא בכל מה שיש בא מעבר אז את הבסיס אני יודע אם תרצה אין לי בעיה לעזור לך איתה חוץ מזה יש גם מאמר פה על התוכנה איפשהו

Suli

New member
לא אמרתי שהוא לא טוב

הHO הוא מצויין אבל כמו שאמרתי, ברמות קישור גבוהות, הוא לא מדוייק כל כך (למען האמת, ברמות גבוהות בכלל הוא מזייף קצת. חצי רמה, תת רמה...תלוי עד כמה גבוה) לגביי המחשבון הפיראטי? הוא נעשה עבור הנבחרת הבוגרת והנתונים שם בהתאם. בוא נגיד שתצטרכו לעשות קצת הרבה עבודה שחורה אם תרצו להשתמש בו.

man31

New member
אז זה אומר שרק עם קשרים ברמות מאוד גבוהות...

אפשר לבדוק שם? ולמה לא מפרסמים אותו? הוא סודי?

Suli

New member
לא קשור לרמת הקשרים אלא לרמת הקישור נטו

האורגנייזר מתחיל לזייף כשהרמות (בכל האיזורים) עוברות את האקסלנט אמנם מדובר פה בתת רמה, לא משהו קריטי יותר מדי, ואמנם לרוב הציונים נמוכים יותר ממה שאמורים להיות אבל זה כן קריטי אני אתן לך דוגמה מהעונה שעברה משחק די מכריע על מה שיכל להיות האליפות מול הפועל יפה האורגנייזר נותן לי וו"ק נמוך מאד בקישור/מאג גבוה מאד (12.98) המחשבון הנ"ל - מאג נמוך. מי צדק? הוא סודי נכון לעכשיו, כי הוא משמש בעיקר לנבחרת. אם המפתח שלו יראה לנכון הוא יופץ

אקדמיה , משתלם בשלב ראשוני ?

אהלן . סוף סוף הצטרפתי לשיגעון ההאטריק וקיבלתי קבוצה בליגה השביעית . בינתיים אני עושה את כל הצעדים הנכונים והמאופקים על מנת להשיג סטאטוס כלכלי לא קריטי ואם זאת גם קרש קפיצה לעתיד . כמומלץ אני משקיע בנוער את המקסימום - 100 אלף , האם בשלב כה התחלתי אתם ממליצים גם לפתוח אקדמיה או שהעניין מיותר ? תודה מראש

Cade Foster

New member
ממש לא

צריך להשקיע לא מעט כסף בשביל להצליח בשיטה הזאת, וזה כסף שאין לך כרגע. אפילו אני מתכוון לסגור את מחלקת הנוער בסוף העונה שלה.

o r i z i

New member
בזבוז כסף..

לפי דעתי אקדמיית הנוער היא בזבוז גם למשתמשים חדשים וגם לוותיקים אין מה לפתוח אותה

TRD

New member
לא מתייחסים לדיווחים על רמאויות../images/Emo10.gif

מה צריך לעשות שבכל זאת הם יתייחסו?

למעלה