אני רק שאלה

idan1991

New member
לזה ששאל מהו הרייטינג

אתה מוזמן לבדוק במילון המונחים של הפורום.

R o n 2 5 6

New member
אימון הסטאמינה

עד עכשיו לא הבנתי,ואני מקווה שלמישהו יש תשובה-אחוזי אימון הסטאמינה(כושר גופני) נלקחים מהאימון הראשי,או שזה נוסף לאימון הראשי?

זונע

New member
נלקח מהאימון הראשי

כלומר אם אתה מאמן הגנה על 100% והאימון כושר גופני שלך הוא 5%, אז זה מתפלג 95% הגנה ו-5% כושר גופני.

get low

New member
לפני השינויים

לא יודע מתי השינויים נכנסים, אבל זה יהיה יותר..

AASSDDFF2

New member
נראה לי שזה כבר השתנה...

הממוצע של הכרטיסים בגביע (אצלי) הגיע ל35 וזה רק שני סוגים מושבים שהם הכי זולים...ככה שנראה לי שזה כבר שונה... אם זה לא שונה אכלתי אותה עם ההגדלה של האיצטדיון... ודרך אגב מתי מקבלים את הכסף של האיצטדיון ושל הספונסרים (עוד 50 אלף כול שבוע כי זה לא נכנס בשבוע האחרון...)

AASSDDFF2

New member
תוכנת עזר...

האם התוכנה הזאת מדוייקת? http://www.htdaytrading.com/index.php מצאתי אותה בקישורים ואני מעוניין לדעת אם אני בודק שחקן לפי הTSI שלו האם אני מקבל תשובה מדוייקת? תודה...

tomash11

New member
תלוי

אני לא חושב שיש תוכנה/מחשבון מדויק שיכול לחזות בודאות את הרמה הפנימית של שחקן. זה נכון עוד יותר לגבי שחקני מולטי שאין להם רק תכונה אחת גבוהה בעוד כל היתר נמוכות מאד. אומרים שיש כמה שחוזות בצורה לא רעה, אבל שוב, זה בעיקר לשחקנים שיש להם רק תכונה אחת מובהקת וזה לא בטוח מאה אחוז.

AASSDDFF2

New member
אפשר לקבל קישור לתוכנה שאתה מדבר עליה?

אם תביא לי קישור אני אודה לך..

tomash11

New member
אני מכיר רק את פסיכוTSI

ואני לא כל כך סומך עליה. זה מעין פלאג אין בפיירפוקס אאל"ט.

tomash11

New member
עוד הערה

עכשיו עם שינויי הגיל ובעיקר הורדת המשכורת, אני חושב שהמחשבונים הללו עוד יותר לא מהימנים. הם צריכים עדכון קודם כי אני חושב שהם מתבססים די הרבה על השכר כדי לקבוע, וזה כאמור שונה.

SinergiA

New member
../images/Emo131.gifשאלה בקשר לאימון כושר גופני

מה האחוז האידאלי לאימון כושר גופני ? ואם יש עוד אינפורמציה שתוכל לעזור אני אשמח לקבל...

DEANC

New member
לא ידוע

כנראה 13% מהסיבה הפשוטה ששני אימוני הסטאמינה העונתיים המקובלים היוו 12.5% מהעונה.

למעלה