../images/Emo130.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo63.gif

מודעות מכירה מותר לפרסם רק בלוחות הפורום, אבל בגלל שעכשיו הסתיים מועד - אתם מוזמנים לשרשר את כל הודעות המכירה שלכם להודעה הזאת.

shalt5

New member
מלך! ../images/Emo47.gif - למכירה ערכת אנקורי

שלום לכולם! מוכר ערכה מלאה של אנקורי (ערכת קורס Target צלאה - לא כמו שקונים בחנויות שכוללת פחות חומר) כל הספרים של הקורס (לימוד עצמי+תרגול+סימולציות) בנוסף, סימולציות 15H ו-16H אני גר בתל אביב, יכול להגיע לכל מקום באיזור המרכז לפרטים: נתי, 054-4881984 (בכל שעות היממה. טוב, רובשעות היממה) מייל/מסנג'ר - [email protected]

apricota

New member
מעוניינת לרכוש את ספרי מועדון 700

של קידום, וכן את ערכת הספרים של יואל גבע מהמועד האחרון+מחברת הקורס. אם מישהו מעוניין למכור בחלקים-מה טוב.

yanaaaaa

New member
מעונינת לקנות ספריי פסיכומטרי

גרה בתל אביב, דברו איתי בבקשה בטלפון 0528834450 תודה! (אני פשוט נואשת!)

apricota

New member
בטח שיש... שמעתי על חוברת בשם

"מוח חריף" או משהו כזה.. אני מניחה שיש להם עוד ספרים/חוברות שאפשר לתרגל מהם.. זה יכול להיות נחמד ומועיל בעיקר

מוכרת ספרים- מחוקים!

יש לי ערכה מלאה של איזי-וואי, ספרים מעולים!! הערכה כוללת: *ספר קורס- עם הסברים מפורטים בצורה מסודרת ומאורגנת. *ספר הבית- תרגולים בנושא הכמותי *ספר קוים ותרשימים- תרגולים בנושא גיאומטריה ודיאגרמות *ספר הזינוק- מילון מילים- מקיף מאד!! (השוואתי עם מכונים אחרים) *הספר הנ"ל כולל הסרת חלודה *ספר קו הסיום- תרגולים של כל הנושאים במילולי *ספר האנגלית- כולל תרגולים של הנושאים, 2 מילונים באנגלית(מחולק למילון פטור,ולמילון אסוציטיבי עם ציורים..), וכולל קטעי הומור להפנמת מילים קשות בדרך משעשעת(-אחלה שיטה ללימוד!!) * 4 ספרי מרתון- 4 ספרים של תרגולים מסכמים ומקיפים המחולקים ליחידות כמו במבחן, ובכל ספר ישנה גם סימולציה. *4 סימולציות נוספות נפרדות- כולל פתרונות מפורטים. *חוברת "זיהוי"- מקבץ תרגילים לתרגל זיהיו של שאלה ואופן פתרונה. (עוזר מאד לשיפור מהירות הזמן לפתרון תרגיל..) *דיסק- המכיל מלון בעברית ובאנגלית ללימוד המילים + תוכנה לתרגול אוצר מילים באנגלית ובעברית ע"פ אותיות/טעויות/או הכל יחד.. עם זמן. וזה כולל גם תרגול של תרגילים וחישובים כמותיים . ערכה נוספת,חלקית,של קידום מ-2005: * ספר הקורס *ספר שיעורי הבית *ספר השמן- המכיל את התרגולים בכל הנושאים. *חוברת-מילון בעברית * מתכונת 1. *חוברת מילים חמות *חוברת תרגילי סיום. * קלסר סיכום השיעורים.
כל הספרים מחוקים!!
מוכרת את 2 הערכות הנ"ל ביחד בלבד!
גרה באזור אשדוד, נמצאת גם באזור תל אביב.
לפרטים נוספים, לפנות אלי במסרים או במייל: [email protected] בהצלחה!

yanaaaaa

New member
נשלח מייל

חבר שלי תושב אשדוד, צרי עמו קשר בטלפון 0528834450

למה עכשיו ולא אחרי פרסום הציונים?:p

הייתי מה זה שמח להפטר מכל הספרים ה**** האלה, אבל יש לי הרגשה רעה שאני עוד אצטרך לחזור אליהם (ח"ח!).. בכ"א, יש לי גם ערכה של קידום תיכון מ 2005, כתובה ברובה בעפרון- ספר ש"ב, הספר השמן וספר קורס. אותה אני לא אצטרך בכ"מ. אז למעוניינים- ICQ 232514231 נייד: 0548032290

Ann2922

New member
שתי ערכות של גבע, קידום ואנקורי

יואל גבע ממועד פברואר 2006 ( כולל מרתון וסימולציות) ומועד אוקטובר 2006 ( כנ"ל) ערבת אנקורי וקידום אישי לפנות במסרים או במייל [email protected] הערכות נמצאות בהרצליה

motek1988

New member
למכירה-../images/Emo100.gifערכת קידום אישי מ 2005

השלל כולל- ספר שמן ספר שיעורי בית ספר קורס מילון 18 ספרים לפי נושאים שחלקם ריקים לגמרי(פרוט ינתן לפי הצורך) סימולציות 21- 25 וכן סימולציות 1-4 האוגדן של המרכז הארצי +דיסק מדובר באזור אשקלון. למעוניינים אבקש לפנות אליי במסרים. בהצלחה!

Roxy LB

New member
למכירה

ספרי קידום (שמן, ש.ב, קורס), כל הסימולציות, (כולם במצב מצויין, חלקם רשומים בעיפרון חלקם ריקים) קלסר עם מה שרשמנו בקורס, תוכנית לימודים מפורטת (איזה עמוד ונושא,מתי לעשות, באיזה כמות) ועוד כמה דברים שליקטתי מקורסים אחרים שחברים עשו (עוד כמה סימולציות ממכונים שונים), מילים שניתן להוריד לנגן ולשמוע, מילון (אחד של קידום ואחד של תיכון ת"א), כרטיסיות עם כל המילים מודפסות, וכמה ריקות לשימוש אישי. איזור מרכז-דרום. (אני אהיה גם בצפון בקרוב אז זאת גם אופציה).

mai13

New member
../images/Emo70.gifמוכרת ספרי פסיכומטרי

מוכרת ספרי פסיכומטרי של יואל גבע המהדורה החדשה כ15 במספר. במצב שמור מאוד כולל 5 סימולציות מילונים ואם יש צורך אף כרטיסיות מילים. בנוסף קיימת אצלי גם ערכה לפסיכומטרי של קידום 2005 חדשה ולא נגועה. וערכת קידום 2005 משומשת לפרטים נא ליצור קשר דרך המייל: [email protected]

Mirit1988

New member
למכירה!!!!

ערכת ספרים של קידום ללימוד עצמי הכוללת: הספר השמן ספר שיעורי בית ספר קורס מילון מילים וביטויים בעברית מתמטיקה הסרת חלודה סימולציות 21-25 בחינה ממוחשבת של המרכז הארצי דיסק עם מילים בעברית לנגן MP3 פירוט לגבי מתי ובאיזה רצף לעשות את התרגילים **הספרים במצב כשיר ללימוד

למעלה