23.03.2006

ראשגדול

New member
תגיד לי אתה עשוי מסוכר ??

אני לא מבין על מה אתה בא בתענות מה שנאמר זה אמת לאמיתה , ישנן משפחות שרק מקבלות ולא נותנות כלום לא יקרה שומדבר אם יתנו כמה שעות לספור כסף או כל דבר אחר סלח לי אבל זה פשוט מגעיל ,נותנים לך ? עוזרים לך ? תיתן את המינימום בחזרה אני אישית מתבייש להגיד לאיגוד לא שהוא מבקש ממני עזרה האיגוד עוזר לי זה חובה מוסרית שלי לתת משהו בחזרה במשך כמה שעות ,אף אחד עדיין לא מת מזה עם דבר כזה פוגע בך אז אני ממש לא מבין את אתה מסתובב ברחובות הקשים והמנוכרים

יום ההתרמה

בכעקבות שאלתו של אחד הבוגרים. יום ההתרמה של האיגוד מתקיים ב- 23 במרץ. כל מי שיכול ורוצה לעזור מוזמן להתקשר לאיגוד ולדבר עם מזל. היא תשמח להעזר בכם. ובהצלחה לכולנו!

jasmine38

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif23.03.2006../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

יום התרמה השנתי לאיגוד סיסטיק פיברוזיס יערך ביום חמישי, 23.03.2006 נשמח לראות בין המתרימים רבים מבני המשפחות של הסיאפניקים. לסיאפניקים עצמם נאפשר לנוח, כי למענם אנו מתרימים. ובמיוחד נשמח לראות את בני המשפחות שבמשך מספר שנים ברציפות לא הרימו עזרה ביום ההתרמה, ובמיוחד אילו שבמשך שנים לא מפספסים את העזרה בכלל והמתנות בפרט, לרבות חופשות ופינוקים. הבה נזכור ש: " אם אין אני לי - מי לי ? "

jasmine38

New member
ביקורת על מנהל הפורום

או במסר אישי או ע"ג הפורום בשם משתמש קבוע. מנהל הפורום לא מתאים לך? אפשר להדיח אותו, ורצוי שעה אחת קודם. הוא הדין לגבי חבר/חברי ועד. בנוסף להיותי חבר ועד ומנהל הפורום, יש לי גם דעה כחבר באיגוד. ואני ראשי להשמיע אותה ככל שאמצא לנכון. כך היו נכתבים הדברים גם אילו הייתי ללא "תפקיד", והיו נכתבים בחריפות רבה יותר. מנסיון העבר וגם ממידע שברשותי אודות הענות המשפחות ליום ההתרמה, לא יכול להשאר אדיש נחמד ומלוקק, שחלילה אפגע בשלוות הנפש של מי מהמשתתפים בפורום. לטעמי, אין סיבה לאדישות ושלווה. הבעיות שאנו דוחים לא מסתדרות מעצמן, הן רק מצטברות. אין פה שום ניצול לרעה של תפקידי!!! נהפוכהו. כתיבה וביקורת כלפיי (כמי שמוכר לרבים וכנראה גם לכותב/ת) היא חוצפה וניצול לרעה של אופציה שנועדה למקרים אחרים.

sporTV

New member
עברתם כל גבול אפשרי

חברי הפורום שלום רב, אתחיל ואומר שאנשים שמביעים את ביקורתם תחת שם בדוי כנראה מפחדים מגילוי אמת. מנהל הפורום צודק במאה אחוזים בטענתו כי משפחות רבות שמחות מאוד להיות בקשר עם האיגוד כשמדובר בסיוע, אולם לא כאשר מדובר בסיוע צולב! הכוונה, עוזרים לך, תנסה לעזור ולו במעט. יש המון משפחות שלא מתנדבות כלל לכל הנוגע לפעילויות האיגוד, ויש את אלה המתנדבות בקביעות יחסית. כמו כן, למנהל הפורום זכות מלאה להביע דעתו בנושא, דעה לה שותפים רבים המוקירים תודה לעבודת הקודש של איגוד הסיסטיק פיברוזיס הפועל רבות להצלת חיינו, באפן מפורש! נקודה נוספת וחשובה ביותר, חלקכם פשוט שכחו כי זהו פורום פתוח לכלל הציבור הרחב, התנהגותכם במריבות הלוו פשוט מעוררת חלחלה ואינני רוצה לנסות לחשוב כיצד חושבים המתבוננים מבחוץ. אם הייית אדם מבחוץ הייתי חושב כי האיגוד מיותר ואוסף כסף להנאתו ואף אדם לא מוקיר פועלו, ולא כך המצב בכלל! ישנן דרכים יפות בהרבה להביע הסתייגות לדבריו של אחר, וכמובן להביע כבוד הרבה יותר מאשר הצורה בה אתם מביעים. מייחל לשיפור המצב הנוכחי, סוף שבוע נעים, ספורטיבי

אתה נראה בעל דעות:../images/Emo201.gif

ולענין למה שלא תעזור לנהל את הפורום באופן רשמי ויש לי הרבה רעיונות לשיפור כגון שהמנהל יעלה מדי יום שאלה מענינת התוחמת בתוכה אפשרות לענות תשובות רבות ומגונות -עצות אלו לאו דוקא לספורטיו וכן איפה הרופא שהבטיחו אני ב"נ ינסה לדבר שבוע הבא אם רופא שיעזור כאן בפורום ואם אחות ואולי גם דיאטנית כשאני יבקר במרכז שבו אחת מבני משפחתי מטופלים

sporTV

New member
לפני שנתחיל לחלק תפקידים

אם אתם באמת רוצים להרים את הפורום הזה למשהו איכותי, שיתחיל להשתוות לקומונת הבוגרים, השינוי צריך לבוא מכולנו. לא המנהל אשם, ולא המשתתפים! מנהל הפורום יהיה חסר ערך ללא השתתפות נאותה בין כל המשתתפים. ומנהל פורום יתהדר ברגע שהפורום שלו יתנהל, ולא ינוהל! ההבדל הוא שבמקום לבוא ולרמוס את איכות הפורום ולקטול את המנהל הנוכחי באופן "חסר תקדים", נסו להגיע לשיח ביניכם במטרה להתייעל ולא להחליף מנהל, כי אם המנוע של הרכב לא עובד, צביעת הרכב לא תעזור! אני פונה בקריאה נרגשת (נהייתי קופירייטר חרטטן) למנהל הפורום, בשיא הרצינות, בוא ננסה לפתוח דרך מחודשת בלי להפוך את סדרי הפורום! בהצלחה.......(רק אל תקטלו אוית עכשיו!!!!!!!!, יש לי סיאף ולב חלש)

A n t o n

New member
../images/Emo122.gif שמעעעעעעעע

אתה בטוח שאתה בן 18? אתה מדבר כאחד עם ניסיון חיים, ותק, והשכלה גבוהה. אני כבר שולח לביבי מכתב, אבקש שישים לב איזה כשרון ופוטנציאל מתכבה בפורום שלנו, אולי ימנה אותך לשר הבריאות כשינצח בבחירות.

sporTV

New member
אנטון! בכל שנותיי אני נשבע

שאני בן 18+ !! לא יותר....19 לא עברתי
יש בעייה אחת עם המינוי הזה לשר הבריאות - אני לא תומך בביבי! אבל בוא לא ניכנס לוויכוחים פוליטיים.... אם המינוי שלי לשר הבריאות ידרוש ממני לעמוד לצד ביבי אני מוכן למען כל הנזקקים לי בתפקיד שר הבריאות! תודה על המחמאות, אך בריאות תעזור יותר
ערב נפלא.... ולכל מי שיידאג לי בשלושה ימים הקרובים, לא אהיה על המחשב מאחר ואני יוצא לחופשת התרעננות לקראת תפקידי כשר הבריאות ! מקווה שתסתדרו בלעדיי, ותהנו!!!

A n t o n

New member
ספורטיוי לשלטון!!! ../images/Emo13.gif

אל תגיד לי שאתה בעד אולמרט........ הבן אדם כלום! אין לי מילים לתאר עד כדי כמה כלום. אני עדין מתלבט בין ליברמן לביבי, כנראה שבסוף אבחר בו.

sporTV

New member
מי אמר אולמרט????

אני מקים מפלגה חדשה! די לניצול חולי הסי אף!! לא ייתכן שאנחנו נהיה מועסקים תחת מעביד נצלן שלא נותן ימי חופש, ימי מחלה תמיד ללא תשלום, עבודה ללא תשלום מספק וללא תוספת שעות נוספות. הוא מעביד אותנו 24 שעות ביממה והפרישה לגמלאות לא נראית לעין! מעביד יקר - סיסטיק פיברוזיס, מאסנו בך, ונעשה הכל להילחם בך! כדאי לך להצטרף אלינו למאבק במקום להיאבק בנו, אנו חזקים ממך! ההתמדה משתלמת חבר'ס....... לילה טוב

jasmine38

New member
ליהודית

כל משתתף יכול להעלות נושאים לדיון בפורום. אין למהל הפורום כל יתרון ע"פ כל משתתף/משתתפת אחר/ת. הפורום של כולנו. יתרונות המנהל בפורום בטלים בשישים. בקשר לנוכחות רופא בפורום. הובטה לי עזרה בגיוס רופא לפורום. גם פניתי בתזכורת בנדון. טרם נמצא רופא שיסכים ללוות את הפורום. מקווה שבקרוב, אכן יהיה רופא בפורום, שיוכל להתייחס לשאלות ונושאים רפואיים. ראוי לדעת:. מדובר בהתנדבות של רופא/ה!!!

jasmine38

New member
התלבטיות מנהל הפורום

יש בפורום הודעות עלומות בכוכביות שראוי להסירן. אני מנהל את הפורום כשנתיים בערך ובזמן הזה הסרתי הודעות לפי הפרוט הבא: 1. עשרות הודעות של מפרסמים מסחריים ששתלו הודעות בכל הפורומים וגם שלנו, ובמיוחד שאינם רלוונטיים לפורום. 2. כעשר הודעות של גולשים שפנו אלי בבקשה להסיר את תגובתם עצמם. 3. פחות מעשר הודעות שלא היו ראויות להכתב ואו פגעו בכבודם של אנשים מסויימים ואו האיגוד שהסרתי לפי שיקול דעתי. בסה"כ תופעה של הסרת הודעות של משתתפי הפורום (לפי שיקולי המנהל או העורך) היא שולית לחלוטין. הודעה בשירשור זה היתה ראוייה להסרה, והחלטתי (כמו במקרים אחרים), להשאירה לטובת הרייטינג.

LullaBelle

New member
אני מוכנה להתנדב

כל מה שקורה בבאר שבע, אני מוכנה לעזור. כמו כן, אין לי בעיה להחשף.

למעלה