שאלת ארנק

../images/Emo130.gif שאלת ארנק

אז ככה- הארנק האדום ונחמד שלי (סתם ארנק פושט מהמשביר), עומד לסיים את חייו. (בפועל הוא כבר סיים אותם, אני פשוט מתעקשת להמשיך ללכת עם גוייה..) כבר הרבה זמן שאני מחפשת ארנק חדש. משום מה זה לא מצליח לי. אני רוצה ארנק פשוט, ממש לא חייב להיות עור, צריך להיות גדול יחסית (יש לי הרבה כרטיסים), ורצוי בצבע מדליק. כבר קניתי שני ארנקים שהחזרתי. אחד בפיור והשני בגולף - שניהם יפים רצח, אבל בקושי נסגרו כשמלאתי אותם, וחששתי שדברים ייפלו מתוכם. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף (בכל זאת - ארנק), אז למי יש רעיון, אפילו בנאלי, לארנק נחמד, שייעלה סביב 200 ש"ח, יכיל את כל הג'אנק בנוחות, וייסגר כמו שצריך? תבוא עליכן/ם הברכה

crimson17

New member
ארנקים טובים יש בעמנואל-

אמנם לא זולים כ"כ, אבל הם גדולים ואיכותיים ויחיזקו הרבה זמן. (עור).

Fun Fair

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד אוהבת את הארנקים של עמנואל

galitmargalit

New member
אני אוהבת את הארנקים של דניאלה להבי,

רובם עולים יותר ממאתיים אבל כמעט תמיד יש מבחר ארנקים זולים יותר קרוב לקופה, הם מחזיקים שנים ויש מקום להמון דברים שימושיים.

סויה 1

New member
את מתכוונת לארנק או לתיק שתולים על הכתף?

ואם כן,האם את מתעקשת על תיק עור או שאין לך בעייה עם תיקים דמוי עור.. אני ראיתי במשביר הרבה תיקים מאוד נחמדים בגדלים שונים יחסית זולים(למשביר)וגם תיקי עור יפהפיים הרבה יותר יקרים ממה שהקצבת לעצמך. אפשרות נוספת היא לחפש בשווקים ובבזרים לפעמים יש שם מציאות ממש שוות ובמחירים ממש מגוחכים.

ארנקי לוקה

חברה קבלה במתנה ארנק שלהם, אהבתי את המראה וחיפשתי אותם ברשת. לחברה יש מיליון כרטיסים ואחרי שהעבירה את כולם עדין נשאר לה מקום. אין לי מושג לגביי המחירים http://www.looka-bags.co.il/wallets/

תודה לכולן!

אני אבדוק את עמנואל ודניאלה להבי, ואולי גם אתפשר על המחיר.. למי ששאלה, אני מחפשת ארנק, כזה לכסף, לא תיק. ואני ממש לא מתעקשת על עור, להיפך.

קשכפית

New member
היי, אבל שימי לב

אולי כבר אין את זה שם כי קניתי לפני שנה ויותר. אתמול כששאלת אז עשיתי חיפוש ואז מצאתי לך את הקישור, אם אין בחנות ואהבת אז אולי תרכשי דרך האתר, זה גם נראה לי זול יותר וגם, לפעמים יש אתרים שאם את מתקשרת והם לא רחוקים מהבית שלך אפשר לבוא ולרכוש במקום. בכל מקרה זה ארנק הכי נוח שהיה לי, נפתח בקליק כזה והכי סטייל.

קשכפית

New member
הי, אין לי זמן עכשיו לצלם

אבל רק אנסה לתאר לך הוא נפתח על ציר הארנק הוא מלבני ובעל מסגרת מתכת ופתיחה בקליק ואז יש באמצע ציר בצד אחד יש תא רחב בו אני שמה ת.ז. ועליו יש מקום ל 5 כרטיסי אשראי/קופת חולים וכדומה בצד שממול יש עוד דתא אחד רחב שם אני שמה שטרות כסף זה בדיוק ברוחב ויש גם תא קטן עם רוכסן זה לא ארנק שמתאים למי שמעמיסה את כל העולם כי אם הוא שמן מידי זה לא יסגר. לכן אני לא שמה בו את הרשיונות לדוגמא זה בנפרד וגם לא הולכת עם פנקס צ'קים שמתי שם כרטיס קופ"ח, 2 כרטיסי אשראי, 2 כרטיסים כאלה של חברות (מגה, סופרסל וכאלה) וכסף קטן במטבעות אני שמה בארנק קטן נפרד. יום טוב אני עפה לעיסוקים

למעלה