רעיון

wee man

New member
../images/Emo130.gif רעיון ../images/Emo130.gif

רעיון להפוך את הפורום לצבעוני יותר!!! אוקיי, בואו נעשה ככה שכל אחד מחברי הפורום ייבחר לעצמו אייקון שיהיה "שלו". כל מי שיבחר לעצמו אייקון ישים אותו בכותרת של ההודעה שלו וככה יהיה לנו פורום צבעוני יותר ונוכל לזהות אחד את השני לפי האייקון. בבקשה אל תבחרו סמיילים או דברים כאלה שאנשים שמים בדרך כלל בהודעות. אם מישהו בכל זאת רוצה לשים בכותרת אייקון של מישהו אחר אז שישים אותו ואחריו את האייקון "שלו". אם בא לכם אפשר גם לשים את האייקון בסוף ההודעה או סתם איפה שבא לכם. כמו שראיתם בכותרת אני לקחתי לי את אייקון של הכסף
, (אתם לא חייבים לשים תאייקון משני הצדדים של הכותרת, מספיק רק בסוף). נו, נשמע נחמד לא?! אני חושב שזה שווה ניסיון וזה יכול להכניס לפורום קצת צבע וחיים. אז יאללה, תבחרו לעצמכם אייקון בתקווה שהפורום יראה יפה יותר! אוהב, ינון

Cheetah

New member
זה ביטוי שאומר "בעצם למה לא?"

נכון שאותו ביטוי יכול להגיד גם "מה לעזאזל?!", אבל לא נראה לי שלזה הוא התכוון

wee man

New member
לא חשבתי על זה ככה ../images/Emo130.gif

באמת חשבתי על זה כעל מה לעזאזל אבל נראה לי שאתה צודק, אז יאללה, בחר לך איקון. דייזי דאק- דבר ראשון ברוך הבא! דבר שני אז מה אם את חדשה?! יש לך זכויות בדיוק כמו לכל אחד כאן, שמח שקיבלת את הרעיון
יאללה תבחרו גם אתם אייקון משלכם! ינון

מוקוש

New member
קודם כל: צ´יטה, אני מבקשת, נא לתקן../images/Emo58.gif

"התכוונה". ואכן זו הייתה הכוונה.

TAleader

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif

הרעיון לקוח מפורום הארי פוטר, והוא טיפ-טיפה אווילי, אבל מה זה משנה! אני לקחתי המבורגר...

Variety

New member
רעיון שאני רוצה לנסות ../images/Emo119.gif

Speaking of הארי פוטר, אחד הדברים שאני רוצה לנסות סתם לכיף זה לעשות משחק קווידיץ!! כמו שהיה בסרט. זה לדעתי יכול להיות חוויה מאוד כיפית. טוב, אבל בשביל זה צריך להגיע לרמה יחסית גבוהה. חלומות פז, Variety
-

fishi14

New member
רעיון טוב../images/Emo19.gif

אני אולי אנסה לשחק קווידיץ´... נשמע מגניב, אני רק מפחדת מהמרביצנים

דנה^^

New member
מתחילים באימונים!!

אני נראה לי אכין רשימה של דברים (עד 5) שאני רוצה לעשות בחלומות שלי ואני כל יום אשים בכיס ויעבור על הרשימה. ככה בחלום רוב הסיכויים שאני אזכור אותם ואם אני אשכח מה רציתי לעשות אני אוכל להוציא את הרשימה ואולי להיזכר, יכול להיות מעניין... אז כבר יש לי: 1. להסתכל במראה 2. לצאת מהגוף 3. לזמן את התת מודע לחקירה ;) 4. להתאמן בקוידיץ´ 5. לנסות ללמוד דברים חדשים (פירוט מי שירצה שישאל...)

דנה^^

New member
פירוט:

טוב, אז למה אני מתכוונת בללמוד דברים חדשים- זה בעיקר ללמוד על עצמי, וזה כולל כמה דברים כמו להירגע, לזמן מצבים ולבחון את ההתמודדות שלי, לראות מה אפשר לשפר ועל איך בכלל אני חושבת על מה שאני עושה מבחינה אובייקטיבית, ובעצם לשפר את ההתמודדות במציאות, יש הרבה רעיונות שיכולים להתאים לכל אחד אבל העיקר להבין מה הכי נכון בשבילי יודעת מה כרגע אני הכי רוצה (חוץ מחח"ג ולהסתכל\להיכנס למראה)? אני רוצה לשאול את התת מודע שלי על מה שאני עושה. לשאול אם זה יצליח, מה אני באמת חושבת על זה, וככה ללמוד אם זו באמת הדרך שהכי תתאים לי. אני חושבת שאפשר ללמוד מזה הרבה, ולמרות שארני בטוחה שכן- יהיה בכל זאת נחמד לנסות. אפשר גם סתם להשתעשע, או ממש להמציא ספרים וללמוד מהם, אני חושבת שיהיה לי הרבה מה ללמוד מהתת מודע. הניסוח שלי גרוע ואני גם לא יכולה להסביר את כל הכוונה, אבל מקווה שניתן להבין ממה שאמרתי את הכוונה..

wee man

New member
הארי פוטר? אחי אני לא נכנסתי

בחיים שלי לפורום שם, אולי כדאי לבדוק...

wee man

New member
איך אני שמח!!! ../images/Emo130.gif

אני שמח שקיבלתם את הרעיון! אז שכל מי שבחר לעצמו אייקון שישתמש בו בכל הודעה! אני מקווה שהפורום שלנו באמת יהיה צבעוני יותר ויפה יותר! אוהב, ינון

למעלה