עזרה בבקשה

shapaat

New member
../images/Emo130.gifעזרה בבקשה

שלום רב, אני כותבת לחברי הפורום דקות ספורות לפני התקף הלב שאני עומדת לחטוף מרוב עצבים ותדהמה שגרם לי סניף בנק לאומי בו שוכן החשבון שלי. בחודשיים האחרונים, נקלע החשבון למצוקה עקב העובדה שהמשרד האחרון בו עבדתי פשט את הרגל ואי לכך לא נכנסו משכורות למרות שהיו אמורות להיכנס. הבנק ידע למצוא אותי בוקר צהרים וערב על מנת שאחתום על שינוי מסגרת לא הגיונית. לאחר שחתמתי והחזרתי את הפקס חתום לסניף - נעלמו עובדין מתחת לפני האדמה - לא לפני שהתחילו להחזיר לי צ'קים מבלי ליידע אותי ומבלי לנסות ולבדוק עמי מה קורה. אני מצידי, השארתי אינספור הודעות בשירות המדהים, האיכותי והיעיל "לאומי קול" ולא שמעתי מהבנק ציוץ, מה שלא הפריע להם להמשיך ולהחזיר צ'קים. אני חוששת שהחשבון כבר מוגבל, אני עדין לא מצליחה לתפוס את הבנק ואני פשוט נדהמת מעזות המצח ומחוצפה ומהניצול - לא יתכן שלא יוצרים קשר עם לקוח בשביל להגיע להסדר או לפחות ליידע אותו על המצב. מה עושים? האם ניתן לקחת הלוואה מבנק אחר ולסגור שם החשבון ולעבור סניף? תודה על כל תשובה עכשיו אנסה להירגע...

Inoni

New member
חשבת לנסות לגשת לסניף???

למרות שאני מסכים שזו חוצפה שלא ניתן להשיג שום נציג, אבל זה לא הזמן לתלונות, יש לך בעיה שצריך לסדר. ינון.

shapaat

New member
טכנית זה לא אפשרי אבל -

אם לא תהיה ברירה אעשה את זה. הסניף מצאת במקום די נידח - איפה שההורים שלי גרו (ועברו משם לפני חצי שנה). אני בלי רשיון ואין לשם אוטובוסים, מאד קשה לי להגיע לשם ולכן אני כ"כ נדהמת מהעובדה שהם פשוט לא ניתנים להשגה. תודה על התגובה בכל מקרה.

Inoni

New member
טוב צריך לדבר איתם... גם אם זה לא

נוח, וכשתהי שם תדרשי לקבל מספר טלפון של הסניף שלא עושה הפניה לשירות הטלפוני, או שתנסי לפנות לסניף הראשי (או אולי אפילו לסתם סניף של הבנק) ותסבירי את הבעיה ותדרשי את המספר, כי יש שם טלפון מין הסתם שמגיע ישירות אליהם. בהצלחה, ינון.

למעלה