נמלטים 1.16

קובי221

New member
היה פרק מדהים!

נורא מעניין הסיבה שכל אחד נכנס לכלא, הם הכניסו לנו מעבר לפעולות שלהם בתוך הכלא את הרגשות ואת המעשים שהם נאלצו לבצע וההשלכה של זה שהיא הכלא. זה היה פרק מצויין!

green plan

New member
פרק מדהים!!

פרק שנורא עוזר להבין מה קורה בכלל ולמה כל אחד בכלא..כלומר את הסיבות.. בזכותו הבנתי הרבה דברים שלא הבנתי לפני זה..

Beautiful Scar

New member
טוב נו;[ נחמד../images/Emo199.gif

עזר להבין דברים. אבל הוא פשוט לא היה קשור לסדר של הפרקים ;[

dexsus

New member
לא משהו..

פרק ראשון שהוא היה לא ממש מותח מכל הסידרה האדירה הזאת.. אני דיי התאזכבתי.. כי ציפיתי להרבה יותר אחרי פרקים 13,14.. בכל מקרה לא הזכירו את די-בי קופר או איך שקרואים לו. וראש המאפיה (ברח לי השם) מה איתו? ואיך הוא הגיע לכלא .. למרות שהראו זאת בעבר ..

yakir2006

New member
חלק יאהבו וחלק לא..

כמו שהיה באבודים את פרק 18 בעונה השניה, אני לא יכתוב ספוילרים פשוט גם זה וגם פרק 16 בנמלטים זה מהפרקים שאו שתאהב או שלא.. תאמת הרוב יגידו שזה באמצע. פרק סבבה.. נחמד, לא יותר.

toxic2004

New member
חייבים את הפרק הזה לדחוס

כדי לבזבז עוד קצת זמן עד פרק 22 וגם כדי להזכיר לנו קצת על הדמויות.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifגם..אבל לא רק../images/Emo15.gif

הפרק לא בא סתם בלי סיבה הם באו להראות פה דברים שיסבירו דברים בהמשך אני לא ארחיב כאן כי לא בא לי לספיילר אבל אתה בטוח יודע על מה אני מדברת

Gilliana

New member
תשמעו... ../images/Emo58.gif

כשאני ראיתי את הפרק הזה בזמנו, אמרתי לחברה שלי (בנוגע לבעיית הסמים של שרה) שברור לי שרובה שתלוי על הקיר במערכה הראשונה, יורה במערכה האחרונה, ואיך היא ענתה לי? אוהו, ועוד איך! אז זהו בדיוק - שהרובה הזה ירה חתיכת יריה ולכן כמו שאת אומרת, לפרק הזה יש הרבהההה מאד משמעות להמשך ובשורה התחתונה - הוא לא נועד לא כדי להעביר זמן ולא משום סיבה אחרת והוא שייך במלואו לסדרה, כחלק מאד חשוב ואינטגרלי.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

הרגע שראיתי אותה מזריקה לעצמה עוד לפני שעיכלתי בכלל את העובדה שהיא הייתה מכורה לסמים (נו תודי שזה היה שוק מטוווווווווווורף
) כבר אמרתי לעצמי "לא סתם אומרים לנו אתזה..היא בטח תדרדר חזרה או משו כזה" זה היה ברור

Gilliana

New member
בהחלט! ../images/Emo58.gif

ועוד איזה מטורף! אבל האמת? לא חשבתי שזה ייגמר כך, חשבתי יותר בכוון שמייקל יגלה את העניין שהיא נרקומנית לשעבר, בבחינת שלד בארון שייחשף ברגע הכי קריטי - אבל באמת שאפילו לא חלמתי שבסופו של דבר היא תיקח מנת יתר, זה היה שוק עוד יותר מטורף!!! אני מניחה שלא האמנתי שהיא מסוגלת לעשות דבר כ"כ מטומטם...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחמודה../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

כשראיתי את זה..אחרי שהיא כזה את יודעת..נשמה כזה..אחרי שהיא הזריקה ..נו את מבינה
עצרתי את הפרק וישבתי איזה חמש דקות בשוק היסטרי מלווה בצרחות "דיייייייייי.. אין מצצצצצצצצצצבבבבבב" וכאלה (יש בי איזה אחוז וחצי פקאציות
) ואז המשכתי ואחרי הפרק חשבתי שהרי ברור שאמרו את זה בגלל משו..אבל למה אז חשבתי שיקשרו את זה למייקל ושהוא יבוא ויציל אותה ויהיה האביר על הסוס הלבן שהציל את שלגיה הנרקומנית (היא מתאימה לתיאור של שלגיה
) ואז אמרתי..אממ..שנייה..אני רואה פריזון ברייק
ואז ידעתי שיקחו את זה דווקא לכיוון רע והרבה פחות אופטימי על מנת יתר בכלל לא חשבתי (זה לא שהמושג פשוט מטייל לו במוח שלי..לא עלה בדעתי בכלל) אבל בפרק האחרון כשהראו אותה עומדת במרפאה ומסתכלת על המורפיום כבר הבנתי שלא רקש היא תיקח זה בטוח יהיה מנת יתר כבר היה לי ברור

yellow6

New member
היה פרק יפה ומענין

אבל ממש תקוע,כשאנחנו בשיא המתח הכי עיצבן אותי זה סקופילד,הוא היה נראה בהתחלה כמו איש עסקים מעצבן ועוד היה עם הקרציה הזאת כשאח שלו היה צריך אותו.

adiville

New member
זה נכון...

לא אהבתי את הקטע שכאילו היה משהו קטן בין מייקל לורוניקה.... אבל כן אהבתי את הקטע עם טי-באג
תגידו מה שתגידו - אי אפשר להתעלם מהדמות שלו !

נכון!

אהבתי את הסצנות עם טי-באג! הסצנה שהוא בבית כלא הייתה אחת מהסצנות הכי טובות בפרק

למעלה