מצאתי אוצר!

aerynsun

New member
../images/Emo130.gifמצאתי אוצר!

http://www.tv.com/stargate-sg-1/show/185/forums.html&fpage=show_messages.php&board=292&topic=89988&page=0 יש שם commentary ועוד דברים. דף זהב! כולם טובים . בThe Locket Commentary Clip בן וקלאודיה מ ק ס י מ י ם!!! יש שם קטע שקלאודיה צוחקת שזה נראה לה שההליכה של ג'ון וארין נראהכמו פרסומת תראו ותבינו...נקרעתי מצחוק ויש שם שני קטעים שהואו מהמיני סידרה. ספויילר כמובן למי שלא ראה. יש קטע עם צ'יאנה...נראה לי שהיא קצת מאוהבת בג'ון...מסכנה. הוא לא שם עליה. כולו ארין...

MeItOsH

New member
*../images/Emo153.gif../images/Emo118.gif

למרות שאת האתר השני יש לי... [אני נכנסת אליו מדי יום כדי לחפש תמונות חדשות...יש לי משם בערך 300 תמונות..כי לי יש בסה"כ 651...]

sprqy

New member
LMAO!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעו אותי מצחוק עם הקטע עם הפרסומת!!!!!!!!!!!!! אני קונה את הSTARBURST 2.3 מיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עושה הזמנה עכשיו!!

aerynsun

New member
נכון קורע?

אני שומעת את זה שוב ושוב ומתפקעת מצחוק. איך פתאום היא מתחילה לצחוק צחוק חזק ומתגלגלת מצחוק ומתחילה להגיד על הפרסומת ואפשר לראות את זה . פשוט קורע

קידבו

New member
באמת אוצר

צחוקים ועוד צחוקים. כאילו הסדרה עצמה לא מספיקה. נ.ב. עשיתי הקרנה מרוכזת לעצמי וסיימתי את כל העונה הרביעית ביומיים. רק עכשיו הבנתי עד כמה היא מדהימה ומרתקת. קשה לראות עם דילוגים בין הפרקים

קידבו

New member
ROFLMAO!!!

ראיתי את הקומנטרי של הפרק שהם זקנים. התפוצצתי מצחוק. "אין לך חיים? אתה יושב בבית משנן שורות של פארסקייפ?" הרגה אותי.

aerynsun

New member
כשהם הולכים ביער

בהילוך איטי. קלאודיה אומרת שזה נראה פרסומת לX (לא משנה למה , כי לא הבנתי) ומתפקעת מצחוק
ופשוט אפשר לראות איך המח שלה עובד , אפשר לראות את זה ממש כמו פרסומת. פרסומת לגריאטריה אולי??? ואהבתי איך היא מחמיאה לבן על המשחק שלו

eve6

New member
אה כן, גדול ../images/Emo6.gif

ועוד משהו שהצחיק אותי, ב-A HUMAN REACTION, קלודיה צוחקת על הג'וי סטיק שבן מחזיק

קידבו

New member
עכשיו מאיפה משיגים את הדיוידי הזה?

אם כל הפרקים באים עם קומנטרי מטורף כזה אז זה ממש עושה חשק לקנות.

eve6

New member
אפשר באמזון

המהדורה נקראת STARBURST EDITION נדמה לי שאפשר גם להשיג בלייזר קלאב בארץ. אגב, לא כל הפרקים הם עם קומנטריז, אבל כמות נכבדה בהחלט

למעלה