כסף, מחירים

צ ל י ל 8

New member
בכמה אפשר למכור מתכון כל אוברול ריברס

לגנב? ואם אני מכינה את האוברול, זה יהיה שווה יותר?

miss_t

New member
לא יודעת לגבי מחיר

לפי דעתי יותר שווה למכור אובראול מאשר מתכון

miss_t

New member
יש בזה משהו....

אבל אולי קצת יותר מזה כי זה נעל לקוסם ויש עליה 1MATK

miss_t

New member
למה? זה שווה ל-4/5 INT

אפשר להגיד שנעל כזו שווה יותר מ-2% INT sneakers

אחרי שכתבתי את זה

חשבתי לעצמי שהנעל הזו שווה בדוחק 3 מיל. אני לא הייתי קונה אותה גם לא במיל וחצי. ואני לא מזלזלת בשום סכום של מזוס. 2% סטטים אני בכלל לא מוכרת. גם לא 3% .

miss_t

New member
אני הייתי קונה אותה ב10 מיל,

נכון-בהתחלה נתתי מחיר מוגזם, שכחתי מנעלי הסניקרס. העובדה בשטח שאנשים קונים 2% סטטים, הם עדיפים על נעל נקייה. בכל מקרה- המטרה פה היא לנסות לעזור לגבי מחירים, אני לא יודעת מה המצב הכלכלי של מי ששואל- ולכן יתכן שמכירה ב10 מיל תהיה שונה מאוד עבורו ממכירה ב5 מיל.

מסכימה עם השורה האחרונה !

אני שמתי לב בסקניה ש 2% ו 3% סטטים נמכרים במיל וחצי - 5 מיל וזה במידה והמוכר טורח למכור כזה דבר.... נעליים לדרגה 70 הם נעליים הכי זמניות שיכולות להיות במשחק כי מי שיכול לנעול אותן יוכל דרגה אחת אחר כך לנעול נעליים עם פוטנציאל הרבה יותר טוב כי הפוטנציאל משתנה לחפצים בדרגה 71ומעלה. לפי כמות ההודעות כאן של עליית דרגה - אנשים עולים מדרגה 70 ל 78 ב..... שעתיים? אולי 3 שעות? בכל מקרה נעליים לקוסם לדרגה 70 עם 2% INT אולי ימכרו ב 3-5 מיליון - אם אני ממש אופטימית.

מ י ל ר

New member
היית באמת קונה נעל עם 2% אינט ב-10 מיל?

אז בואי יש לי כמה כאלה, אני אמכור לך ב-5 ותעשי עלי נוב טרייד
נעל 2% סטט אני מוכר רק במידה שאין לי כבר מה למכור עם הקוסם, ואני מוכר את זה ב-1 מיל רק שיקחו את זה.. בכללי נדיר שאני בכלל מוכר את זה ולא פשוט ממשיך לעשות לזה איחוד

../images/Emo45.gif

אי לא מוכרת גם 3% ..... ממשיכה למזג. לא נעים לי להגיד אבל יצאו לי השבוע עגילים 2 שורות אפיק עם 10 % DEX על אחת מהשורות. במקום לעשות סקאם ולשים אותם בשוק - המשכתי ואיחדתי אותם עם אחרים.....

gate11Maccabi

New member
4/5 אינט לא משנה לך את הריינג'...

לפחות לא באופן משמעותי... ואגב, כבר רשמתי לך, 1 אטק לא שווה 4/5 אינט, עם הרמות זה משתנה.

למעלה