דיון

Just PsyGirl

New member
../images/Emo130.gif דיון ../images/Emo130.gif

שלום לכולכם, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה חשבתי לפתוח דיון קצר. אוקיי,אז ככה: אם הייתם(בנים/בנות) עושים בוק כיצד הייתם מצטלמים? איזה בגדים הייתם בוחרים? על איזה איפור וסגנון הייתם הולכים? איפה הייתם בוחרים להצטלם? האם יש לכם השראה מתמונות של דוגמנים/דוגמניות אחרות שהייתם רוצים לעשות? יש לך תמונות שממחישות את זה?

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוקיי אז ככה..

בגדים מרשימים, צבעים בעיקר מחמיאים לא סגורים מדי אך גם לא חשופים מדי.. הייתי הולכת על איפור עדין עם צבעים שמתאימים לגוון עור שלי הייתי הולכת עם תסרוקת שמתאימה למבנה פנים שלי יש לי השראה מתמונות של דוגמניות..יש לי אוסף מלא במחשב =] הנה כמה:

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

מלאני פרס

V i s t a

New member
אני ../images/Emo68.gif

הייתי בוחרת שמלות קצרות-בינוניות קייציות כאלה, בגדי קיץ בצבעי פסטל. איפור בצבעי ירוק בהיר/ ורוד אדום כזה, תמונות בובתיות תמימות כאלו חח הייתי רוצה שיעשו לי שיער גלי ופוני לצד יפה כזה.. איפה? על סלעים בעיקר D:

just dandi

New member
../images/Emo41.gifמממ

לגבי בוק עצמו - כזה שהולכים איתו לסוכנויות בראש ובראשונה הייתי רוצה תמונות טבעיות ופשוטות כאלה - כמו של עמירם (ולא זה לא רמז!
) משם כבר אפשר להתפרע.. לתמונות בסגנונות שונים: אני חושבת שהייתי הולכת על איפור מינמאלי ביותר.. (מסקרה ובסיס מייקאפ ואולי קצת מעושן) בגדים - שלא תהיה הופעה עמוסה מדי, אבל בכל זאת מרשימה.. איזו שמלה קיצית יפה ומחמיאה. כאילו שיראה פשוט, אבל בכל זאת מתוחכם כזה חח. חלום קטן שלי זה בהחלט לעשות תמונה בסגנון הזה (מנגו, מלפני כמה עונות) עם לוקיישן דומה.. וכל פעם שיוצא לי לראות תמונות בסגנונות שונים אני מקבלת מזה השראה (ספורט אילוסטרייטד
!)

למעלה