RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

זה שרשור הודעות שמחות.
בפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה... הייתי מנהל משנה בקומונה סגורה להכרויות לבני 25-35, בעקבות השרשור ההוא הועפתי בבושת פנים מהניהול בטענה שאני צעיר מדי. אוה, הם לא מבינים באומנות!... בכל מקרה, אני מקווה שהשרשור הזה יצליח יותר. נא לשרשר לכאן רק סמיילים בנושא... ספרו לנו מה הולך להיות שמח השבוע, החודש, השנה (מלבד סיום סמסטר, כולנו יודעים שזה היה סמסטר קשה...) לידות, חתונות, רכישות משמעותיות, או כל דבר אחר העולה על דעתכם.

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

אז אני ראשון!
בעקבות הודעת ההכרויות שהיתה כאן בזמנו, בחורה אחת קראה את מה שכתבתי ואמרה לעצמה: "וואלה, הוא בן אדם מקסים"... יצא שדיברנו די הרבה שעות בכל השבועיים שלושה האחרונים ואני מקווה להפגש עימה ביום חמישי.
זה בהחלט מפחיד... עוד אמרתי לעצמי לפני שהכרתי אותה שצריך להפסיק עם הכרויות וירטואליות... בכל מקרה, זה המאורע השמח שלי לשבוע.

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif

הייתי היום בחרמון ועשיתי סקי, אחרי בערך 3 שנים שלא יצא לי (עד אז עשיתי סקי רק באירופה פעם בשנה), וזה היה אדיר!

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

אוה! זה מגניב! אני רוצה לאלפים.
(וגם לפגוש אלפים .
)

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

רציתי להוסיף את הנקודה שמשעשעת אותי והיא: הרי אני מנהל של קומונת הכרויות (אמן ויהי רצון והיא תהפוך לפורום.
) אני בהחלט בדילמה האם הכרויות דרך הרשת שונה מהכרויות במציאות... העתיד ישפוט...

drorjs

New member
../images/Emo13.gif

אחי הקטן התארס ומתחתן במאי.. אנחנו טסים בסוף החודש הבא לארה"ב!! המנתור שלי לא מת עדיין!

the last anigma

New member
../images/Emo13.gif

ביום רביעי תהיה המעבדה האחרונה לסמסטר, ובכלל יגמר השבוע הסמסטר - אירוע משמח במיוחד, אבל אמרת שחוצמזה... אממ... הזמנתי אתמול את יום הפינוק בספא שאני מתכננת ליום ההולדת של החבר הקרב ובא עלינו לטובה.... רכישות משמעותיות לא היו מלבד מן גרב לברך בסופר פארם.. אבל גם על זה צריך לשמוח, שלא בוזבז יותר מדי כסף. אני מרגישה שסוף הסמסטר פשוט הפך את כולם לטיפה יותר שמחים וקלילים... זה בהחלט אירוע כיפי... לראות את החברים הכי לחוצים פתאום מחייכים קצת....

unholy

New member
../images/Emo13.gif

החלטתי לא להרוס את הרצף... ולא יודע כמה משמח זה אבל השגתי את רוב החומר לרוב הבחינות אחרי שלא הייתי באף הרצאה וזה בלי להתחנן לאף אחד או לבקש מאנשים שאני לא בקשר איתם (משומה הביישנות בקטעים מפגרים כאלה עובדת אצלי אוברטיים) מגיע לי! ושיהיה שבוע משמח לכולם! מגיע לנו! אנחנו סטודנטים, יש לנו תקופת מבחנים קרבה, ואנחנו ממורמרים עד כלות הנשמה!!!!!!

b l a c k eyes

New member
../images/Emo13.gif

נמ..נמ... אין לי משהו שמח האמת
סתם רציתי להצטרף.
ברוך השם אני נושם.

למעלה