B Because Of May New member 20/10/06 #3 ../images/Emo9.gif + בואו נהפוך את זה לשרשור חיוכים בשביל אלי כל אחד שם חיוך אחר, וכשזה נגמר נעבור לחיות, ואז לחורף וכולי... חחח רק אם באלכם
../images/Emo9.gif + בואו נהפוך את זה לשרשור חיוכים בשביל אלי כל אחד שם חיוך אחר, וכשזה נגמר נעבור לחיות, ואז לחורף וכולי... חחח רק אם באלכם
S s u s h i m i New member 20/10/06 #5 ../images/Emo209.gif ניראה לך שזאת באמת אלי../images/Emo35.gif.. אם הייתה אלי האמיתית היו מאדימים אותה...
../images/Emo209.gif ניראה לך שזאת באמת אלי../images/Emo35.gif.. אם הייתה אלי האמיתית היו מאדימים אותה...
B Because Of May New member 20/10/06 #6 אז ככה...../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif פעם ראשונה שהיא כתבה פה גמאני פיקפקתי [איזה מילה של מורות ], ובאמת שאלתי אותה למה היא לא אדומה... אז חלק האמינו וחלק לא... בא נגיד שגם אם זאת לא אלי- נהפוך את זה לשרשור חיוכים
אז ככה...../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif פעם ראשונה שהיא כתבה פה גמאני פיקפקתי [איזה מילה של מורות ], ובאמת שאלתי אותה למה היא לא אדומה... אז חלק האמינו וחלק לא... בא נגיד שגם אם זאת לא אלי- נהפוך את זה לשרשור חיוכים
J Jen74 New member 22/10/06 #9 נראה לך שאתה באמת סושי? ../images/Emo3.gif הכינוי שלה זה אלי קרן אסף אז קל לקרוא לה בקיצור אלי, עד שנדע מי היא באמת. היא רוצה להגיד שהיא אלי קרן אסף? שיהיה לה לבריאות.
נראה לך שאתה באמת סושי? ../images/Emo3.gif הכינוי שלה זה אלי קרן אסף אז קל לקרוא לה בקיצור אלי, עד שנדע מי היא באמת. היא רוצה להגיד שהיא אלי קרן אסף? שיהיה לה לבריאות.
S s u s h i m i New member 22/10/06 #13 ../images/Emo209.gif אני לא מבין מה את רוצה ממני? [לא בקטע רע כאילו...] אני קראתי לה אלי ועשיתי כל מה שאמרתת...
../images/Emo209.gif אני לא מבין מה את רוצה ממני? [לא בקטע רע כאילו...] אני קראתי לה אלי ועשיתי כל מה שאמרתת...