o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gif

היה היום טופ 10 של אלאניס בVH1..איזה כיף.
טוב אז קודם כל..זה מדורג כזה לא נכון!!
ושנית כל הפסדתי את ארבעת השירים האחרונים אם למישהו מתחשק להשלים לי מה היה במקומות 10,9,8,7.
מקום שישי היה everything 5- thank you {מה כ"כ נמוך?
] 4- hand in my pocket.
3- crazy [מה כ"כ גבוה?
] 2- you oughta know 1- ironic [כמובן.
איירוניק תמיד ראשון.^^
] והגעתי למסקנה שאלאניס נראית לגמרי מסוממת בTY
אבל זה עדיין קליפ מעולה ושיר מדהים.
כןכן..
סתם פתחתי הודעה..נו מה..גם ככה מת פה.

Twisted Shadows

New member
הרשימה הכמעט מלאה:

9. Unsent 8. So pure 7. Hands clean 6. Everyting 5. Thank you 4. Hands in my pocket 3. Crazy 2. You oughta know 1. Ironic אני לא בטוח בכללל, אבל נראה לי שמקום 10 היה you learn

O r a c l e

New member
אנסנט וסו פיור???

איפה HOF? הייתי בטוח שהוא יהיה שם במקום וגם PI... רשימה מוזרה וגם אני ראיתי ממקום 5. עדיין, 5 קליפים ברצף של אלאניס- לא רע!

O r a c l e

New member
דירוג מוזר ביותר...

אם כבר אני הייתי מדרג ככה: 10. everything 9. you learn 8. crazy 7. so pure 6. hand in my pocket 5. head over feet 4. hands clean 3. unsent 2. you oughta know 1. ironic וכמובן שהייתי מחליף את everything עם ees ואת sp עם שיר מאנפלאגד, כניראה TIWBG או קינג אוף פיין.

Jagged chaos

New member
ת'כלס הרביעייה שהיתה צריכה להיות

היא- 1. ironic 2. you oughta know 3. hands clean 4. head over feet ארבעת אלה הפכו להיות קלאסיקות רדיו שעד היום שומעים מהן.... thank u לא עבר את מבחן הזמן ואני תמיד בדעה שאם ל-uninvited היתה קליפ והוא היה טוב הוא יכל להיות השיר הכי מצליח של אלאניס. כתור סינגל בלבד הוא היה שבועיים בפסגת מצעד המכירות בארה"ב והעובדה ש-Iris יצא מאותו פסקול היתה מועילה לשניהם.

shikma r

New member
למה אני אף פעם לא מצליחה

לתפוס ולראות את זה!?!? אוף..

למעלה