lucca227

New member
תרגע פעור

עדיין יש כמה זקנים שיכולים לפוצץ לך ת'תחת, עם עין אחת קשורה מאחורי הגב.

fungas

New member
כרובי, תרשה לי לענות

פעם, לפני ימי זיוני השכל בפורומים, גם "הזקנים" היו אוכלים אחד לשני את הכבד בעניין יכולת רכיבה. אבל זה היה קורה באימונים, על מגרשים נטושים, ליד אופנועים שמתקררים מסשן של פול-גאזים (כמו שעד היום לא נתת...). ואתה יודע מה? אחרי הדיבורים, "הזקנים" היו עולים שוב לרכב, מראים מה יש להם וסותמים פיות. היום, זה אחרת. יש כלי אחר. קוראים לו ליגת אליפות הסופרמוטו הישראלית. אז היום "הזקנים" מדברים פחות וכותבים עוד פחות מזה. הם באים, מתחרים, ונותנים לטבלה לדבר. כשיגיע היום שבו הזקנים באמת ידברו שטויות, ובחצי העליון של הטבלה יהיו צעירים פוחזים מלטפי מקלדות ואנסי EBAY - ביום הזה אתה מוזמן להפוך את החתימה החדשה שלך אפילו לכותרת. עד אז, יש ערמה של זקנים שמחכה לך על הגריד... FUNGAS

kramberg

New member
תראה לי מקום אחד

שבו התרברבתי על יכולת הרכיבה שלי ואני מוכן לבלוע גם את הכובע שלך. כבודם של "זקני הטבלה" שמור מכל משמר, כבודם של המקשקשים בחתימות ומילים, פחות. בכלל, מה קפצתם עליי?

fungas

New member
קרמבו, אל תכנס למגננה

אנחנו כותבים ברוח טובה בדיוק כמוך. אבל אם שניים הגיבו כמו שהגיבו, אז סימן - ממש כמו בחתימה שלך - שאתה צריך ללכת לישון, לא? בקיצור, אל תעלב. פשוט מנשבת בפורום רוח מוזרה של מלפפונים שקופצים על הגננת כרובי. אז אתה מתפלא ששניים מאותו המחזור של הכרובית מחכים לך על הגריד? הם זקנים בדיוק כמו הכרוב ואפילו קצת יותר... אז הם מגיבים כמו "הזקנים": תכל'ס, לא ליטוף מקלדות. והסיכום למטה באמת לא קשור רק אליך ואל תיקח אותו אישית. FUNGAS חדל קשקשת ברשת!

kramberg

New member
ראיתי בדיסקברי תוכנית

על כך שהברדלסים תמיד תופסים את האיטיים ביותר בחבורה של הצבאים, אז נכון שכRובי כבר לא הכי איטי בחבורה אבל תמיד הוא היה המטרה החביבה עליי ביותר, בעיקר מכיוון שהוא יודע להחזיר והוא אוהב לעקוץ אותי בכל הזדמנות, אפילו שאנחנו בטלפון (גם בלי התימניוק), אחד על אחד הוא מנצל את ההזדמנות ויורד עליי למרות שאין לו בפני מי ואני מסנן לו בדר"כ "כן כן, מאוד מצחיק" הוא ממשיך.
בכלל שכשמישהו עולב בכרוב, אני מוכן אפילו לצאת להגנתו (לא יותר מדי, כדי שלא יעלה לו לראש) כל עוד הוא לא יחשוב שאני בצד שלו. אז סליחה לכל הנעלבים, העולבים לא התכוונו להרע, תודה ושלום.

kramberg

New member
אתה לא קורא סמיילים, אה?

אכן לקחתי את זה קשה, מילים לפעמים פוגעות בנפשות רכות כמו שלי. וברצינות רגע, מכיוון שהתוכנה שלי סופרת מיקומים, לא חבל שיאבדו לך כמה נקודות במירוץ? בחברות, הא?

fungas

New member
מה שנכון נכון

יש דברים שלא צוחקים עליהם. תמסרו לקרמבו, ירום הודו, שאני מתנצל מעמקי נשמתי. FUNGAS

marelly

New member
מי אמר זקנים

ולא קרא לי אם תרגיזו אותי אני אקרא ל.. ללוני והוא יקרע לכם את ..

כRובי

New member
לכל הפונים בטלפונים ובמסרים

לתמיכה ולתמיהה מדוע איני מגיב - אל דאגה...
קרמברג נעקץ אתמול טלפונית "בקטנה", עקיצה אחת מיני רבות על שהוא עתיד לחטוף בקרוב (וברחוק). נשק רב עוד באמתחתי, וכפי שלא מעטים מכם נוחו כבר לעת, אני יודע מתי, באיזה מינון ואיך להשתמש בו
ובשם כל "הזקנים" של הסופרמוטו, אני פונה לקרמברג ומזכיר לו: זקנים, זקנים - אבל לנו לפחות יצא לרכב על האופנוע שלנו (ועוד יש לו 17 אינץ'
)

כRובי

New member
נוחו=נוכחו.... אהה - ועוד משהו

קרמברג: לגבי הודעתי למעלה - אין מדובר חלילה באיום, כן? זו הבטחה.

למעלה