M E S H Y

New member
../images/Emo13.gif

מישהו יכול לנסות לנתח לי את הכתב יד? או לענות על השאלות שלי?

יש לך כתב מעניין במיוחד והאסוציאציה

הראשונה שעולה לי ממנו זה אדם שחוטף מיקרופון כדי שישמעו אותו, או במקרה אחד משוכנע וחושד בסביבה שסגרה לו בכוונה את המיקרופון להשתיקו. ניתן לראות שאת רק כאילו נפגעת מדברים שאת "אמורה" להיעלב מהם, אולי את כה מרוצה שהצלחת ליצור הד, לגרום לאחרים לחדול מעניינם ולעסוק בך שיבשת להם את הרוטינה כך שהתגובה הנוזפת מעליבה שספגת לא ממש דגדגה אותך. בקיצור, יש לך אופי יוצא דופן אבל בינינו, את קצת 'שרוטה'. נראה שקל לך יותר להאמין ששונאים אותך ועושים לרעתך ונגדך יותר מאשר להיפך, ואת מוצאת לכך חיזוקים למכביר. נראה שיש יסודות של הגזמה והמצאה מתוך צרכים עזים של תשומת לב ופוקוס, אך יתכן שגם בצורה שלילית, נדחפת, חצופה משהו, מעלה טענות לא רלוונטיות ומקשה בשאלות של פסח, ואולי מציגה עצמך כ דר' דוליטל בעוד את ברברה. ואולי את מגזימה ובלתי סבירה בהעלאת דרישות וטענות, מציקה לסביבה בתלונות סרק טורדניות, חלון שלא נפתח, התייחסות שאיננה, מיחושים היפוכונדריים שלא זוכים לטיפול ולשרות, בעוד שכאשר מישהו אחר היה חולה כל הצוות כרכר סביבו. כל זה, במידה שזה אכן מתקיים במציאות הופך אותך לטיפוס יוצא דופן וחריג אבל בהחלט לא מישהי שמתעלמים ממנה ושוכחים את ביקורה. אבל בינינו, אי השקט שלך גורם לך להשקיע את האנרגיות לא במקומות המתאימים ואולי גם להכעיס ולקומם אנשים שאת 'לא צריכה' היום אבל עזרתם תחסר לך 'מחר'. וכמובן, הכי חשוב, הנ"ל על סמך רשמים ומראש התנצלות על פגיעה ופספוס.

הנה טיפ פרדוקסאלי קטן:

ככל שגודל האותיות משתנה במדדי שוני חריפים יותר כך עומדים בסימן שאלה ובירור מדדי האיזון והשיפוט. ככל ששיעורי השוני חריפים יותר כך במשקפיו של 'האני' הפרת האיזונים מצד הסביבה מוגזמת יותר. בקטגוריה זו מוצאים בין היתר את מי שמתוך תחושה שכזו תובעים "הפליה מתקנת", או מצפים לכך למרות קטנות אמונתם שזה יקרה ובכל זאת מתאכזבים ומקטרים. נתקלים בכך גם בכתבי יד של בני מיעוט מקופח ( ערבים ) שחייהם מתנהלים תחת משוואה מקפחת אמיתית, זו נמשכת כל כך הרבה זמן שהם כבר מזמן הפסיקו להאמין להבטחות. שבת שלום.

M E S H Y

New member
קודם כל תודה:)

שנית כל, אני חייבת לציין שאמרת הרבה דברים שאכן מאפיינים אותי אבל מצד שני גם הרבה דברים שממש לא... אני מתחילה לפקפק בנכונות של הגרפולוגיה.

shamon51

New member
חרוזים לשעת לילה .... ../images/Emo24.gif

מי שלא מפקפק
מפקשש מי שלא חושש
מתרושש מי שלא אוהב
אובד ומי שלא חושב
מועד

למעלה