../images/Emo13.gif

לא יוצא לי לכתוב הרבה בפורום בגלל הבצפר הארור הזה! בכל אופן רציתי לבקש מכם בקשה: אני עושה עבודה באנגלית על המושלמים! ורציתי לבקש קישורים לכתבות על הבויז באנגלית. אם אסור לשים בפורום אז שלחו לי במסרים, בבקשה! וגם רציתי להתייעץ איתכם איזה שירים כדאי לי לשים בעבודה המורה אמרה שאפשר גם לצרף את המילים לעבודה ויש לי בעיה! אני אוהבת את כל השירים שלהם! אז מה דעתכם? איזה שירים כדאי לי לשים? תודה לכל מי שעוזר מתה עליכם!

TrAd RaD

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה...

ואממ הקישורים זה לא הקטע החזק שלי.... אמממ בקשר לשירים.. אממ אולי תשימי איזשהו שיר מתאים ... נגיד אממ לאהבה שלך לבויז
וסתם תבחרי לפי מצב רוח
אז שיהיה לך

זהבית 1

New member
אני אחפש

לך כתבות עליהם באנגלית את רואה מאינטרנט או מעיתונים?כי יש לי כתבות עליהם מחו"ל ואת יכולה לשים שירים של BSB? אם כן יש לי כמה מומלצים מהדיסק החדש never gone שיר מרגש מאוד מהדיסק הרביעי את השיר i peomise ומהדיסק השלישי את השיר הענק ביותר כמובן show me the meaing

../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif כנסי..

יש לי אתר שממנו את יכולה לחפש מילים לכול השירים שלהם.. תכתבי לי במסר ואני אשלח לך אותו..
בהצלחה עם העבודה!

Blank Smile

New member
זה תלוי. ../images/Emo3.gif

על מה את מתמקדת בעבודה?
למשל [עד כמה מוזר/דפוק/מה שתרצו] אני עשיתי פעם עבודה על ה"גיבור" שלי, בריאן, על הבעיה שלו בלב וחברה שלי עשתה על ה"גיבור" שלה איי ג'יי והסמים וזה.. כשעוד חשבנו שזה רק אלכוהול ודיכאון.
בכל מקרה, תתמקדי במשהו מסויים, כי עבודה עליהם יכולה לצאת ממש גדולה וארוכה.. אחרי שתמצאי נושא לא יהיה קשה להתאים לו שירים וכתבות וכאלה..

עטר9

New member
בהצלחה מאמי!!!../images/Emo24.gif

אני לא ממש מסתדרת עם קישורים וכאלה אז אני לא ישים...[סורי] אבל לדעתי שימי מילים שאת מזדהה איתן, את יודעת- כמו שאת שומעת שיר ואת "חשה" ששרים אותו בשבילך....זה מה שהכי טוב לשים [לדעתי] בכל מקרה המון הצלחה ובחרת אחלה נושא!!!

Eti No Name

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעהה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 להירגע אתי, להירגע..... אענעההה
כ"כ התגעגעתי לפורום שלי עעהעהע
אמממ אמממ אממ אמממ תודה רבה לקארין!!! כפרעליה
מה הייתי עושה בלעדייך ב-26 הימים האלה?!?!?!?!!?!?!
וכמובן לכל שאר הבנות [ע"ע הדר,שירן,אלינור וכו'
] שעידכנו אותי!!
הגעתי למסקנה בחודש הזה בלי 302 אני אינקומפליט!!!!
כפרעליכן

חחח מאמי../images/Emo24.gif

ואין על מה. אמרתי לך, את לא צריכה להודות לי! וב-26 הימים האלו בטח ההיית מפנטזת על אלכס הרבה
.

תודה על התגובות נשמות שלי! עונה לכן

הכתבות שאני צריכה לא משנה מאיפה אני עושה את העבודה על כולם. יענו רקע על הבאקסטריט מתי התחילו, מי חברי הלהקה, דיסקים וכל מיני אירועים חשובים אני עושה את זה לבגרות באנגלית חשבתי אולי לשים את NEVER GONE ואת SHOW ME נראה עדיין יש לי זמן להחליט שוב תודה רבה רבה רבה לכם על היחס אוהבת אתכם!

yaeli235

New member
אממממ לדעתי בקשר לשירים

we've got it going on כי זה הסינגל הראשון שהם הוציאו או everybody או... אם כבר.. i want it that way שבאמת הכי מצליח שלהם..

כן זהו חשבתי על זה, כי זה השיר הראש

ון שלהן ו I WANT IT THAT WAY באמת הכי מצליח אני חייבת אבל את NEVER GONE הוא פשוט מהמם וגם ממש בא לי לשים את SHOW ME

yaeli235

New member
אממממממ תקשיבי

לא חושבת שזה ישנה לה ממש למורה שלך חחחח אבל אם כבר את שמה שירים שיהיה מאחוריהם סיפור. i want it that way הכי הכי מצליח באמת... אפשר לספר על הפרסים שהם קיבלו בזכותו ועל מילניום שגם היה האלבום הכי מצליח שלהם וכו.

למעלה