בייס מכאן. מודעת לזה שהתיק דו ממדי מדי. באסה. אה ואני צריכה להצליל מתחת לדברים. יתוקן צייר בלבד
ח חביבה פלוססס New member 31/8/05 #1 ../images/Emo13.gif בייס מכאן. מודעת לזה שהתיק דו ממדי מדי. באסה. אה ואני צריכה להצליל מתחת לדברים. יתוקן צייר בלבד
../images/Emo13.gif בייס מכאן. מודעת לזה שהתיק דו ממדי מדי. באסה. אה ואני צריכה להצליל מתחת לדברים. יתוקן צייר בלבד
C Claw of Death New member 31/8/05 #2 פשש ואני מאלה שמזלזלים בצייר כל הכבוד ציור יפה אבל הרגליים נראות לי קצת גדולות מדי או שזה רק אני
ח חביבה פלוססס New member 31/8/05 #3 תודה רבה. כמו שאמרתי פה כבר הרבה פעמים, [חשבתי שאין צורך לחזור חח] אני מציירת על בייסים - גופות [ ] ערומים, שליוצרות שלהן יש קרדיט בהודעה הראשית ^^ בכל מקרה. ככה הוא נראה לפני הבגדים [יש כמה פוזות]. מה שאומר שהתנוחה והצורה לא ממש תלויה בי
תודה רבה. כמו שאמרתי פה כבר הרבה פעמים, [חשבתי שאין צורך לחזור חח] אני מציירת על בייסים - גופות [ ] ערומים, שליוצרות שלהן יש קרדיט בהודעה הראשית ^^ בכל מקרה. ככה הוא נראה לפני הבגדים [יש כמה פוזות]. מה שאומר שהתנוחה והצורה לא ממש תלויה בי
ח חביבה פלוססס New member 31/8/05 #4 שכחתי לציין. היא לתחרות עפ"י תיאור: שיער שחור מתולתל [נו הוא גלי נשבעת. אוף אני צריכה לעבוד עליו ] טופ ירוק בוטום שחור נעליים לבנות משהו ורוד, משהו כחול איזשהו פיקסלארט ליד חשבתי לצייר לידה חתלתול, אבל הבעיה שיקח לי שנים להצליח D:
שכחתי לציין. היא לתחרות עפ"י תיאור: שיער שחור מתולתל [נו הוא גלי נשבעת. אוף אני צריכה לעבוד עליו ] טופ ירוק בוטום שחור נעליים לבנות משהו ורוד, משהו כחול איזשהו פיקסלארט ליד חשבתי לצייר לידה חתלתול, אבל הבעיה שיקח לי שנים להצליח D:
ח חביבה פלוססס New member 31/8/05 #5 הוספתי חתול. אני יודעת שהוא גרוע. הוא אמור להיות בובה כזה. בלע. לא טובה בפיקסלארטים. בכל מקרה. איך עדיף?
הוספתי חתול. אני יודעת שהוא גרוע. הוא אמור להיות בובה כזה. בלע. לא טובה בפיקסלארטים. בכל מקרה. איך עדיף?