• פותח הנושא Gs17
  • פורסם בתאריך

Gs17

New member
../images/Emo13.gif

איכר זקן באירלנד ביקש לחפור את אדמת הגן שלו ולשתול בה תפוחי אדמה, אך העבודה היתה לו קשה מדי. בנו היחיד, שיכול היה לעזור לו, ישב בכלא על שוד בנק. הזקן ישב וכתב לבנו מכתב בו סיפר לו על צרותיו. לא עבר זמן רב והוא קיבל תשובה מהבן: "בשם אלוהים, אבא, אל תחפור בגינה. זה איפה שקברתי את הכסף"!! בשעה ארבע לפנות בוקר הופיעו שנים עשר שוטרים, הפכו את הגינה על פיה ולא מצאו את הכסף. הזקן המבולבל כתב לבנו מכתב נוסף, סיפר לו מה שקרה ושאל אותו מה לעשות עכשיו. "שתול את תפוחי האדמה שלך, אבא", ענה לו הבן. "זה מה שיכולתי לעשות מאיפה שאני נמצא".

I am a freak

New member
לא ציפיתי לזה...

באיזה תירוץ הוא השתמש כדי שהשוטרים יבואו לכסות את הבור

EMM1

New member
בואו נראה...

1. אבא תיזהר לא ללכת שם טמון שם מוקש! 2. אל תדאג לבור אבא יש לי חבר נרקומן שיכסה בשבילך ה-כ-ל. 3. יופי אבא, אבל אל תכסה את הבור! חכה לגשם, ורק תדאג שיהיה נתיב מהבור לרחוב, וכשהוא יתחיל להתמלא מים תשפוך אליו את הדשן המיוחד, הזה עם הציור של הגולגולת עליו. ותישאר בתוך הבית אחרי זה! זה עושה אדים, לא נעים... 4.(שיפור ל-2) חכה! אל תכסה את הבור עדיין. עכשיו אפשר לשתול שם פרג וצמחים מתורבתים אחרים... ואז לכסות! זה יקח שנים עד שיראו תוצאות אבל זה שווה את זה! 5. טוב אבא, עכשיו תעשה מה שאני אומר לך - תגיד לשכנים שאתה בונה בריכה ולא צריך את האדמה ותשפוך לתוכה קודם כל את הדשן המיוחד עם הציור של הגולגולת עליו! 6. בשביל מה לכסות את הבור בכלל? עד שהוא נפטר מהעצמות והשיג בריכה בחצר...

EMM1

New member
הכוונה באחרונים הייתה

5. להיפטר מה"דשן" המחשיד. 6. להיפטר מה"שרידים"(עצמות) המחשידים(אבל על באמת הפעם....)

I am a freak

New member
ואני חשבתי שכבר אני לא קשור ../images/Emo13.gif

קראתי את ההודעה- ולא הבנתי מה הוא בעצם ניסה להגיד. ~מנגב זיעה מהמצח~ הפריק.

למעלה