ילדה מי את?!

אה וואלה זאת נוי שלום החנוניתתתתתתתתתת נוי י'מעתיקנית כינויים!!!!!!!!!!!!!! תשני ת'כינוי שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פתחי מלודי וספירררררררר ובתאללללללל

אה נכון שלומהההההההההההה איך שכחתי פורום יקר שתידעו זה שם חיבה שלה זה בא מהשם משפחה שלום אז שינו לשלומה חחחח

דיקוש הקטנה

כמה זמן לא שמענו ממך תגיבי להודעות כי יש לך מלא הודעות מכולם יאווו אני מתה נוי

מלודי תעני לי

איזה רעה את למהא את אומרת לכולם קוראים לי שלומה אמרתי לכם בבצפר שזה לא מעליב אבל זה מאוד מעליב שתידעי

../images/Emo3.gifדיקלה החנונית תקשיבי טוב

את משחקת אותה מקובלת אבל את מה זה "מקובלת" כולם שונאים אותך חוץ מכמה חברות שלך אז שששש תקי

../images/Emo52.gifספיר

דודה שלי הכניסה אותי לפורום והיא בחרה את הכינוי הזה ואני לא יודעת איך משנים נדבר באיסיקיו ותגידי לי איך משנים203187222

נוי שלום כנסי מהרררררר

נוי את ממש חצופה מתפרצת לפורום בלי להגיד היי אני חדשה קוראת לדיקלה דיקוש ועוד אומרת שאת צריכה אותה לא רוצה להתערב לך בזה ועוד גונבת לספיר את הכינוי ואומרת שלא נכון!

דיקלה

אני יספר לך את הסיפור שסיפרתי לספיר דודה שלי הכניסה אותי לפורום עם הכינוי הזה ואני לא יודעת איך משנים אז אמרתי לספיר שתיכנס אליי לאיסיקיו 203187222 והיא תגיד לי איך לשנות הבנת וביקשתי ממנה סליחה ומה שלא קשור אלייך אל תיתערבי!!!!!!!!!!!!!

דיקלה את רוצה ש...

אני יגיד איפה את גרה ואיזה רחוב ואיזה מיספר בית וטלפון אני יכולה להגיד כמו שאת אמרת שהשם מישפחה שלי זה שלום אז שתקי ובקרוב כולם ידעו חכי

למעלה