../images/Emo13.gif

היום קמנו בבוקר וחפשנו את כפר הס, שגילינו אותו קנינו קוווקאר כי הוא היה קטוע רגל והמוכר רצה להרוג אותו. לאחר מכן הלכנו לחנות באבן גבירול(גו'נגל) וקנינו גם דררה לבנה.. ואלו תמונותיהם
של שלושת המוסקטרים. (דררה לבנה מקדימה , לאבירד השמאלי ביותר,קווקאר הימני ביותר.) לדררה הלבנה אני קוראת לין לקווקאר קוראים שוברט(על שמו של מלחין מפורסם) ולציפור אהבה שתוכי,מוכר לכם..

174M4R

New member
../images/Emo99.gif |פרצוף מקנא|

אני לא מבין!! רק לא מיזמן קנית לאבירד האכלת יד וכבר יש לך לאבירד דררה לבנה וקווקאר???? לא פייר!!!!!! |פרצוף מקנא| מאיפה הכסף?!?!.... הדררה הלבנה מקסימה! אומר מישהוא שלא אוהב דררות.

174M4R

New member
כמה עלה הקווקאר??

קווקארים ניראים כאלה "פרוותיים" הם ניראים כאילו בא לחבק אותם ולימחוץ אותם...

tofica

New member
איזה יפים הם!!!

וכל הכבוד שהצלתם את הקוואקר המתוק מידיו של המוכר הרשע שכל מה שמניע אותו זה רק כסף ולא החיים של בעלי החיים שהוא מחזיק. תיהנו

174M4R

New member
דרך אגב....

את לא אמרת לי שכששמים 2 תוכים מוחתמים ביחד ההחתמה נהרסת? אני יודע שזה לא נכון לגבי סוגי תוכים מזנים שונים אלא לגבי תוכים מאותו זן ומין שונה...

יש 3 כלובים.ועוד תשובות-

הקווקר עלה 200 שקל פלוס הכלוב שלו וכל השאר זה 420 שקל.. הדררה עלתה 700שקל פלוס כל מיני דברים עוד 250 שקל .. בקיצור היום בזבזתי איזה 1500 שקל.. מאיפה?.. אמ.. על זה אני לא עונה

174M4R

New member
אהם...

300 שקל זה הגיוני לקווקאר הזה... קווקאר שלם עולה 60..
לא לצעוק עליי זאת רק בדיחה... אני בחיים לא הייתי מוציא 700 שקל לדררה... את יכולה לימצוא תוכי יותר גדול ויפה ב700... אבל החיים שלך... אההההההה ידעתי!!!!!! ידעתי מהתחלה!!!! היא שודדת!!! היא שדדה בנק בישביל לקנות תוכים!!!!!!!!!!!!!!! איך יש לך כסף???? אני חוסך כבר הרבה זמן בשביל ליקנות טלויזיה (לחדר שאני יעבור אליו ברגע שאחותי תעזוב את הבית לבית של חבר שלה)!!! בנתיים יש לי כבר 915 (במזומן כמובן:p) ולא לשכוח שזה כל כך הרבה בגלל שכמעט כל הכסף קיבלתי מהיומולדת שלי... וזה קשה להסיג כסף כשאין עבודה... :( אני מתכנן ליקנות פלזמה 42"... :p אני יסתפק ב21.... :p

תקשיב לי טוב איש קוקטיילים..

הדררות עולות היום 700+++++ ואולי איזה מינוס מהמחיר הזה. קווקאר בכלל עולה בערך באותו מחיר כשלה -ונתנו לנו אותו רק במאתיים.. והוא מתפקד יופי,פשוט גאון.. קצת עם נטיות אובדניות.. אבל גאון!! והדררה הזאת שווה כל מחיר
כל ציפור גדולה אחרת עולה 1400++++ ואני מדברת מסן קוניור ומעלה. ג'קו בכלל 4,500!! אז מה בעיות? אתה חוסך לטלויזיה(אם תשאל אותי זה יותר יקר מתוכי,נכון?) וזה משהו אחר.. אני? לשדוד בנק?מה פתאום! ..

174M4R

New member
המ......

ראיתי אנשים שמוכרים דררה (ירוקה האמנם) מוחתמת ב 500....טלוויזיה לא יותר יקרה מתוכי... טלוויזיה באינטרנט אני קונה ב 1700 טלוויזיה 25" + ווידאו + DVD... אז בבקשה מימך.. וחוץ מיזה כבר יש לי תוכי... לקווקאר שלך יש נטיות אובדניות כמוך?? אל תלמדי אותו טריקים טוב??? בציפורי (ציפורי) יש קווקאר ב 600... =\ אם תישאלי אותי כדאי אם גרים בבית קרקע ליקנות זוג תוכים וכשיהיו להם גוזלים להחתים אחד או יותר... תחשבי על זה רגע... נגיד אני קונה זוג דררה ירוקה ב300... כעבור שנה יהיו להם גוזלים... נגיד 3... אני מחתים את שלושתם... ומוכר 2... כל אחד ב 500... ככה גם זה מכסה על ההוצאות של בניית הכלוב והקנייה של הזוג הפראי... וכעבור עוד שנה אני מחתים שוב והפעם אני מוכר את שלושתם.. כי כבר יש לי אחד... ככה זה עוד 1500 ש"ח לטלוויזיה גדולה.. :)

ran 15

New member
צר לאכזב את שניכם...

היום דררה עולה בדיוק 250 שקל ערטקה ולבנה אפשר להשיג ב400 450.. ממגדלים כמובן.. כל הכבוד להצלת הקוואקר...רק עוד דבר אחד.. אל! תשימי! להם! קרם לחות הגנה או מה שזה לא יהיה.. הנה הצלת את החיים שלהקוואקר אבל אל תהרסי להם את החיים שאת מצילה להם. לידעתך לתוכי יש על הנוצות חומר שומני המפריד בין הנוצא למים(ניסוי: טפטפי טיפה אחת על כל תוכי שתרצי תראי מה קורה) הקרם לחות גורם לליבושוקלול החומר המריד שד"א מפרידבין חום לקור גם. וחבל שתוכי שלך יסבול..

ran 15

New member
ערטקה +מוחתמת (אל תשאלו איך הגעתי )

וכמובן שחכתי בהצלחה!..

אמ..

תלוי באמת מי מוכר,אני לא הלכתי לאלו שמגדלים ומרבים אותם בבית שלהם- אני הלכתי לשוק התוכים שזה חוות וחנויות-וזה המחיר שלהם כיום שם. ובאמת דררה ירוק עולה פחות ... תגיד מה עם התוכון???
ותגידו כולכם?? אתם באמת חושבים שאני ישים להם קרם הגנה? אין לי מספיק.

174M4R

New member
אתה כל כך טועה...

אני יודע שמוכרים זוג דררות פראיות ב 300... לא יכול להיות דררה מוחתמת ב 250...

174M4R

New member
את כן!

או שזה הלאבירד שלך?! אני ראיתי אותו במודעת "מבוקש"!!

ran 15

New member
התוכון???.....אה הלאב בירדס

שחכתי להחזיר לך הודעה הוא נמכר לבן דוד שלי .. יותר נכון הוחלף תמורת לוטינו נקבה....כי אחיו יצא ממש מיוחד ועם לוטינו אני אוציא מוטציות יפות... והמחירים של דררות ירוקות בשיים מה שאתם אומרים היום כל המחירים ירדו דררה עולה בדיוק 15 פראית 250 גגה מוחתמת.. לבנות גם ירד המחיר פעם זוכ לבנות היה עולה 1800 היום בולל 900 שקל. אחי אני אומר לך מניסיון אני מתעסק עם תוכים כבר 7 נים זה כמעט כלום אבל לומדים הרבה...

למעלה