היי לכולם אני חדשה ואני מאוד אוהבת את הסידרה סאקורה ורציתי לדעת כמה פרקים יש ?
ס סיוהארנית New member 15/6/04 #1 ../images/Emo13.gif היי לכולם אני חדשה ואני מאוד אוהבת את הסידרה סאקורה ורציתי לדעת כמה פרקים יש ?
S ShuNka New member 15/6/04 #2 שאאאלום!! ברוכה הבאה! לסאקורה יש עוד 3 פרקים עד שהיא נגמרת (70 פרקים סה"כ) לצערנו ו..תהני בפורום ^_^ אה מי שתוהה - זאת Lazy-girl נמאס לי התווים הלא חוקיים בניק שלי -_-'' חח
שאאאלום!! ברוכה הבאה! לסאקורה יש עוד 3 פרקים עד שהיא נגמרת (70 פרקים סה"כ) לצערנו ו..תהני בפורום ^_^ אה מי שתוהה - זאת Lazy-girl נמאס לי התווים הלא חוקיים בניק שלי -_-'' חח
ס סיוהארנית New member 16/6/04 #6 ../images/Emo10.gif חבל שסקורה ניגמרת זו הסידרה הכי יפה שהיתה ! ןמה הייה אחרי סקורה ? ואין עונה שנייה לסאקורה
../images/Emo10.gif חבל שסקורה ניגמרת זו הסידרה הכי יפה שהיתה ! ןמה הייה אחרי סקורה ? ואין עונה שנייה לסאקורה
L Leemon New member 16/6/04 #7 יש שלוש עונות, אבל השלישית היא זו שנגמרת עכשיו (תסתכלי בשאלות הנפוצות למעלה).
ס סיון בטירוף New member 16/6/04 #9 ברוכה הבאה!!! לסדרה 70 פרקים, וסרטון קצר על קרו וסופי שנקרא פרק 71 (לא ישודר בארץ).
H Houndour New member 16/6/04 #10 הוא לא נקרא פרק 71 ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif הוא סתם אחד מארבעה סרטונים קצרים על סאקורה שלא נכללו בסדרה עצמה.. השלושה האחרים הם "יומני וידאו" של טומויו-צ'אן
הוא לא נקרא פרק 71 ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif הוא סתם אחד מארבעה סרטונים קצרים על סאקורה שלא נכללו בסדרה עצמה.. השלושה האחרים הם "יומני וידאו" של טומויו-צ'אן