../images/Emo13.gif

שלום לכולם, חזרתי...
הייתי בחו"ל ולעיתים סתם לא התחשק לי... אבל חזרתי (*קולות בוז ברקע*).
_________________________ יש לי בעיה נוספת (אני מלאה בהן הא?). ישנה בחורה שאני באופן אישי ועממי שונאת. ובעצם- כולם שונאים אותה. היא ילדותית, טיפשה באופן לא נורמאלי ומגעילה בטירוף. יש לי חברות שלצערן הרב ידידות שלה. הן רוצות להפסיק את הקשר ולכן פונות אלי, כיון שאני כבר ניתקתי ממנה כל מגע אפשרי. אני אומרת להם כל הזמן שידברו עליה ושלא יתיחסו אליה יפה והיא כבר תלך לבד אבל הן "פוחדות לפגוע בה", מה שקוטל באופן מידי כל רעיון שלי לניתוק קשרים. מה ניתן לעשות? שלכם, פיצי.

מיטללל

New member
מממ

יש משהו שאני לא בטוחה שהבנתי. הן לא רוצות יותר להיות חברות שלה או את לא רוצה שהן יהיו יותר חברות שלה? את לא אוהבת את הילדה הזו ומותר לך, אהל לא ברור לי למה את צריכה שכולם "ישנאו" אותה. אל תתערבי. תני לחברות שלך להיות חברות שלה. ובמידה שהן ירצו להתרחק ממנה, תני להן לעשות את זה לבד. הייתי אומרת לך שמצטיירת פה תמונה של "ילדה ילדותית, טיפשה באופן לא נורמלי ומגעילה בטירוף". אבל זה מיותר. אני מקווה בשבילך שהחברות שלך לא יקלטו את זה לבד.

resputin

New member
הממ

אני חושב שאת צריכה לומר להן לפתח עמוד שדרה משלהן. את לא גורו בנושא שבירת יחסים, וזה שאת לא מדברת איתה זמן מה, לא אומר שהן צריכות לבוא אלייך בעצות, כי הכאב ראש יפול עלייך. בשביל לסיים קשר, לא חייבים להיות מגעילים. אפשר פשוט פחות להתייחס.. פחות לצלצל.. פחות להפגש.. להיות עסוקים וכדומה- דברים שמקררים קשר. לא חייבים להתנהג אליה רע. דעתי? תגידי להן לעשות מה שבראש שלהן, רק לא לבוא לבקש עצות בנושא הזה.

אוקי... הבהרת דברים...

1- לי לא אכפת, אם הן רוצות שיהיו חברותש לה, זה פשוט שהן עצמן לא רוצות, וכיון שאני מזמן ניתקתי איתה את הקשר הן באות אלי...
2- הן לא מתקשרות ולא באות אליה, אז היא נדבקת... כך שזה ניראה המוצא האחרון.... באמת דבר קשה כיון שהם לא רוצות לפגוע בה ואם זאת לא לסבול אותה...
עצה?

אני מציעה דבר כזה...

אני מבינה שמדובר בילדה שחברים רבים אין לה. אז הן לא חייבות להיות חברות טובות, לא חייבות להתקשר, להציע לקבוע, וכשהיא מנסה אפשר להגיד לה שכבר יש תוכניות. ואם מדי פעם בהפסקה בבי"ס היא רוצה לבוא לשבת איתם בהפסקה... אז לא נורא!! אני בטוחה שלאט לאט היא תמצא חברות אחרות, ותניח לחברותייך. ובייננו, זו לא הפעם האחרונה שהם יגידו בוקר טוב למישהי שהן לא ממש מחבבות...

אההמ....

להגיד בוקר טוב זאת לא הבעיה, אחת הבעיות היותר גרועות שבגלל שהיא מאמינה שהן חברות שלה היא באה לפעמים בלי הזמנה ובלי להודיע.... ואני לא יכולה לתאר אותה בשום דרך חוץ מ- מגעילה! הדברים שהיא עושה הם מגעילים ומעוררי בחילה... למה אלוהים לא נתן לאנשים את האי אכפתיות להגיד "לא רוצה להיות חברה שלך!"?

dana2909

New member
השאלה האמיתית

היא, למה פונים אליך? את באמת רוצה להיות הבנאדם שידוע בכך שהוא מנתק קשרים בצורה קרה? לא משנה מי זו ולמה היא ככה, את לא חברה שלה. למה את צריכה להתערב בכלל?

../images/Emo13.gif שאלה טובה.

אני מניחה שזה בגלל שאני היחידה ש"הצליחה להשתחרר" ממנה...
טוב... ממש לא יודעת... כעיקרון הן חברות שלי ואני מעונינת לעזור להן בכל דבר...

resputin

New member
...

"יש איזו אחת, מ'זה מעצבנת. בכל'ופן, החלטנו להרוג אותה ואנחנו צריכות מקום לאכסן את הגופה עד שאמא של טלי תסע לחו"ל. מה'ת אומרת? זה רק ככה שבוע-שבוע וחצי.."
.

חחחחח

חוששני שאם נהרוג אותה נאלץ לעשות את זה מעל פח פתוח למה יהיה נורא קשה לסחוב אותה עד לשם....

למעלה