The Charmd One

New member
שכחתי עוד משהו

כולם אמרו את החיה האהובה עליהן אז גם אני רוצה
אני מתה על דולפינים, פרפרים ויוניקורנים

אני../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אממממממממ....
שם: כרמל ונהורסט(אבא הולנדי)
כינוי: מיס פיגי
תאריך לידה: 17.11.1988
על עצמי: אוהבת לצייר ולצלם.. בכמויות
חלומות ושאיפות(לא הגיוניות): לעוף, להיות בעלת שער מתולתל..בקבוקים
, ולהציק את תערות הצילום שלי בכל רחבי העולם
מוזיקה: הכי אוהבת את הביטלס וקווין וחולה על השיר:ליווין און הג´ט פלן של פיטר פול ומרי... זהו!... אה כן, אני מכורה לשלוש נקודות.... ואת התמונה והדוליז אני לא יכולה לעלום... מישהו מוכן להתנדב שאני אשלח לו?

אני../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אממממממממ....
שם: כרמל ונהורסט(אבא הולנדי)
כינוי: מיס פיגי
תאריך לידה: 17.11.1988
על עצמי: אוהבת לצייר ולצלם.. בכמויות
חלומות ושאיפות(לא הגיוניות): לעוף, להיות בעלת שער מתולתל..בקבוקים
, ולהציק את תערות הצילום שלי בכל רחבי העולם
מוזיקה: הכי אוהבת את הביטלס וקווין וחולה על השיר:ליווין און הג´ט פלן של פיטר פול ומרי... זהו!... אה כן, אני מכורה לשלוש נקודות.... ואת התמונה והדוליז אני לא יכולה לעלות היא גדולה מדי... מישהו מוכן להתנדב שאני אשלח לו?

BIG wannabe

New member
../images/Emo3.gif

שם: הילה גיל: 14 וקצת (30.5.1988) אייסיקיו: 152338687. נראה לי. אין מסנג´ר, והאימייל.. הממ... הוא דפוק ואני לא יודעת איך להשתמש בו כלכך.. (אז אני הדפוקה לא..?) עוד פרטים: מוזיקה- בייחוד רוק ישראלי: איפה הילד, היהודים, מוניקה סקס במקרי הצורך, אביב גפן, חמי רודנר (הו, מלנכוליה את אהובתי!!!!!!! אווו חולה על השיר הזה
), בן ושלמה ארצי, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל. אבל יש גם להקות באנגלית שאני חולה עליהן: Queen (כל כך שווים!!!), beatlles, Guns n´ roses... חוץ מממוזיקה עוד פרטים? אממ זה כבר קשה.. נסכם אותי בשלוש מילים (על-פי דבריה של מיכל--): וואנבי סוכריית קפה זה שאני מכורה אליהן זה לא אומר שאני רוצה להיות כמוהן. בעצם למה לא? חומות, קטנות, מתוקות (לפעמים
), כולם אוהבים אותן, מה רע? טוב נראה לי שאני אפסיק לכתוב שטויות. והדוליז שהוספתי (כל כך
) מאזה מעוותות ככה, לפתוח בגדול בבקשה..

BIG wannabe

New member
../images/Emo3.gif

שם: הילה גיל: 14 וקצת (30.5.1988) אייסיקיו: 152338687. נראה לי. אין מסנג´ר, והאימייל.. הממ... הוא דפוק ואני לא יודעת איך להשתמש בו כלכך.. (אז אני הדפוקה לא..?) עוד פרטים: מוזיקה- בייחוד רוק ישראלי: איפה הילד, היהודים, מוניקה סקס במקרי הצורך, אביב גפן, חמי רודנר (הו, מלנכוליה את אהובתי!!!!!!! אווו חולה על השיר הזה
), בן ושלמה ארצי, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל. אבל יש גם להקות באנגלית שאני חולה עליהן: Queen (כל כך שווים!!!), beatlles, Guns n´ roses... חוץ מממוזיקה עוד פרטים? אממ זה כבר קשה.. נסכם אותי בשלוש מילים (על-פי דבריה של מיכל--): וואנבי סוכריית קפה זה שאני מכורה אליהן זה לא אומר שאני רוצה להיות כמוהן. בעצם למה לא? חומות, קטנות, מתוקות (לפעמים
), כולם אוהבים אותן, מה רע? טוב נראה לי שאני אפסיק לכתוב שטויות. והדוליז שהוספתי (כל כך
) מאזה מעוותות ככה, לפתוח בגדול בבקשה..

Mooa-Numi

New member
הארנב הלבן!!! (אובססיבית לגבי

איחורים-ההפך הגמור ממני)

Alexis14

New member
כיף...

רעיון חמוד. אוקיי הנה: שם- נגה אייסיקיו- 124857180 אימייל- [email protected] עוד פרטים- אני אוהבת במיוחד לעשות דוליז שמבוססות על אנשים אמיתיים (חברים שלי או סלבס) ואני חולה על אלקסיס בלדל (המממ...) ועל התאומות אולסן ועל בנות גילמור ועל הילארי דאף ועל עוד כל מיני אנשים... וגם אני אוהבת לצייר בכלליות, אני מציירת בעיקר אנשים ופעם ציירתי בית שלם (סלון, חדר ילדים, ומלא כאלה) ואני אוהבת דברים כאלה... הנה שלושת הדוליז האהובות עליי...

מויישית

New member
עכשיו אני עכשיו אני....

טוב אז ככה שם:עינת גיל:15 איסיקיו: 153057835 אין לי מסנג´ר אממממממ.....מה עוד???? כן קצת על עצמי:אוהבת הכל חוץ מהכל אממממ פשוט אין לי מה לספר.... אין לי תמונה על המחשב... הנה הדולות (דוליז) שלי....

Mooa-Numi

New member
~מסתורית~

לא רציני, מה אתם באמת יודעות עלי?
שם
מיכל ז. קסטנבאום- אבל מיכל כל כך לא מתאים לי-ובעצם שום שם מתאים לי. בעיה.
כינוי
קסט/ן.
הרגל מגונה
לדבר-ובכמויות מסחריות. פרנואידית. מאחרת כפייתית. אובר סרקיזם, נדודי שינה.
אובססיביות לגבי
הגיטרה שלי (כל פעם שאני מתחיהל לדבר על כמה אני גרועה- מוחאים כפיים
), היומולדת שלי, אנשים שאני אוהבת, אנשים שאני שונאת, אנשים מושלמים, שירים של דיסני, שירים של דיסני בגרמנית, ניימינג (לתת לכל דבר שם).
שונאת
ללכת לישון, להתעורר, לראות סרטי אימה (~גיק~), לדבר מול המון אנשים, שהמון אנשים מסתכלים עליך, סבבים כיתתיים, אנשים רעים, פרחות, ערסים, וואנאביז (אבל הכי פרחות~מהפך~פריקיות), להצטלם ולראות שאני הכי לא פוטוגנית.
אוהבת לדבר, לראות סרטים (יפים!), את טובי
.
מוזיקה
רוק ישראלי, אביב גפן (הכי
), מוניקה סקס, דיסני, RHCP, רוק-לא פאנק, ולא מטאל-משו רך כזה-יפה-מלודי.
אני מדברת המון. יש לי תמונה נחמדה אבל עם עוד 3 בנות והסורק-אאוט. אז בקרוב
ואני לא חושבת-שאתם- תקבלו אותה. אין לי דוליז אהובות.

Dracos Love

New member
אוקי דוקי../images/Emo108.gif|שמיצי|

שם:טל גלקר גיל:12 אייסי: 136245841 עוד פרטים: קקי ~ ניחליחיחי מה המצב

הכרטיסי שלי מחדש+תמונה...../images/Emo19.gif

שם: יעל גיל:12 אייסיקיו/מסנג´ר:אין
עוד פרטים:אני ילדה היפראקטיבית מאוד, אוהבת בעלי חיים ובעיקר חתולים
,וגם מאוד אוהבת לקרוא...

חח...לא תודה,../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אני אוהבת את התמונה הזאת כי לא רואים הרבה מהפרצוף שלי.

למעלה