../images/Emo13.gif

היי לכן
חבר שלי התגייס ביום ראשון לשריון, ואני מתגייסת בספטמבר למודיעין. אם יש כאן בנות שחבר שלהן משרת בשריון, אשמח לדעת איך תנאי השירות, האם הם חוזרים הרבה וכו'. וגם, לגבי גלולות - אני לוקחת גלולות ומתכוונת להמשיך לקחת אותן גם כשאהיה בצבא, מה בדיוק אני אמורה לעשות? איך להמשיך בגלולות בזמן הצבא? ממי אקבל מרשמים וכו'? תודה מראש

../images/Emo24.gif ברוך הבא :)

גם אני מתגייסת בספטמבר.. מה התאריך שלך ?! ואממ , חבר שלי לא בשיריון הוא בחייל האויר.. ולגבי השאלה ששאלת.. גם אני אשמח לדעת :)

Please Dont Cry

New member
היי D:

אמנם חבר שלי בכפיר, אבל ידיד מאוד טוב שלי בשיריון... אני לא רוצה לבאס אותך, אבל זה לא יציאות מדהימות. יש מקומות שהם עושים 17-4, ידיד שלי כרגע מפקד אז יוצא לו לפעמים שהוא יוצא שבוע אחרי שבוע וזה ממש נדיר, בד"כ הוא סוגר לפחות שבועיים אם לא שלושה. אני לא יודעת לגבי כל החטיבות וכל המקומות, אבל בסופו של דבר לא משנה איפה חבר שלך יהיה, כל עוד הוא קרבי היציאות שלו יהיו לא הכי נוחות בעולם P: אבל תזכרי שכולנו פה כי כולנו עוברות את זה וזה רק מוכיח שזה אפשרי! וחבר שלי בצבא כבר כמעט שנה וחצי ועברנו את זה כמו גדולים וגם לידיד הזה שלי משיריון יש חברה כבר 3 וחצי שנים (אגב גם היא במודיעין! חח) והוא בצבא שנתיים.. אז אל תדאגי:) בקשר לגלולות - כשאת תתגייסי תבקשי לראות רופא נשים.. שם תוכלי לקבל מרשם לגלולות. הצבא מספק בחינם רק דיאנה ולודאן ואולי עוד משהו שלא ידוע לי עליו P: ואם אני לא טועה, אפשר לקבל מרשם גם לגלולות שאת לוקחת עכשיו אבל הצבא לא יספק לך אותן בחינם... אני לוקחת דיאנה אז אין לי ממש מושג על איך זה להמשיך אם את לוקחת סוג שהצבא לא מספק, בנות שמבינות בזה מוזמנות לתקן אותי

תודה על קבלת הפנים../images/Emo9.gif

מבאס עניין היציאות, אני רגילה להיות איתו כל יום
כרגע אני עוד די בהכחשה
זה פשוט לא נקלט ממש, באמצע החיים הכל משתנה... ולגבי הגלולות, הבנתי שניתן לקבל מרשם רק אם הגלולות נלקחות בשל בעיה רפואית כמו מחזור לא סדיר וכו'.

dandi99

New member
ברוכה הבאה:)

לגבי שאלתך לשיריון-חבר שלי היה בשיריון (משתחרר ביום חמישי),יותר נכון מפקד בשיריון.ומצטערת לאכזב אותך אפילו מפקדים עושים 17-4. אולי לקראת סוף השירות שלהם מעבירים אותם לתפקיד קצת יותר חבשני והם יוצאים כל שבועיים או חמשושים.תלוי בתפקיד ובצרכי הגדוד. דונט וורי,יש אותנו כאן בשביל לעזור לך :) לגבי הגלולות-את צריכה לקבוע תור לרופאת נשים (כשתהיי בצבא)את יכולה אזרחית שעובדת עם הצבא (יש כמה כאלה...בד"כ זה רשום על דף בשירותי הבנות)והיא תיתן לך מרשמים ותוכלי לקחת אותם גם בזמן הצבא.

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שי, 19, חיילת. חבר שלי בכפיר.
כבר ענו לך על רוב הדברים אז אני אחסוך ממך עוד חפירות.

GrowingMadness

New member
בעיה,כי זה הפורום היחידי שאני אשכרה פעילה בו.

הייתי פעם בפורום סקס לנוער, אבל היו שם אנשים ממש לא נחמדים ואני כבר איזה חצי שנה לא שם.

GrowingMadness

New member
אה נכון, כתבתי שם הודעה-שתיים בעבר. ../images/Emo9.gif

סחתיין על הזיכרון

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

ובהצלחה ^^ אני שחר, בת 18 וחצי. האקס הטרי בהנדסה קרבית. מתגעגעת אליו בטירוף אבל לפעמים פשוט צריך להמשיך הלאה.. יש כאלה שהצבא מחזק אותם ויש כאלה שהצבא יכול לשבור באמצע.

../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע
אבל אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה, יהיה טוב!

למעלה