FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח משהו כזה.

נוו.. שהלכתי עם חבר שלי פעמיים למסיבות ואחרכך הלכתי פעמיים כל פעם עם חברה אחרת ופעם אחת הלכתי לבד. זה אומר שפשוט אני לא אלך יותר לבד למסיבות חח

GrowingMadness

New member
חח סבבה החלטה שלך

אני בחרתי לא ללכת בלעדיו למסיבות... בחירה אישית שלי

בדרך כלל סמוייה../images/Emo13.gif

אשמח אם תקשבי למה שאני כותבת לך
אני חושבת שבחור את קוראת לו ידיד לא ראוי להיקרא הוא בן אדם אינטרסטן!!! שלא מעניין אותו זוגיות אם הוא מנסה לכבוש אותך או לדבר אליך ככ שיש לך חבר. תעשי טובה לעצמך אם את רוצה ואוהבת את הבן זוג שלך תמצאי את עצמך כמה שיותר מהר זורקת מכול מדרגות את ה"ידיד "

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוא שוב מעלה את זה לשיחה..

הוא אמר שהוא לא מפסיק לחשוב על זה ושהוא סיפר לאמא שלו והיא כועסת עלי :ם היא אמרה לו שהיא לא חושבת שהוא צריך להמשיך להיות איתי. כלכך פגע בי עכשיו שהאישה הזו שאומרת שהיא כלכך רוצה בת כמוני פתאום לא רוצה אותי בכלל. עכשיו היא תתנהג כמו ילדה קטנה ולא תתקשר אלי?? והוא? הכי קשה לי שחבר שלי מתנהג כאילו הכל טוב ויפה ופתאום בא ביציאה כזאתי של "אוי.. לכי אליו." ואמר שהוא לא מפסיק לחשוב על זה ועוד מנסה לסלוח. אוףףף. למה? אני מקווה שברגע שאני אראה אותו סוףסוף המצב ישתפר. השאלה מתי לעזאזל אני רואה את חבר שלי שוב?!?!

GrowingMadness

New member
../images/Emo4.gif

תשמעי, כל העניין הזה היה דיי..טראומטי? לא יודעת איך לתאר את זה.. אבל זה כלכך קשה כשמישהו שאתה אוהב בוגד בך. אני חושבת שזה דיי צפוי שאמא תגיד כזה דבר, כי כל אמא רוצה את הכי טוב בשביל הבן שלה ורוצה שיהיה לו טוב. אבל אמהות רואות רק את מה שמבחוץ, ורק שני האנשים שבתוך הקשר עצמו יכולים להחליט ולדעת הכי טוב, לדעתי. אני חושבת שזאת הייתה מכה קשה בשבילו ושיקח לו זמן לשכוח ולסלוח. אני לא יכולה להגיד שאני הייתי מתנהגת אחרת האמת.

אמממ

לא נראה לי שאת יכולה לצפות ממנו שישכח מיזה בבת אחת. נכון, זה לא עוזר שהוא מכניס את זה לשיחה סתם ככה, אבל תכלס זה די טרי, אז אני חושבת שזה די מובן. הזמן יעשה את שלו. לא נראה לי שהוא אי פעם ישכח את זה, אבל הוא אולי ישלים עם זה בעתיד. לגבי האמא, זה הגיוני שהיא תגיב ככה, וגם לה זה יעבור. אני לא חושבת שהחבר שלך באמת יקשיב לה כי תכלס זה החיים שלו והרגשות שלו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברור שיקח לו זמן..

אבל קצת הפריע לו שהוא מזכיר את זה כל הזמן. אז חשבתי קצת והתקשרתי אליו ושאלתי "אתה עדיין איתי כי אתה מרחם עלי ולא רוצה לפגוע בי או שאתה באמת אוהב אותי?" כמובן שהוא אמר שהוא אוהב אותי ולא משנה מה אמא שלו אמרה. הוא אמר שהוא ישתדל לא להעלות את הנושא. זה גם רק גרם לי להוציא יותר עצבים על הילד ההוא.. אני גם מרגישה יותר טוב עכשיו. אמרתי לחבר שלי כמה שהילד ההוא מטומטם וכמה שאני לא הולכת להתקשר אליו אף פעם אלא אם כן זה משהו שקשור ליחצנו"ת וגם ככה המסיבה הבאה עוד חודש וחצי. אני חושבת שעכשיו יהיה אפילו קצת יותר טוב מאשר לפני כמה שעות :)

GrowingMadness

New member
תשמעי

לפעמים זה גם קורה אוטומטית, בלי לשים לב הוא יכול לזרוק על זה מילה כשהוא רב איתך.. בתחילת הקשר שלנו לחבר שלי הייתה ידידה ממש כוסית וחשבתי שהקשר שלהם ממש טוב והוא תמיד היה מתברבר בה וכאלה.. ואמרתי לו שזה מפריע לי ורבנו על זה, ואחרי שהשלמנו בלי לשים לב כל ריב אחרכך הייתי אומרת "טוב, לך ליולי שלך, היא לא תהייה מגעילה כמוני", ודברים כאלה וממש בלי כוונה! אז תדעי שכשקורים דברים כאלה לפעמים זה יכול להיות פליטת פה בשביל לעצבן אותך בחזרה... אני שמחה שיותר טוב לך עכשיו ומקווה שיסתדר עם אמא שלו ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש מצב שהוא יזכיר את זה ככה..

כמו שאני עוד מזכירה לו איזה מדריכה שהייתה לו בקורס חובשים חחחחחחח סתם כי היא לא כזאת כוסית אבל כולם התלהבו ממנה ויש לה חבר אבל היא.. מדריכה בקורס חובשים. הבנים היו צריכים להוריד שם מכנסיים, לעמוד בתחתונים מול כולם ושהיא תדגים עליו איך חובשים את הרגל למעלה וכאלה.. חבר שלי תמיד התנדב ראשון. ואני מקווה באמת שאמא שלו תסתדר איתי חח

למעלה