FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבמקרה הוא היה לבד בחדר לכמה דקות.

זה היה כזה.. סתם השיחת השלמה שלנו ואחרי איזה שעה שכבר דיברנו הוא פתאום מתחיל להגיד דברים כאלה אהמ.. ויאללה זרמתי עם זה חח דקה אחרי הקטע פתאום באו לו אנשים לחדר חחחחח אמרו לו שהם בדיוק סיימו ארוחת ערב ושהוא פיספס XD והמטרה של זה הייתה לספק אותי ופחות אותו חח כי הוא יכול ללכת לשרותים שם ובאותו רגע הוא היה בחדר וזה לא היה יוצא טוב..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif...

הייתי במחזור שנגמר בדיוק ביום שישי.. זה היה לפחות שבוע גם בלי זה :\ חחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifפרידה פשוט לא באה בחשבון.

וברור שגם לא שום קשר עם הידיד הזה של מעבר לעסקים של מפיק-יחצני"ת. הרי.. ככה הכרתי אותו :\ אין מצב שאני אמשיך את ההתחרמנות הזאת.. אפילו הייתה לי שיחה עם חבר שלי ששנינו בכינו (והוא מסכן אין לו מה לעשות עוד כמה שבועות בבסיס ככה...) ואמרתי לו כמה שאני אוהבת אותו ומה לעשות שאני חרמנית ויש לי ראש של גבר אבל אחרי הכל הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. אנשים עושים טעויות ולפעמים אנשים לא בדיוק שולטים בשיקול דעת שלהם עד כדי מצב שמתחרטים כלכך שפשוט בא למות. הוא אמר שהוא כבר לא יכול לסמוך עלי יותר ואיזה מין קשר רציני זה.. הוא אמר גם שהוא בחיים אבל בחיים לא היה עושה את זה ומה עכשיו כל פעם שהוא יסגור 28 אני אלך למישהו אחר?? אמרתי לו שזו רק משיכה מינית וקורה שבנאדם חרמן (כןכן. גם אצל בנות!! לא רק אצל בנים!) והוא לבד הרבה זמן הוא יכול להתחיל לפתח חשק מיני לאנשים אחרים שהם לא החבר.. מה לעשות. צריך לחכות שזה יעבור.. הבעיה עכשיו היא שהידיד ההוא גם רוצה והכל נדפק :\ החבר אמר שהוא לא רוצה לדבר איתי עכשיו עד להודעה חדשה כי הוא צריך לחשוב :( אמרתי לו שאני אוהבת אותו כלכך והוא רק אמר ביי.

ליהי1110

New member
../images/Emo171.gif

לפני איזה שנה כשהייתי ביא' היה ילד מיב' שכל הזמן רדף אחרי. שוב כמו שנאמר בחוכמה מעלי: "הטיפוס הכובש" לא יחסתי לזה חשיבות כי הוא היה ככה עם רוב הבנות, הייתי בתקופה קשה עם החבר אז אולי אפילו קצת נהנתי מזה. ביומולדת שלי שנה שעברה הוא שלח את אחד הידידים שלי להביא לי מתנה, הוא הביא לי בושם שאם במתכוון או לא היה עם מחיר, המחיר היה מוגזם בהחלט (משהו כמו 200 שקל). הוא היה בא אליי מתחת לבית ומתחנן שאני ארד למטה. בסוף באחת הפעמים ישבנו בגינה והוא ניסה לנשק אותי, קמתי והלכתי, דווקא המקרה הזה הראה לי כמה אני אוהבת את חבר שלי וכמה ששווה לעבור את התקפוה הקשה הזאת. ברור שצדקתי =] הבחור הזה לא הציק יותר וכבר לא אמר לי היי. ברגע שמציבים גבולות ומראים בברור מה רוצים הם מפסיקים!! ולגבי החרמנות אני מאמינה שרובנו במצב הזה אבל הרגע שניפגשים עם החבר מדהים ושווה את ההמתנה, ברור שעדיף בלי ההמתנה אבל זה המצב!! אז לדעתי פשוט תנתקי כל קשר שהוא מעבר ליחצנית-מפיק! סליחה על החפירה... חחח

XxMidnightxX

New member
אני חושבת שמההתחלה לא היית צריכה להתחיל

את ההתחרמנות עם הבחור ההוא....כן נכון את צודקת לכולם יש יצרים וכולם מתחרמנים וזה נכון....אבל!!..(וזה אבל גדול!) את תמיד מפעילה שיקול דעת..גם בזמן שהתחרמנת עם הידיד הזה... כן נכון אפשר לפתח חשק מיני למישהו..(את בנאדם) אבל בין חשק מיני ופנטזיות(שאם הם לא הופכות לאובססיה אז זה בסדר..כי אנחנו לא שולטים בחלומות) לבין מימוש החשק עם מישהו שהוא לא בן הזוג שלך יש הבדל גדול!...ענקי... ועובדה..את פגעת בו כל כך שהוא שוקל את הקשר בניכם והוא לא רוצה לדבר איתך.. אני אישית חושבת שאת ממש טועה אם את ממשיכה לעבוד עם אותו "ידיד" כי את גם יכולה לעשות את אותה טעות שוב וגם את גורמת סבל לחבר שלך... מה יותר חשוב לך העבודה הזאת(שאת תמיד יכולה למצוא עבודה אחרת) או החייל שלך שגם ככה סובל בגלל המרחק... אני חושבת שחרמנות זאת ממש לא סיבה..תאמיני לי..גם אני חרמנית...מאוד...אבל אני לא הולכת עם אותו ידיד שדיברתי עליו מקודם..(כי הוא כן מציק מדי פעם)...צריך להיות לך את הכושר לדחות סיפוקים וצריך להיות לך את הכבוד לא לבגוד כי מה שעשית זה בגידה...ואין דרך יותר טובה או יפה יותר להגיד את זה... אני באמת שהכי טוב בשבילך זה להתנתק מהבחור ההוא ולנקות לך את הראש...אני באמת אומרת לך את זה מכל הלב..HUG

../images/Emo45.gif

אני ממש מסכימה עם כל מה שכתבו פה, אני לא אוסיף כי זה בטח לא ישפר לך את המצב רוח.. מקווה אבל שתלמדי מהטעויות שלך ולא תחזרי עליהן, מקווה שיסתדר ביניכם

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

אני יודעת שזו בגידה :\ ואני חשה בושה אינסופית. חבר שלי התקשר לבסוף אחרי ששלחתי לו אינסוף SMSים והתקשרתי כל היום. הבנתי את הטעות ואני כלכך מתחרטת עליה. הוא חשב על זה כל היום וכמובן סינן אותי כמה שעות עד שהוא התקשר סוףסוף. אני כולי בוכה ושומעת חיוך על הפנים שלו. הוא שאל אם אני רוצה לשמוע את המסקנות - כלכך בכיתי לו ואמרתי לו שאני מתחרטת ושאין לי חיים בלעדיו ושהלב שלי אצלו והשכל לא חשב. הוא אמר שיש לי הזדמנות אחרונה. ברור לי בהחלט!! אחרכך הוא גם שאל אם אני הייתי סולחת לו וברור שאמרתי שכן. הייתי מרביצה לבת שתיגע בו אבל סולחת לו כי אני פשוט לא יכולה בלעדיו! ואז בשיחה הוא עזר לי קצת להשתחרר... עד שפתאום נכנסו אליו לחדר וסיפרו לו שהוא פיספס ארוחת ערב חח

GrowingMadness

New member
שמחה שזה הסתדר ../images/Emo13.gif

האמת.. שעוד לא יצא לי לחשוב מה אם חבר שלי היה בוגד בי. מה הייתן עושות אם הייתן מגלות שהוא בגד בכן? אפילו "סתם" התחרמן עם מישהי בלי ללכת עד הסוף [כמובן שאני לא חושבת שלהתחרמן עם מישהי אחרת זה סתם, אבל לשם השאלה].

XxMidnightxX

New member
אממ...שאלה טובה..

גם אני וגם החייל נגד בגידות אני חושבת שהייתי סולחת לו...כמו שהוא היה סולח לי...לא מייד אבל היינו סולחים אחד לשניה...אנחנו מאוהבים אחד בשניה... קיצר כתהיה חתונה אתן מוזמנות...חחחחח

GrowingMadness

New member
חחח כפרה עליכם ../images/Emo6.gif

תאכלס, המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש היא שזה ייגמר על השניה ואני לעולם לא אסלח לו. אבל.. כשאוהבים כמו שאנחנו אוהבים זה כלכך קשה להגיד פשוט "טוב זה נגמר" ולא לדבר יותר וכל זה... אז אני חושבת שאני כמוך ושאולי אני ממש ממש אכעס במשך הרבה זמן ויקח לי זמן לסלוח.. אבל זה יקרה בטוח
[אני יודעת שאני יוצאת קצת חלשת-אופי, אבל אתמול הוא רק העלה את הרעיון שניפרד וכבר נכנסתי לקריז מטורף
]

dandi99

New member
לגבינו...

הוא-בחיים בחיים בחיים לא יסלח. אני-אולי אחרי הרבה הרבה הרבה הרבה זמן... הבעיה שלי שאני גם לא יכולה לשכוח...יש לי מישהי שבזמנו ביסודי הייתה חברה שלי ופעם שמעתי אותה אומרת עליי משהו ממש מגעיל (בכיתה ו' בערך בגיל 11-12) והיום כשאני בת 20 אני עדין זוכרת את זה ולא יכולה לשכוח. אבל אין מצב שאני אבגוד בו פשוט לא, אני לא רואה אף אחד אחר חוץ ממנו(לא מהקטע של מחוץ לעולם אלא פשוט אפילו לא חושבת על זה).

כמו שאמרת,

אני באמת שבכלל אני לא יכולה לדמיין מצב כזה, שהוא בוגד בי, באמת שלא.. אבל אם כן, לא יודעת.. זה יהיה משבר אמון ממש ממש קשה.. באמת שאני לא יודעת. מצד אחד, כמו שאמרתן- אוהבים ואני באמת שלא יכולה בלעדיו, מצד שני, בגידה.. לא יודעת- שאלה קשה. מאמינה שאני לא אגיע למצב שאני אצטרך להחליט משהו כזה :|

GrowingMadness

New member
מסכימה.. וגם איתך דניאל :)

אני לא חושבת שזה יקרה בחיים. לא שאני אבגוד ולא שהוא יבגוד. אני לא רואה אף אחד אחר ואני סומכת עליו שהוא עושה אותו דבר. :) אני בטוחה שבחיים לא נצטרך להגיע למצבים האלו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני לא מסוגלת לחשוב עליו עם מישהי

כלכך בלתי אפשרי חח אבל על עצמי :\ יש לי אופי פלרטטן וחרמן. אני יכולה לשבת באוטובוס בטיול עם הכיתה אומשהו, בספסל האחורי עם כל הבנים ולדבר איתם על סקס ובנות. לא יודעת למה אני כזאת.. וקשה לי לשלוט בעצמי. כל הזמן בשיחות הכי תמימות שבעולם ולא משנה עם מי, עם ההורים, עם האחים, עם חברים, עם חברות, עם אנשים זרים אפילו! אני יכולה להגיע לפליטות פה כאלה הזויות. כאילו אני חולת מין אומשהו :S בגלל זה אני לא מופתעת מעצמי שהלכתי ובגדתי.. כאילו.. כן. תמיד אמרתי שאני בחיים לא אעשה את זה אבל איכשהו זה קרה. ובמלא אנשים מתחילים איתי בזמן האחרון ואני מסרבת.. אבל איכשהו היה אחד שמשך את תשומת ליבי. אסור שזה יקרה שוב אף פעם!! הוא לא יסלח לי בפעם הבאה :\ זאת אומרת.. לא תהיה פעם הבאה!! כי בסוף - הוא זה שאוהב אותי, והוא זה שעושה לי טוב, הוא הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם ואף אחד לא יגרום לי להרגיש כלכך טוב כמו שאני איתו.

GrowingMadness

New member
גם אני כזאת

ותאמיני לי שאני ממש מתגעגעת לתקופה שהייתי לבד ויכלתי לזרום עם כל מי שבא לי ולתת טלפונים כשמתחילים איתי ולזרום ולא להגיד "אהה סורי יש לי חבר, ביי". אבל מתגברים על זה. אני חשבתי שאני לא אצליח להתאפק וישר אפלרטט בחזרה ואזרום, אבל למדתי להתרחק מזה. למדתי לא להתקרב לדברים האלה, ולהיות אדישה, ולדעת איך להנות עם חברות ורק עם החברות, וראיתי שזה אפשרי להנות גם בלי להשתכר ולהתחרמן עם מישהו או לזרום עם מישהו שמתחיל איתך. וכל זה כי אני הרבה יותר מעדיפה את חבר שלי על כל השטויות האלה, וכי אני אוהבת אותו בטירוף ומעדיפה שהוא יסמוך עליי מאשר לבגוד באמון שלו ככה.. ד"א, בגלל זה גם הפסקתי ללכת למסיבות בלעדיו...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבקשר למסיבות.

הייתי פעם ראשונה במסיבה לפני איזה חודשיים - איתו. אחרכך היינו בעוד מסיבה ביחד ומאז הוא עדיין בבסיס. הלכתי עם חברה פעם אחת והייתי רק איתה, הלכתי פעם אחת לבד והייתי עם חברה שכבר הייתה שם והפעם הזאת - אף אחד מהחברות שלא מהעיר שלי לא יכלו להגיע ואני כבר הייתי שם :ם אז הלכתי להיות עם הבנאדם היחיד שאני מכירה שם :S שבמקרה הוא רוצה אותי אומשהו כזה ובמקרה הוא סוג של אליל בנות כזה שממש אין לי מושג למה כי הוא לא כזה מדהים אומשהו.. רק.. יודע איך לדבר ולהתנהג כדי למשוך את כל הבנות והתשומת לב אליו.

למעלה