ליהי1110

New member
../images/Emo13.gif

אחותי משרתת בחיפה ונסענו אלייה כמו רוב השבתות שהיא סוגרת. ובדרך עברנו קרוב לבסיס של החבר אז ההורים הציעו שנבקר גם אותו. יאמר לזכות ההורים שלי שהם כבר הסיעו אותי בשבתות לבקר אותו =] אז היינו אצל אחותי ואז היא שאלה מה התוכניות להמשך היום אז אמא פשוט אמרה שנוסעים לחבר, אחותי אמרה שהיא בכלל לא מבינה למה אני אצלה ולא אצלו אז נישארנו עוד קצת ויצאנו אליו!! אומנם ראיתי אותו בדיוק ל3 דקות (על השעון) כי הביקורים ניגמרו מהר אבל הן היו פשוט מדהימות =] שבת הבאה הוא בבית, מי יתן והשבוע הזה יעבור מהר! ושכל השבתות שהוא יסגור יהיו ככה =] שבוע מדהים לכולן

dandi99

New member
גם אני ביקרתי היום את החבר^^../images/Emo6.gif

הצטרפתי לביקור עם המשפחה שלו..היינו איתו מ10 עד 12 ו20 :) הוא הכניס אותי לתוך הבסיס והראה לי את המפקדים שלו ^^ . ואחרי זה המשפחה שלו החליטה לעשות טיול אז חזרתי הביתה בדיוק לפני 20 דקות

GrowingMadness

New member
איזה כייף ../images/Emo13.gif

ואגב דברים כייפים, חזרתי כרגע מהחבר והיה כלכך כייף
יצאנו אתמול לפאב, שתינו ואכלנו כמו בהמות
בחיים לא הוצאתי כלכך הרבה כסף בפאב
ס'כייף שיש לי עוד 3 ימים שלמים איתו

didoo1

New member
ממש יום הביכורים=) גם אני ביכרתי את החבר ../images/Emo8.gif

אחח מדהים פשוט..עושה את היום!

ליהי1110

New member
אני חייבת להודות

שלבקר את החייל בבסיס זה אחד הדברים =] זאת כמו סוללה שמתמלאת ונותנת כח לכל השבוע=] וכשזה בא בהפתעה אז בכלל! חחח בעזרת השם הוא יוצא השבוע ואחרי זה 21 ושמועות (שבתכלס תמיד נכונות) מספרות שלא יהיה את ה21 הזה! בכל מקרה עם ה21 הזה נישארו לו רק עוד 3 שבתות לסגור עד סוף האימון מתקדם=] ובנימה אופטימית זו בואו נקווה שלא פתחתי פה לשטן ושיעבור מהר!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifרק אני לא ביקרתי את חבר שלי..

כי אי אפשר לבקר אצלו. עזבו.. גם לא דיברתי איתו. הייתי עם ידיד (שהכרתי לפני חודש ופגשתי לפני שבועיים) במסיבה בשישי האחרון.. עשיתי שטויות. כמובן שאני מספרת הכל לחבר שלי כי עדיף שהוא ידע מאשר שלא ידע ואני ארגיש עוד יותר רע והוא יפגע עוד יותר אחרכך. אז....... הוא בבאסה. ישן כל היום ושומר. יש לי מבחן היום על הבוקר ולא למדתי בכלל בגלל כל החרא הזה שעובר עלי. סעמק. מזל שהידיד הזה הולך לסגור שבת.. אין תירוץ ללכת למסיבה בשישי הזה. הרי.. הידיד הזה הוא מפיק ואני מיחצנ"ת לו בליין אחר, לא זה של שישי. ככה שיש לו אינטרס להכניס אותי למסיבות של 18+. וגם כי הוא כל פעם מזיין מישהי אחרת במסיבות וכבר שבועיים הוא רודף אחרי שהוא מת לזיין אותי או במילים שלו "לשכב איתך". בדרך כלל זה נגמר אצלו בסטוץ ואחרי הוא פשוט רודף :ם זה מבלבל אותי כלכך.. וכמובן שיש את חבר שלי - שבשבילי זה רק הוא, רק אותו אני אוהבת. עם חבר שלי זו אהבה!! זה עתיד. עם הידיד זה... סתם חרמנות. בשום מצב שבעולם אני לא אשכב עם הידיד הזה. זה ברור! היה לי אחד, יש לי אחד ותמיד יהיה לי אחד - חבר שלי.

XxMidnightxX

New member
אוקיי..אני לא מבינה אותך...

אם את רואה שהקשר עם הידיד הזה לא בריא למה את ממשיכה להפגש איתו? אני לא מבינה איך הגעת למצב שאת מתחרמנת עם ידיד שלך ונותנת לו לדבר אליך ככה? יש לך חבר ואין לו זכות לדבר אליך ככה!...אל תתני לו..את זאת שנפגע ואת זאת שמבולבלת.... ממה שאני רואה..ה"ידיד" הזה הוא טיפוס שכובש...זאת אומרת שאין לו שום דבר אליך חוץ מהרצון לשכב איתך..אני יודעת את זה כי גם לי היה "ידיד" כזה לפני החייל שלי.. אם תמשיכי את והחבר שלך סתם תפגעו והוא ימשיך לכיבוש הבא... זה באמת אחד הדברים שיכולים להרוס מערכת יחסים.... אם תמשיכי את ההתחרמנותעם ה"ידיד" הזה זה יהרוס לך את העתיד עם החבר...יכול להיות שעד לרמה כזאת שהוא יפרד ממך...לאף אחד לא מגיע דבר כזה..ואת רואה בעצמך שזה פוגע בו.. אני מציאה לך להתרחק מהידיד הזה...באמת זה היה הכי לטובתך...את תפסיקי להיות מבולבלת..ותרגישי יותר טוב עם עצמך...(סורי אם זה נשמע כאילו אני כועסת עליך או משהו..אבל אני כבר עברתי משהוא כזה לפני שנה... ואני יודעת איך אפשר להיפגע מזה..באמת שהכל מאהבה....HUG) ובקשר לחייל...גם אני לא ראיתי את שלי...זה קשה אבל מתמודדים.. HUG...:)

GrowingMadness

New member
מסכימה לגמריי. ../images/Emo45.gif

אני חושבת שבסוף את וחבר שלך תיפגעו מזה, והידיד הזה סתם ימשיך הלאה בחייו ולא יעניין אותו שהוא סתם הרס לך. [כך זה נשמע מהדברים שאת אומרת עליו].. ולי גם יש "ידיד" כזה שכל הזמן שולח לי הודעות במסנג'ר ובפייסבוק ואומר שהוא רוצה לשכב איתי ומדבר יפה ואומר שחבל שהוא לא "תפס" אותי לפני שהיה לי חבר, ולפני כמה זמן הבהרתי לו שיש לי חבר ושיפסיק להציק לי כי לא יצא מזה שום דבר והוא הפסיק [סוגשל], וזה היה הכי חכם לעשות. כי גם חבר שלי הפסיק לקנא ונרגע [מה שגם עזר לי בקשר איתו כי היה על זה הרבה כעס], וגם הידיד הזה הפסיק להטריד אותי. מציעה לך לעשות אותו דבר ופשוט לנתק קשר עם הso called ידיד הזה.. [סליחה אם זה נראה שקצת תקפתי, זו ממש לא הייתה הכוונה שלי
] מקווה שהדברים ישתפרו בשבילך ושילך לך טוב במבחן

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

אבל יש לי מלא ידידים.. אני מתחברת יותר טוב עם בנים. אני יכולה חופשי לפלרטט עם בנים ולצאת עם בנים כמה שבא לי והמקסימום שיקרה זה חיבוק אחד להגיד שלום. זהו. הם יודעים שיש לי חבר ושסתם אני לבד וסבבה לי לצאת עם חברים. (גם עם חברות אפשר אבל הבנות בביתספר פשוט לא מבינות אותי חח ולבנים לא אכפת..) אבל הידיד הזה.. שהכרתי אותו בדיוק לפני חודש ונפגשנו במסיבה פעם ראשונה לפני שבועיים.. הוא כולו מרוח עלי. וקשה להודות אבל אני חרמנית, לבד כבר כמה שבועות וזה נעים לי כל הקטע הזה אבל פוגע ואסור!! כלכך פוגע.. הורס אותי בכל צורה אפשרית. וחבר שלי מסכן. אולי אני חולת מין. אני לא יודעת.

GrowingMadness

New member
תראי,

אני גם כמוך והכל.. אבל להתחרמן עם ידיד שלך כשיש לך חבר? סורי אבל אין לזה שום תירוץ... את חרמנית? חבר שלך לא בסביבה? יש פתרון אחד שאני מכירה שכולל אותך ורק אותך ועליו חבר שלך ממש לא יכעס.

ליהי1110

New member
כמה זה במקום אני לא יודעת אבל ננסה

ידיד הכי טוב שלי (ידידים מכיתה ו') טס לא מזמן לחו"ל וחזר ביומולדת שלי. הוא קנה לי מתנה ש...בואו נגיד אתן יכולות לנחש לבד מהי ברור שכרגע אני לא משתמשת בה אבל אם אני יגיע למצבך אני כן, בלי להסס יותר מידי. אפילו דברי על זה עם החבר, הוא בטוח יבין ואני בטוחה שהוא אולי אפילו טיפה יאהב את הרעיון שאת עושה את זה בגללו. תחשבי על זה

GrowingMadness

New member
נווו אחלה!

ואני בטוחה שאם הייתי מגיעה למצב הזה לחבר שלי לא הייתה שום בעיה שאני אשתמש באמצעים האלו
זה יותר טוב מללכת ולהתחרמן או לשכב עם מישהו אחר... לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחח

אני לא אוהבת אמצעים כאלו.. אני מפחדת מהם XD ועוד חבר שלי אמר לי לפני שבוע שבא לו קצת גיוון חחחחחחחח

ליהי1110

New member
חחח

גמאני לא אוהבת..חחח אבל לפעמים זה עדיף מכלום חחח בינתיים הוא באריזה ה"תמימה" שלו חחח וקצת גיוון לא חייב לבוא עם אמצעים מבחוץ =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיאפ.

אני עדיין מעדיפה שלא להשתמש בדברים שהם לא חלק מהגוף שלי או שלו חחחח אבל נימצא גיוון :) היום השתמשנו בטלפון.. גם דרך בזמן ששנינו רחוקים אחד מהשניה.

GrowingMadness

New member
חחח טוב שלכם ../images/Emo3.gif

אני וחבר שלי אפעם לא הצלחנו לעשות את זה כמו שצריך דרך הטלפון. אולי רק בהתחלה ממש וזה היה פעמים ספורות. אבל מה, הוא זרם ככה כשהוא בצבא ואין לו אפילו שניה של פרטיות? כאילו.. הוא בטח היה צריך לצאת מהחדר וכאלה בשביל לעשות את זה

למעלה