טל טל 20

New member
../images/Emo13.gif

בנוגע לשיר "קנטטה לחארטה". אחרי עיקוב קל נודע לנו שהשיר ירד היום לסלקום ובקרוב בשאר הרשתות. בנודע למחר ב 24 באולפו השקוף, עמיר בניון, אבי בניון, אבי עברי, יהודה מסס ועוד... יצטרפו למסיבה בהופעה חיה עם ביצועים חיים לשירים של כל האומנים המוזכרים, מחר יום שישי, החל מהשעה 10:00 וחוגג לשעה 13:00.

חן ב7

New member
קודם כל,תודה על העדכון!

ב;אנחנו בספירת העומר,הייתכן שעמיר ישיר בעומר?

leka27

New member
יש בזה מלא מנהגים

סמוך על עמיר שהוא יעשה מה שמותר לו... וד"א, שנה שעברה הוא שר ביום השואה. -תודה על העידכונים.

חן ב7

New member
יום השואה הוא יום עצוב,

מן הסתם אין הרבה כלים בשיר "הליכה לקיסריה" (כינור ואולי פסנתר) בנוגע למנהגים-אף פעם לא שמעתי על מנהג שמותר לשמוע מוזיקה(שמחה ועם הרבה כלים)

leka27

New member
מן הסתם הוא בדק אתזה

אני יודעת שיש דעה שמתחילים את מנהגי האבלות רק מר"ח אייר, יש כאלה שמחמירים במנהגים האלה יותר ויש פחות. וכל אחד נוהג לפי רבו.

טל טל 20

New member
כל המידע דרך הפייסבוק

חיפשתי באתר סלקום ולא נמצא , אולי מחר יתעדכן.

leka27

New member
הלוז מתוך האתר של 24

מחר בערוץ 24 החדש: הראל מויאל, עמיר בניון ואלעד עמדי מנחים את משמרת הבוקר באולפן השקוף עם מרתון הופעות חיות: ב 9:00 להקת "אתניקה" ב 10:30 אבי בניון ב 11:00 אבי עברי ב 11:30 יהודה מסס ב 12:00 הראל מויאל ב 13:00 יופיעו בבמה המרכזית בנמל ת"א, מחוץ לאולפן השקוף אסף לוי ועמיר בניון.

MoRaNi3

New member
לא, אתם לא מבינים

אני יצאתי אתמול וחזרתי בבוקר כולי הפוכה, וקמתי במיוחד כדי לראות אותו.. עוד שניה אני נופלת אבל הוא שווה את זה, הכי מדהים בעולם, אין לי מילים..

למעלה