ssyוM

New member
../images/Emo41.gifיאללה שירשור סיכום שנה יוצא לדרך ../images/Emo41.gif

אז אנחנו נפרדים משנת 2008 עוד מעט ומקבלים בברכה את שנת 2009 איך אתם מסכמים את השנה שחלפה
מספר הפאזלים שהרכבתי השנה הוא:
הפאזל הכי גדול שהרכבתי השנה:
ללא ספק הפאזל שהכי אהבתי הוא:
את שנת 2009 אני הולכת לפתוח עם הרכבת פאזל :
המסקנה שהגעתי אליה השנה בקשר לפאזלים היא ש.... אתם מוזמנים להוסיף ולשתף ....

רינה 777

New member
סיכום

השנה עשיתי רק שני פאזלים
,אבל של אלף חלקים כל אחד. עכשיו ממתינים לי שני פאזלים עם אלף חמש מאות חלקים. אותי ההרכבה מרגיעה, מכריחה אותי להשתמש ב ס ב ל נ ו ת,משמח כשיש חתיכה מתאימה ומהנה לראות את ה"מוצר המוגמר"
חג שמח

123נעמי

New member
סיכום שנת הפאזל שלי../images/Emo9.gif

השנה ירדתי בכמות הפאזלים עבדתי השנה על פאזל החיים ולא הצלחתי לגמור אותו
אבל אני עוד צעירה
בנתיים הוא ארוז אחרי הפסקה גדולה בריצה אחרי פאזלים חזרתי קצת לתחביב ניסיתי את פאזלי בופאלו - עשיתי 2 מהם ועוד שניים של אדוקה כרגע עובדת על הפאזל שקניתי מפאזל במפגש האחרון. התחלתי להסתובב שוב בחנות ולחפש לי פאזל חדש אבל קשה למצוא - אין חדש על המדפים אני מקווה שבקרוב יגיעו הדגמים של 2009 ויחדשו לנו קצת את המלאי. זו היתה השנה שהייתה אני מאוד מתגעגעת להרכיב פאזל כמו שאני אוהבת שתהיה לכולנו שנה מלאה בפיזולי פאזלים מפוזלים חדשים וכיפים

jocie1

New member
השנה סייימתי שני פאזלים במקביל

התחלתי את הפאזל של חמש חיות גדולות מאפריקה, מתקדמת לאט לאט...בתקוה לסייים אותו במהלך 2009 ולעבור לעוד כמה שממתינים בסבלנות. תהיה זו שנה שקטה עם רגיעה וזמן להגיע לפאזלים

ssyוM

New member
אז מה היה לנו השנה ...../images/Emo13.gif

בתחום הפורום שלנו
3 מפגשי פורום:
חנוכת הבית שלי
- מאוד שמחתי לראות ולארח את כולכם
ומ-א-ו-ד נהניתי מהמפגש שעבורי היווה הרבה יותר ממפגש פורום...
מיני מפגש באליפות הפאזלים השנתית - מאוד שמחתי לראות את כל מי שהגיע נכון, יכולנו להתארגן טוב יותר וכמה אירועים לא נעימים שהתרחשו במקום לא תרמו להרגשה הכללית . הלקחים הופקו והופנמו
מה שמוביל ל...
חניר עם הפאזל הגדול ביותר בעולם ...
מפגש פורום אצל מממאיה35
עם אורחת מיוחדת פ א ז ל שלנו. היה מפגש כל כך כייפי, משחק החברה שאירגנה לנו מממאיה בהחלט העלה את הרף למפגשים הבאים
קדימה| הונפקו לנו סטיקרים מקסימים לפורום שזכו ועדיין זוכים להתלהבות ( מי שרוצה זו הזדמנות טובה לבקש, משלוח עליי
) בקרוב יהיו עוד כמה רכבי חברה עם הסטיקרים הללו
תחום ההרכבות שלי
השנה הרכבתי יחסית מעט. מספר פאזלים קטנים הצטרפו לפאזל גדול יותר ותפסו את מקומם על גבי המקרר
( תזכירו לי להעלות תמונות מעודכנות של המקרר שלי ...)
פאזל הפרפרים 500 חלקים היה כייפי וקל מהמצופה להרכבה.
חוויה בלתי נשכחת היא יום כיפור ראשון בדירה שלי עם פאזל הספריה
ואחרון חביב, חביב ביותר פאזל שחברים מהעבודה הכינו עבורי לרגל העזיבה שלי - אוסף של תמונות מקסימות שלי ושל כל הצוות . כל כך התרגשתי כשקיבלתי אותו (מפורק) ועוד יותר כשהרכבתי אותו ...
כרגע פאזל 3000 חלקים ממוין בעצלתיים ...מתחשק לי משהו מיוחד וקטן יותר כרגע ...
אירועי פאזלים מיוחדים..
את הפאזלים שליוו אותי תקופה במקום העבודה הקודם השארתי שם . אני לא נוטשת פאזלים סידרתית , אני לא נוטשת בכלל אבל....מה שהיה בעבר נשאר בעבר והפאזלים הללו תמיד יזכירו לי ...מה שכן ...הם בידיים טובות
ובחיים
...
אני יכולה לכתוב מגילה שלמה על השנה האחרונה, החלטתי לחסוך זאת מכם
במשפט אחד... עשיתי וואחד זינוק בעלייה ועברתי את הטסט

ssyוM

New member
../images/Emo26.gif ולא יכולה בלי... ../images/Emo36.gif

הסיכום שכתבתי לפני שנה ... סיכום שנת 2007 - הדהים אותי לקרוא את מה שכתבתי אז... ולשמחתי רק מסיבות טובות
...

ssyוM

New member
וכמה מילים אחרונות...

אני יודעת שהיו תקופות שהורגשתי כאן פחות (ותודה למי שטרח להיות גלוי במסר
) אבל תמיד הייתי כאן. השנה אני מתכננת את צעדי אחרת מהשנה שחלפה - בכל מיקרה השנה הזאת תהיה שונה. אני מאחלת לכולם שנה טובה פורייה מוצלחת...שכל החלקים יתחברו ( והם יתחברו אם רק תרצו ) חנוכה שמח - הלכתי להדלקת נר ראשון

jocie1

New member
חייבת תודה לאחי שהזכיר לי שהערב

מדליקים נר ראשון של חנוכה...
בריאות טובה
שמחה אושר
ושנה פוריה

מממאיה35

New member
אני עונה

מספר הפאזלים שהרכבתי השנה הוא: לא יודעת, לא ספרתי..
הפאזל הכי גדול שהרכבתי השנה: המורכב -2000 אסטרולוגיה (זה שאני אמורה לשים אותו על השולחן ומעליו זכוכית.. בתהליך - החיים 3000. בתכנון - אסטרולוגיה 5000 (מעניין באיזה סיכום שנה אכתוב שסיימתי אותו?)
ללא ספק הפאזל שהכי אהבתי הוא: כך פאזל אני אוהבת בצורה מיוחדת. אהבתי את הפאזל שהבאתי מברלין, ואהבתי את הסדרה המוזהבת של החתולים, ופאזל m&Ms שהבאתי מארהב.
את שנת 2009 אני הולכת לפתוח עם הרכבת פאזל : לפתוח? מממ לא ממש לפתוח אבל אני צריכה איכשהו לחזור לחיים 3000, ובכלל לחזור לפאזלים שקצת נזנחו להם..
המסקנה שהגעתי אליה השנה בקשר לפאזלים היא ש....כשאני באמת רוצה להתנתק ולהכנס לשקט - פאזל הוא הפתרון.

fairy8

New member
סיכום שנתי

קשה לזכור אבל במינימום 8 (בחצי שנה האחרונה)
הכי גדול שהרכבתי לא רק השנה אלה בכלל זה מיני החיים- 3000
אין לי העדפות לפאזליםשהרכבתי ואני בחרתי את התמונה- כולם שווים בין שווים - אבל הכי פחות אהבתי להרכיב זה פאזל שקיבלתי מתנה מהולנד
הפאזל שאפתח איתו את השנה במידה ואסיים את היפנית הנוכחית זה יהיה חחח בחירה קשה יש לי 4 שמחכים בצד מה שיבוא לי באותו הרגע להרכיב.
המסקנה שהגעתי אליה שכל הפאזלים הבאים אני אזמין דרך הנט, מאוכזבת במקצת מהשירות בפאזלנד, שפאזלים זה תחביב לא זול בכלל. שתהיה שנה מקסימה לכולנו הרבה אור, אהבה, שמחה וכמובן הרבה פאזלים.

ssyוM

New member
השבוע עשיתי הזמנה נוספת מ- ebay

אומנם לא של פאזל ...(זאת הפתעה מבטיחה לגלות כשיגיע ...) למעט מבצעים מיוחדים של קנייה במקום אין לי כוונות לקנות בארץ יותר.

האדרים

New member
אנחנו ...

מספר הפאזלים שהרכבנו השנה הוא:כ-10 (תפוקה נמוכה יחסית ...)
הפאזל הכי גדול שהרכבנו השנה: סיימנו את רומא - 5,000. מבחינת הרכבה מלאה - הקאפלה הסיסטינית - 3,000.
ללא ספק הפאזל שהכי אהבנו הוא: איזה ילד אתה אוהב יותר ?...
את שנת 2009 אנחנו הולכים לפתוח עם הרכבת פאזל: אנחנו עכשיו בתקופת רגיעה: פה ושם מרכיבים חלק. כרגע יש 2 פאזלים פתוחים: אחד של שמידט (1,500) וג'לינים בשלג (1,000).
המסקנה שהגענו אליה השנה בקשר לפאזלים היא ש: גם רומא לא הורכבה ביום אחד!
הרגע המרגש של השנה - ללא ספק היו שניים, הכרוכים זה בזה: הרגע בו הונח החלק האחרון של רומא והשני, תליית הפאזל הממוסגר על הקיר המרכזי בסלון! מאחלים לכולם שנה רגועה ושלווה - עם הרבה רגעים של הנאה: פתיחת פאזלים חדשים, הרכבה כיפית, סיום, מסגור (או פירוק - מוקדש בהרבה
לנעמי) ותלייה!

למעלה