טוב יאאלה הגעתי תקבלו מה שאתן רוצות
קומונת מכירים את זה...יש שם כמה דברים יפים,כמו זה:
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=4365&msgid=25611161 תמיד נחמד להיזכר בבדיחות צ'אק נוריס ישנות: Chuck Norris can sneeze with his eyes open. Chuck Norris can eat just one Lay's potato chip. Chuck Norris can kill two stones with one bird. When the Boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Chuck Norris. Chuck Norris does not sleep. He waits. Chuck Norris is the reason why Waldo is hiding. Chuck Norris counted to infinity - twice There is no chin behind Chuck Norris’ beard. There is only another fist. When Chuck Norris does a pushup, he isn’t lifting himself up, he’s pushing the Earth down. Chuck Norris can slam a revolving door. ויש עוד הרבה ב
http://www.chucknorrisfacts.com/ אם את אוהבת את סוג ההומור הזה יש עוד הרבה בדיחות על האיש שיכול לשחק גם באירופה וגם בספרד,ואם כבר מדברים על פניני החוכמה של אלון מזרחי: "צריך לתת את המקסימום המינימלי" "אי-אפשר לומר שנוצר כאן שינוי של 180 אחוז" "יש שם 30 חברי הנהלה, 10 אומרים ככה ו-10 אומרים ככה" ~ מסביר למה עזב את אח"י נצרת. "המשחק היה מחושב ואפילו הייתה אסטרטגיה". "אני רוצה לעבור (לגור) ליד הים כדי לראות בכל בוקר את הזריחה." "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד." ~ בראיון לערוץ הספורט. "כשמישהו מפורסם, הוא מפורסם בכל הארץ." "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים" "זו לא ירידה ברמה לשחק בליגה ב′" "תרשו לי לפרגן לעצמי, אני מאוד צנוע" ~ מעריב, 8.12.2005 "מה הוא אמר?" "לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים" ויש עוד הרבה ב
http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9F_%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99 לא הרבה מכירים את ג'נר הבדיחות של "יש לך שתי פרות" אבל הוא ג'נר טוב אז שווה לשים אותו:
קומוניזם: יש לך שתי פרות. המדינה לוקחת ממך את שתיהן ונותנת לך כל חודש בקבוק חלב.
קומוניזם נוסח גורבצ'וב: יש לך שתי פרות. המדינה לוקחת ממך את שתיהן ומשקיעה בהרחבת הארסנל הגרעיני שלה. בינתיים אתה מחכה 16 שעות בתור כדי לקבל כוס חלב. האיש שהיה לפניך לקח את האחרונה.
קפיטליזם: יש לך שתי פרות. אתה מוכר אחת, קונה במקומה פר הרבעה, מגדל עדר פרות ומוכר אותן ברווח.
קפיטליזם - הגרסה הישראלית: יש לך שתי פרות. אתה מוכר שלוש מהן לחברה הציבורית שבבעלותך תוך שימוש בקו אשראי שנפתח על ידי גיסך בבנק. לאחר מכן אתה מבצע חילוף חוב/השקעה עם חברת בת כך שאתה מקבל את ארבע הפרות בחזרה, עם החזרי מס על חמש פרות. החלב של שש הפרות מועבר בחשאי לחברת קש באיי קיימן השייכת לבעלי ההון העיקריים של החברה, המוכרים את הזכויות לכל שבע הפרות חזרה לחברה שלך. בדו"ח השנתי רשום כי בבעלות החברה שמונה פרות, עם אופציה לפרה נוספת. להודעת העיתונות לא מצורף מאזן. הציבור קונה את השור שלך עם צ'קים חסרי כיסוי.
פציפי: יש לך שתי פרות, הן רומסות אותך.
פשיזם: יש לך שתי פרות. הממשלה לוקחת אותן ומחייבת אותך לקנות חלב. |העולם השלישי|:אין לך שתי פרות. ויש עוד רבים וטובים וקישורים לעוד רבים וטובים ב
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A9_%D7%9C%D7%9A_%D7%A9%D7%AA%D7%99_%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%AA ואם
רק בבדיחות מן השורה חפצה נפשך,כנראה שפורום זה אינו בשבילך,אך עדיין יש מקום פה לכולם [0112] א:אם הגברים לא רוצים להתחתן,מדוע הם רודפים אחרי הנשים? ב:וכלבים יודעים לנהוג?לא! אז למה הם רודפים אחרי מכוניות? [0115] "תגידי,שואל ניצן בן ה16 את בת כיתתו פזית,"את יודעת מה אוכלת בתולה לארוחת בוקר?" "לא",אומרת פזית "זה מה שחשבתי",אומר ניצן ------ פולניה, מרוקאית ורוסיה יושבות בבית קפה... הפולניה אומרת להן:"בנות מהיום אנחנו אומרות לבעלים שלנו שאנחנו לא עושות כלום בבית שהם יתחילו לעשות" כל אחת הולכת לביתה והן נפגשות שוב אחרי שבוע.. הפולניה אומרת:"באתי ליצק אמרתי לו יצק מהיום אני לא עושה כלום, אתה עושה הכל בבית".. ביום הראשון עשה כלים, ביום השני שטף את הרצפה, ביום השלישי לקח את הילדים לגן והחזיר אותם... בקיצור חבל על הזמן"!. באה הרוסיה ואומרת:"אני באתי ליבגני אמרתי לו מהיום אני לא עושה כלום! ביום הראשון כיבס ביום השני סידר את כל הבית, ביום השלישי רחץ את הילדים והשכיב אותם לישון.. בקיצור סוף הדרך. באה המרוקאית ואומרת:" באתי לג'וג'ו אמרתי לו ג'וג'ו מהיום אני לא עושה כלום.... ביום הראשון - לא ראיתי אותו,... ביום השני - גם לא ראיתי אותו,... ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעין, התחלתי לראות אותו מטושטש. ------ זוג ללא ילדים מחליטים ללכת על אימוץ . נכנסו לחנות ילדים ושאלו את המוכר : מה יש לך ? המוכר : יש לי רוסי ב - 10 שקל , אתיופי ב - 20 , עירקי ב - 30 , מרוקאי ב - 40 ואשכנזי ב 69 . הזוג הלכו להתייעץ וחזרו . אמרו למוכר : תשמע בגלל שזה ילד ראשון החלטנו להשקיע , ניקח את האשכנזי . בחירה טובה , אומר המוכר , 69 שקלים בבקשה . הבעל נתן למוכר שטר של 20 ושטר של 50 . המוכר : אתם מעדיפים שקל עודף או סלסלת תימנים ? ------ שלושה אנשים מגיעים לאי בודד תופסים אותם קניבאלים הקניבאלים אומרים צאו ליער תביאו כל אחד את הפרי האהוב אליו ותתקעו אותו לתחת מי שיצחק או יבכה יאכלו לו את הראש הראשון בא עם תפוח תקע לתחת התחיל לבכות והקניבאלים אכלו אותו השני בא עם אכמניות תקע לתחת והתחיל לצחוק השניים נפגשו בגן עדן הראשון אמר לאחר למה צחקת שדחפת את האכמניות לתחת הוא ענה כי ראיתי את השלישי בא עם אבטיחים ובכלל יש עוד הרבה בדיחות שאפשר לקצץ ולהגיע ישר לטובות שבהן באתרwww.jokes.co.il וכמובן,איך אפשר לשכוח את רעות? באמת נראה לך שאני לא אמלא את הבקשה שלך?
http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=4365&msgid=26056273 אכן,וסליחה שלקח לי הרבה זמן לענות אבל הייתי יותר עסוק מאמא של אבי ביום החופשי פועלי הבניין הערבים.