baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלשחק כדורסל עם טום פלטצ'רXDDDDDD

miriams4

New member
אוווו....

רשום 20 אנשים מהפורום: 1.אורי 2.ג'ן 3.ז'בט 4.שארון 5.שניצל(אפילו שלא כתבת אותי!) 6.יוב 7.אופק 8.קרלו(ראה 5) 9.נועם 10טל 11.יובל 94 12.רוני 13.אני 14.אריאל 15.דיבי 16.חגי 17.מיכל 18.עומר 19.ניר 20.טל פינגווין האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד?הו כן:D האם 9 הוא בן או בת?נראלי בת... באיזה כיתה נמצא 11?ניחוש פרוע-ו' מהי הלהקה האהובה על 2? MIKA
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?לא דיברתי איתה מה הלהקה האהובה על 6 ?יוני בלוך
- האם ל1 יש אחים או אחיות ?נראלי שכן... האם אי פעם תצא עם 3? ז'בט אל תיעלבי-לא! האם אי פעם תצא עם 7?אולי... האם פגשת אי פעם את 16?לא מהו השם משפחה של 15שחר
מהו שמו\ה האמצעי של 10?NO מושג... מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות?לאכול שניצלים
האם 13 אוהב שוקולד?הו כן
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8?אמממ...4 מתחלק בשמונה יוצא2? לאיזה בית ספר 2 הולך?היא כבר לא בביצפר
ספר עובדה על 20:אני לא מכירה אותו/ה ועל 11: כנ"ל ועל 9:כנ"ל האם אי פעם היית דלוק על 15? כנ"ל איפה 2 גר? אין לי מושג מהו הצבע האהוב על 3?כנ"ל האם 5 ו 6 חברים טובים?אולי...ואולי לא! האם 7 חדש בפורום?לא האם 8 ותיק בפורום?אווו כן! איך הכרת את 2? דרך הפורום.. איפה פגשת לאחרונה את 14?לא פגשתי האם ל18 יש חיות מחמד?אולי... האם 12 מבוגר ממך?לא נראלי...

3yuval3

New member
../images/Emo13.gif

1. נטע מנטה 2. זהבית 3. שארון 4. חמו 5. באריל 6. יובי 7. סוש 8. שניצל 9. ברייר 10. דיבי 11. אורי 12. קרלו 13. ג'ן 14. ענבר 15. מרים 16. טל פינגווין 17. אופק צח 18. טל בונוס 19. דרור 20. עדי האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד?
אני בעד. האם 9 הוא בן או בת?
בן. כאילו, לפחות לפי השם. באיזה כיתה נמצא 11?
י' מהי הלהקה האהובה על 2?
ארצי, ברמן, בלוך, היהודים וכ'ו מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?
מזמן
מה הלהקה האהובה על 6 ?
McFly האם ל1 יש אחים או אחיות ?
אחות. האם אי פעם תצא עם 3?
Like dah! האם אי פעם תצא עם 7?
הוא מאוד מקווה שלא. האם פגשת אי פעם את 16?
יאפ. מהו השם משפחה של 15?
אין לי מושג
מהו שמו\ה האמצעי של 10?
דיבי מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות?
אותי. האם 13 אוהב שוקולד?
היא תענה לכם על זה
[במילים אחרות, אין לי מושג, הגיבי נא.]
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8?
כן
לאיזה בית ספר 2 הולך?
לבית ספר עם מורה שהוא שחקן מסמולוויל. אם אני לא טועה. ספר עובדה על 20:
היא אוהבת MCR! ועל 11:
הוא אוהב האנה פאקארינן! ועל 9:
הוא אוהב את מיכל ינאי! [היי, גם היא משהו!] האם אי פעם היית דלוק על 15?
בגלל הכרות ארוכת טווח של שנים... איפה 2 גר?
בבית
מהו הצבע האהוב על 3?
שחור? האם 5 ו 6 חברים טובים?
מאוד.
האם 7 חדש בפורום?
לא האם 8 ותיק בפורום?
כן איך הכרת את 2?
האמת? דרך ישרא. לא דרך פהXDDDDD. אולי. ואולי לא. מבולבלים? גם אנחנו. איפה פגשת לאחרונה את 14?
בעזריאלי האם ל18 יש חיות מחמד?
יש לך? האם 12 מבוגר ממך?
לא. ולא שואלים את זה ככה. שואלים, האם אני מבוגר מ12. או האם אני יותר קטן מ12. 12 הוא סתמי, הוא רק מספר. בנאדם בא לפני משהו סתמי. באמת. אבל אחר כך 12 הוא לא סתם מספר, הוא קרלו, והוא לא סתמי. ומעדן בא לפני בנאדם. כן. ואולי לא. זה קצת.. לא נעים. מבולבלים? גם אנחנו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית מת אני הכי אוהבת לעשות את מקפליי אבל גם אותך מהצד כזה נו שקט

go goldi

New member
../images/Emo6.gif

לבית ספר עם מורה שהוא שחקן מסמולוויל XDDDDDDDDDDDDDD

למעלה