CSI לנצח

New member
../images/Emo13.gif

טוב אז ככה.. היה לי ממש משעמם אז החלטתי לעשות משו... כל אחד כותב לפי הסדר את השחקנים שהוא הכי אוהב מכל אחד מהCSI .. וגם לפי הסדר של הCSI שהוא הכי אוהב.. לדוג': אם אתה אוהב הכי הרבה את מיאמי אז תתחיל לדרג את השחקנים של מיאמי מהאהוב ביותר עד הפחות... וככה לעשות על כל CSI מבניהם.. תתחילו ואז גמני יעשה... כי לי יהיה ממש קשה לעשות את זה..

MeItOsH

New member
אני אתחיל.

אז כמובן שבראש וראשונה זה יהיה ניו יורק. אני אוהבת שם את כל הקאסט.באמת.[חוץ מאיידן.אבל היא מתה...
] הם מדהימים. אבל אנה בלנפ וכרמיין ג'יבנזו הם בראש ובראשונה. אחרי ניו יורק תבוא כמובן וגאס. שגם שם אני ממש אוהבת את כולם.. אבל במיוחד את ג'ורג'ה פוקס,מרג הלנגברגר[תקנו אותי אם טעיתי בשם משפחה..
]וכמובן שאת וויליאם פטרסון. ואחרונה חביבה מיאמי. אמילי פרוקטר ודייויד קרוזו ממ זהו. אני מקווה שהתכוונת לזה..ושלא סתם חירבשתי פה..

CSI לנצח

New member
כן.. לזה התכוונתי..

אל תדאגי לא חירבשת כלום.. זאת הייתה הכוונה שלי..!! ו... מי זה וויליאם פטרסון?? אני לא מכירה ת'שמות האמיתיים של ווגאס.. ok אז גמני יכתוב עכשיו: קודם כל מיאמי- מיאמי שליטה!!! חולההה עליהםם! טוב אז זה הסדר: 1. אדם רודריגז וג'ונתן טוגו מאוהבת בהם קשות.. 2. אמילי פרוקטר 3. אין לי מושג.. את כל השאר אני אוהבת באותה מידה.. הורישיו, מריסול, נטליה, אלכס וכולם.. ניורק: 1. דני ולינדזי!!!שתיהם באותה מידה... 2. מאק 3. הכושי הזה שאין לי מושג מה שמו.. 4. סטלה 5. פלאק 6. המנתח גופות שגם אין לי שמץ איך קוראים לו...(הוקס? או שזה הכושי?) לאס וגאס: 1. קתרין 2. ניק וגרג(גם אין לי מושג את מי אני יותר אוהבת..) 3. סופיה 4. ווריק 5. שרה 6. גיל מקווה שלא שכחתי אפ'חד..!!

CSI לנצח

New member
אהההה....

תגידי דרור יש לך פיצול?! אומרת שאסור לומר כושי ואח"כ אומרת שהכושי זה הוקס.. חחחח זה ממש מטומטם..(אל תעלבי
) אז קוראים לכושי(!) הוקס... ולגריסום וויליאם, נשתדל לזכור

trigotrigo

New member
מותר להגיד כושי,

צריך פשוט להשתדל לא להגיד את זה בטון מעליב

trigotrigo

New member
מכירה את "הכושים העבריים"?

זו לא מילת גנאי אם לא עושים ממנה כזו

xXx Shiraz xXx

New member
אבא שלי אומר "לא מערבבים סוכר עם מלח"

הכושים העבריים נתנו את השם הזה לעצמם, ואם אתה תקרא להם כושים זה יחשב כמילת גנאי. לא צריך להגיד כושי בדיוק כמו שאתה לא רוצה שמישהו יקרא לך WHITE TRASH או משהו בסגנון... לבנבן מסריח!! (רק לשם ההמחשה..)

CSI לנצח

New member
הי, אל תעבירו נושא!

תענו למה שכתבתי למעלה..! אני רוצה לדעת מה כל אחד אוהב.. כדי להכיר אותכם קצת

trigotrigo

New member
אני אוהב את החורף, ואת הקיץ, ואת הסתיו

ואת האביב, ואת מה שעכשיו

../images/Emo103.gifאני

קודם כל מיאמי כמובן. הסדרה הכי טובה לדעתי. ואז זה אדם רודריגז (
), אלכס, יונתן, אמילי, רורי, דייוויד. אגב אני ממש אוהבת את כולם. בלאס וגאס את לא זוכרת איך קוראים לה
ובניו יורק את גריסום ואז כל השאר. לא יודעת, מיאמי הכי חשוב.

adidush1010

New member
עכשיו תורי

אממ...קודם כל ברור שלאס וגאס אין על הסדרה הזו וזה הולך בזוגות: גיסום ו ווריק
ניק ושרה
גרג וקת'רין
אחרי זה את מיאמי ששם זה קל...כל אחד חוץ מהורישיו
ויש את ניו יורק שלא יצא לי לראות הרבה פרקים שלה אז בינתיים אני אוהבת את כולם

CSI לנצח

New member
כן..!! אדםםםםםםםםם..!!

חחח סופסוף עוד מישו שמאוהב באדם.
זה גם מזכיר לי שחברה שלי היום נפלה על השכל והיא החליטה שהיא מאוהבת בו... והיא בכלל לא רואה CSI.. היא ראתה תמונה שלו ונדלקה עליו..היא התחילה לכתוב את השם שלה ו+ אדם רודריגז וכל מיני כאלה.. קיצ' אח"כ ילדה אחרת שגם לא רואה CSI באה אליה וצעקה שג'ונתן יותר חתיך.. בסוף יצא ויכוח של כל הכיתה מי יותר חתיך.. שבעצם רק 3 כל הכיתה רואים CSI... מסקנה: המחלה מדבקת- שימרו מרחק!!! (אני משועממת אין לי מה להגיד..=])

למעלה