שאלון מגניב
1. מאיה 2. דור 3. כרמל 4. אליעד 5. דרור 6. דן 7. שוקי 8. אילן 9. רותם (איך ב9?!) 10. ליאור 11. אלון 12. מורטל 13. נעמה 14. אייל 15. רוני ותתחילו.. 1.כמה זמן את/ה מכיר/ה את מספר 4? (אליעד) מאז סמינר הרכבה י"א.. וקצת יותר מאמצע י"ב.. ובאמת באמת מסמינר חוות (ובאמת באמת באמת מאמצע השנה) 2. מתי דיברת פעם אחרונה עם מספר 9? (רותם) אתמול בטלפון.. היום התכתבנו (כתבתי התכתוונו! אני באמת צריכה לישון) קצת בהודעות 3. איזה צבע עיניים יש למספר 5? (דרור) חום וסתום (אם זה היה אילן, אז אחת כחולה ואחת ירוקה) 4. האם יש למספר 11 חיית מחמד? אם כן, איך קוראים לה? (אלון) וואו, לא זכור לי שהיה, ואני מקווה שאני זוכרת נכון. אם היה לו איזה חתול ושכחתי אז לא נעים. 5. האם מספר 3 מעל גיל 17? (כרמל) כן, נראה לי שכולם מעל 6. איזה מוסיקה מספר 8 אוהב/ת לשמוע? (אילן) ג'אז, פרוג, כל מיני הנדריקס וכאלה.. נו גיטריסטים. האמת שמלא, הוא מוזיקאי, אנחנו צריכים לשבת על זה פעם.. 7. האם היה לך קטע עם מספר 2? אם כן-פרטו קצת! אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה ביניכם משהו? חשבתי ש2 זו מאיה והצחיקה אותי השאלה, כי איכס, לא, ואז גיליתי שזה... (דור) ו..וואו, כן. היה אחד החברים הכי טובים שלי, קצת סולמייט כזה, נדלקתי עליו, נהייתה לו חברה, היה לנו קטע, הם חזרו, הוא הפסיק לדבר איתי, אחרי כמה חודשים די מסריחים חזרנו, בהתחלה בצורה מאולצת ואז כבר יותר זרם. אחרי שנתיים (!!!) הוא והחברה נפרדו, הוא היה שבור והגיע הרבה פעמים אליי. אבל לא בצורה הזאת (ואני גאה בעצמי על זה). אמצע השנה היה ביננו קטע לא ברור, מתישהו קלטתי שהוא ממש לא הבחור שאני מחפשת, והיום כשיש לי איזה מילה איתו, הוא גם מרגיש לי קצת פתטי. כאילו עברתי את הגיל של 'להדלק על דור'. וזהו. 8. האם יש למספר 13 קעקועים? אם כן של מה ואיפה (נעמה) לא שאני יודעת. 9. מה מידת הנעליים של מספר 6? (דן) 42-43? 10. התנשקת פעם עם 14? (אייל) לא, הוא היה הקומונר שלי. למרות שרצה על זה שמועה עצבנית.. 11. ועם 7? (שוקי) לא! 12. ועם 3? (כרמל) לא!!!!! (עם 2, 5 ו11 כן) 13. מה הדבר הכי יפה במספר 10? (ליאור) ילדה מהממת. השפתיים. אולי התחת. 14. מה הדבר הכי מכוער במספר 1? (מאיה) גם מהממת. הדבר היחיד שהיא מתביישת בו זה השוקיים שלה, כי הם גבריות קצת. לדעתי היא מדהימה. 15. איזו תכונה את/ה הכי אוהב/ת במספר 15? (רוני) אחותי התאומה.. באמת. יש בה משהו שאני מרגישה שפשוט מחבר אותה אליי. צבעוניות עצובה כזאת, לא יודעת. 16. למספר9 יש חבר/ה? (רותם) כן, כבר שנה ורבע (בזכותי! אחרי שהם יתחתנו ויוולד להם ילד הוא יהיה על שמי) 17. מה צבע השיער של 7? (שוקי) חום! 18. מה המאכל האהוב על 5? (דרור) אין לי מושג. מעניין אם הוא עוד אוכל 19. כמה אחים יש למספר 8? (אילן) 2 קטנים ושני חצי אחים גדולים 20. איפה מספר 2 גר/ה? (דור) עין שריד 21. איזו תכונה את/ה הכי שונא/ת אצל 8? (אילן) שהוא פשוט לא מפגין רגשות. ושאנחנו הכי שונים, באמת, ולהיות איתו בצוות היה לא קל בכלל. אני כולי מפעפעת והוא יציב. אני מבולגנת והוא מסודר, הוא שקט ואני מדברת. ממש הפכים, באמת. אני הכי שונאת שאני באה ומחבקת אותו ונמרחת עליו והוא כזה "היי" הכי אדיש בעולם. אבל אני יודעת שהוא אוהב. נראה לי. 22. האם למספר 3 יש משקפיים? (כרמל) 23. מתי בפעם האחרונה נפגשת עם מספר 12? (מורטל) וואו, מזמן. ביולי נראה לי 24. האם מספר 4 טיפוס עצבני או רגוע? (אליעד) הוא מתעצבן מהר. נלחץ מהר בעצם. וכשהוא עצבני הוא עצבני. אבל מסתדר. קצת כלים שלובים כזה (אולי זה בעצם אילן?) (איזה מושג מוזר, כאילו הכי לא מתאים לפירוש שלו) 25. האם מספר 5 מכיר את מספר 9? (דרור ורותם) בטח 26. האם מספר 8 מכיר את מספר 4? (אילן ואליעד) הם באותו גרעין 27. מה מיוחד במספר 14? (אייל) אה.. שאלה קשה. לפעמים, גם באיטיות שלו שיכולה לחרפן אותה, ובכל השקט בין מילה למילה, הוא ממש מצליח לקלוע אבל בול. 28. למספר 6 ולמספר 12 יש סיכוי להיות ביחד? (דן ומורטל) ממש אבל ממש לא 29. מה משותף למספר 13 ולמספר11? (נעמה ואלון) הם היו באוות גרעין. אלון אמר לי פעם שהוא והיא תמיד דיברו על זה שהם יתחתנו. ואז היא עזבה ואפילו לא אמרה לו. 30. האם מספר 5 גר/ה קרוב אליך? (דרור) בטח, תחילת הרחוב 31. מתי בפעם האחרונה מספר 9 היה אצלך בבית? (רותם) באמת שלפני שנים! אף אחד לא בא אליי! (ובצדק) 32. מתי בפעם הראשונה נפגשת עם מספר 10? היא שכבה מתחתי אז הכרתי אותה בפרצוף שנים.. היא גם שרה את שיר הטלפון בערוץ הילדים בכיתה ה' אז היא תמיד היתה זו. הכרנו בסוף י' שלי כשהיא התחילה לבוא לקן, קצת כזה, ובסוף י"א עוד קצת,ובי"ב הדרכנו ביחד (כלכך רחוק!!!) 33. מה הייתה המילה האחרונה שאמרת למספר 2? (דור) כתב לי הודעה על מורה חיילת או גדנע. דווקא לפני כמה דקות 34. יש לך משיכה למספר 6? (דן) לא 35. הלכת פעם מכות עם 2? (דור) יש מצב שהרבצתי לו 36. התנשקת פעם עם מספר 8? (אילן) לא 37. מה המשקה האהוב על מספר 1? (מאיה) מיץ תפוחים? 38. בן/ת כמה מספר 13? (נעמה) 20וחצי 39. יש מצב שמספר 7 ואת/ה תהיו ביחד פעם? אם לא למה לא? (שוקי) לא.. זה שוקי. הוא בן גרעין שלי ואני הכי אוהבת אותו בעולם. לא רואה את זה קורה. יש לו חברה גם שנים 40. מה התכונה שאת/ה הכי אוהב במספר 1? (מאיה) היא מושלמת ומהממת, ולפעמים נראה יל הדבר הכי יציב בעולם שלי. נו, באמת החברה הכי טובה בערך, מה הייתי עושה בלעדיה?