HELP

שיקלית

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gifHELP

אני מתחתנת עוד 7 שבועות ואני רוצה מאוד מאוד מאוד ,להוריד 5 ק"ג מיותרים. אני עושה הליכה כל יום 30 דק´ מהר . אני שוקלת 57 והגובה שלי הוא 1.65 מבנה גוף צר. אני לא אוכלת ממתקים ושטויות כי יש לי סכרת נעורים,אבל יש לי גם תת פעילות בלוטת התריס המקשה עלי לרדת במשקל. בבקשה ייעצו לי מה לאכול ומה לעשות את תשובתכם הדחופה תודה רבה

תזונאית

New member
זהירות

עליך להזהר בביצוע דיאטה על דעת עצמך בעיקר בגלל הסכרת (האם את מקבל אינסולין)? עפ"י הנתונים שלך משקלך תקין ביותר.ואין צורך בירידה במשקל. בכל אופן, הדבר היחידי שעליו אני יכולה להמליץ לך הוא לפנות ליעוץ מקצועי. תת פעילות של בלוטת התריס בהחלט יכולה להקשות על ירידה. מדוע אינך מקבלת טיפול לאיזון הבלוטה? תזונאית

שיקלית

New member
../images/Emo153.gifאני מקבלת אלטרוקסין

ואני מזריקה ורמת הסוכר שלי תקינה 85-120 אני שומרת . לדעתך אני במשקל תקין ,רק שהגלגלים שלי מסביב לבטן לא כלכך מעידים על כך

תזונאית

New member
התעמלות

הדבר היליד שמומלץ לך לעשות במקרה כזה הוא התעמלות אנאירובית. כלומר, עיצוב האיזור שלשדעתך "סובל" מיתר שומן. לשם כך עליך להרשם לחוג. דיאטה לא כ"כ תעזור לך במקרה כזה. אולי תרזי באיזור הבטן, אך גם תרזי בכל שאר המקומות. לעיתים השומן נוטה להצטבר במקום מסויים. בהצלחה תזונאית

למעלה