תודה נערההההההההה:),נינג'ה כנס

למא אתע מדבר בשגאות קתיב? מא לו סיימטה ביט ספר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכול יותר, יש לי הרגשה שלא רק הפורום התדרדר גם הדיסלקטים הקשים שפה חשבת לתקן לפני שאתה שלוך אט ההודאות שלכ?

מה לא מובן?

מקורות יודעי דבר כאן בפורום, אמרו לי ,לא להגיד את שמם,כי ישר ירצו פה כלמני ניקים מתחזים מדובר בבחור בשם מעיין טל![טלי מעיין] בחור החולה בראש, שאוהב צומי בצורה ממש קשה ממש קשה עד כדי כך שמגיע למצב שילדות בנות 13-17 בבלוגים,נפגעות ממנו בצורה מינית בוטה כדי לאתר ניקים כאלו ולא ליפול לרשת יש רק דרך אחת לברר דוגמה:.....X מה שלומך קרן ענתבי? קרן:בסדר "אחותי" הכל מעולה X:יש לך מצלמה קרן? קרן:לא אין לי מצלמה יש לי מסנג'ר ששם אוכל לשלוח לך תמונות[נו באמת...] X: למה אף פעם לניקים שלך המוזרים אין מצלמה? קרן:אחותי אפשר שאלה?[פה מתחילה הסטיה של הבחור שהוא מתחיל ב."אפשר שאלה"? X: כן מה! קרן,יש לך חבר שנגע בך??? ליטף אותך??? טוב את השאר אתם כבר יכולים לדמיין! ניקים דומים לעברו,איטל אופיר לילך בינבנשתי גלית גילת ועוד שלל ניקים שהוא מתחבר בהן!!!!! שלחו כבר עשרות מיילים לתפוז מכל מני גורמים! התשובה של תפוז הייתה, שכל עוד לא התקבלה תלונה רשמית ממשטרת ישראל, מותר לפדופיל[סליחה לבנהאדם] לגלוש חופשי חודשי! עכשיו אתם מבינים? אני נאצי גאה!!!!!

אמממ ערס../images/Emo45.gif

לא הייתי אומרת שאתה נאצי גאה,אך הייתי אומרת שאתה פשוט פתרת את התעלומה,ובוא נאמר ככה! הצלת אותי באופן אישי ותודה! המון תודה! חברים הבן אדם הזה צודק אל תדברו עם "קרן ענתבי" זה גבר שמנסה לנהל שיחות רחמים עם בחורות ואפילו לי הציע באופן אישי לבוא לאזכרה של "אחותו" בתור אחותה המסכנה של קרן. שורה תחתונה אני מאחלת לכל המסכנים האלה שאלוהים יהיה עימכם אמן! ובלי לכלוכים ובלי הלצות כאן בפורום בואו נסגור את השרשור הזה בזה שלא ניתן להאמין לאנשים כמו אלו שמתחזים למתים או כאלה שמחפשים את תשומת הלב של בחורות דרך סבלם בחיים ,חזקו ואימצו
ושוב להזכירכם ושתפתחו את העיניים היפות שלכם קרן ענתבי חתומה פה בקישור הזה אתם מוזמנים שוב לראות!תודה!

../images/Emo5.gif

נערההההההההה מגיע לך
על אומץ ליבך שהעזת לבוא לפה לתת דיעה,אני מקווה שאת יכולה גם להתמודד עם האשמות של יוסי,ונינג'ה הלוחם ננהנהנהנהנהנה טיט טי טיטיטי [מנסה לשיר את השיר של נינג'ה אמרקאי 3 עם מייקל דיקיקוף]
אם יש עוד בנות שחוו את זה על בשרן, הן מוזמנות לכאן ברצון טוב לספר על כך!!!!! אני מרגיש ממש בשידור חוקרחח רפי גינת המלך

חחחחחחחחח

לא לא אתה לא הבנת לא חוויתי כלום על בשרי פשוט הקרן ענתבי הזו שוחחה עימי גם במסן כמה פעמים, וראיתי את התמונה הזו שמופיעה בכתבה והיא טוענת שזו היא, אתה לא מבין מה קרה לי כשראיתי את התמונה בכתבה ששמת בפורום, חשבתי שראיתי שד, וזה לא מצחיק כולי הייתי צמרמורת זה מפחידדדדדדדד לראות שאתה מדבר עם מישהו שטוען שהוא מת אבל לא חשוב אני מקווה שכולם פה הבינו מי זה ומה זה ואם לא זו בעיה שלהם,לילה טוב ערס

נערה כנסי מותק!

לי היה אותו דבר עם קרן ענתבי לא במסן אלה כאן בבלוג. אמרה שהיא מיסכנה וחירשת ומתה לא אחות בשם תמר!ויש לה11 אחיות וגרה בראש פינה .ממש ריחמתי אליה .אני לא מבין כניראה נפלתי בפח שוב כוס אמק .ועם זה נכון מה שאומרים אליה אז היא נבלה לא קטנה .ואדם כזה הוא חולה בראש או סוטה שמפתה בחורות .אני נערה לא נותן את המסן שלי לאף אחד .אין לי אמונה באדם .אני מכבד אנשים אבל גם חושד בהם.וזאת עובדה קיימת שהמסן שלי תמיד סגור .לא נותן מסן ולא כלום. לכן זה מה שאני לא מבין אצלך לתת לבן אדם מסן ולא ליבדוק בציציות .של אותו אדם .אחר כך מה הפלא .שבחדשות יש כל מיני דברים על הצאטים והבלוגים.על אונס וכל מיני דברים כאלה.נערה אני לא אומר את זה רק לך אתן טיפשות ותמימות. אתן כאן מדברות חופשי על הכל וזה שמתי לב שהייתי כאן .במיקצת מזמני.אתן סומכות על כל אחד וזה לא טוב.אחרי זה כמו שאני אומר לא להשים את אף אחד .כי זה הדייסה שחלק מימכן מבשלות לעצמן.מיצטער שהייתי בוטה כל כך .כי הייתי חייב להגיד את האמת .אז נערה קודם תבדקי את עצמך איפה את טועה .ועם כל הכבוד ויש כבוד .נסי להכיר את הבן אדם טוב יותר ואז לישכול עם לתת לא את המסן! שיהיה לך יום מקסים והמשך ערב נעים!

טוב נו...

אז אתה טוען שאני טיפשה ותמימה ואתה גם מכליל את כל הבנות? אוקיי אז אני לא מתכוונת להגיב על זה אבל אני רק אגיב לגבי העניין שנתתי את המסן שלי..... אני חסמתי ומחקתי אז ככה ששום דבר רע לא יכול להיות ולגבי המסן שלי? אני יכולה לספור על האצבעות שלי למי יש כאן את המסן שלי בבלוג הזה אז ככה שאל תדאג לי חמוד
אני בידיים טובות ואני במקום מוגן, ואתה רוצה עצה ממני? לא? אולי בכל זאת? אז אני אומר לך חד וחלק!.....נראה לי שאתה קצת הולך רחוק עם דרך המחשבה שלך לגבי האנשים כאן בבלוג, יש כאן אנשים שהם דיי נחמדים זה שיש כאן כמה חולי נפש,שלא נפרט כרגע..... זה יש בכל מקום,אז אילן אם אני לא טועה אתה שלחת לי מסר לפני כמה ימים, תהיה נחמד ותיישם את מה שכתבת לי במסר הזה,ואך תגיב למי שלא צריך להגיב, ואם אתה אומר שההודעה שלך ולא משנה באיזה שרשור היא האחרונה אז תדאג שהיא תהיה האחרונה באמת! נ.ב. עושה רושם שאתה בקיא בתגובותיך ז"א, אתה יודע להגיב כמו שצריך למי שצריך ומתי שצריך
לילה טוב לכולם

ערס אח יקר אני חוזר ביי!

אחי אתה ממש גשש בלש בחורה שמתיחזה לגבר כדח לפתות נשים גועל נפש .אני כבר לא יודע למה לאמין .אבל הוא או היא היו כל כך ראלים!אוף אח שלי שוב נפלתי כוס אמק .שונא אנשים כאלה מתחזים .לבחורות מיסכנות .ומפתות בחורים או בחורואח שלי תודה רבה אני חוזר כל מה שאמרתי .אין לך מושג כמה אני בשוק טוטלי.שוב תודה.!שיהיה לך המשך ערב נעים.

טוב חקרתי לגבי קרן ענתבי!

אז ראיתי את המתחזה מדובר בגבר יש לו שיער קוצים צבוע עור קצת שחום הייתי אומר משהו בסגנון ערס ! עשיתי בדיקה ונכנסתי לכאן לתפוז דרך אתרים שמצאתי בנענע האדם הזה פתח בלוג וסיפר שיש לא אחות בשם תמר ושהם 11 אחים בבית .בדקתי שוב את הגולשים כאן אף זכר לא היה כאן מאדם זה.מה שאני יכול לומר שבוודאות עכשיו מדובר בגבר מיתחזה ראיתי אותו במו עניי דרך אגב לכל מי כאן אותו אדם עשה אליכם מעקב .הנה תיזהרו האדם הזה עדין מיסתובב בבלוגי תפוז בשידורים שניקראים שידורי שטח.יש לציין שקראתי מאמר אחר על קרן ענתבי על ההורים שלה ומצאתי גם תמונה שלה בצבע .יש הטוענים שהיא התאבדה!בקיצרת תזהרו .קראתי באתר אחר כל מה שרשמתם לאותו מיתחזה !שיהיה לכולנו המשך יום נעים!

למעלה