ולכל מי שמתכוון ליקרוא לי!
דפקת על מה שאמרתי מצידי הוא לא יותר גרוע מערס לייט ודינו הוא כמו ערס לייט.אני השכנזי יהודי גאה. חצי הונגרי, חצי צכי. עיבדתי חצי מהמשפחה שלי בשואה .כ 300 איש .מיתוכם 10ילדים שגילם הנוכחי היה לא יותר מ5 שנים .לכן .אומר כולנו יהודים .ואסור לעשות הכללות.ומה שרשם ערס לייט זה ממש פוגע .עד היום יש לי במישפחה אנשים שיש להם מיספר על היד .ניצולי שואה שעברו את הסלקציה של אדלוף איכמן אייכמן הנבלה שישרף בגהנום. ולכל אותם מבני מישפחתי שניספו בשואה אני אומר השם יקום דמם .וזה ממש עצוב לי שבן אדם מדבר כך .אני כותב את זה ונזכר בכל מישפחתי שניספה משואה וזה ממש עצוב שדמעות יוצאות לי מהעניים.אומנם עבר אמון זמן אבל הכאב זה אותו כאב.ולכולם אני מתכנן טיול לאושוויץ. למשרפות ותאי הגזים.כי זה שלנו ודם יהודי נישפך שם.ואני יניף שם את דגל הלאום באומץ. והלראות לכל האנטישמים שיש לנו מדינה ויש לנו דגל .וישיר את המנון שלנו בצעקה גדולה. שכל אחד ואחד יחשוב טיפה לפני שהוא פוגע .העם שלנו עבר כל כך הרבה שינאה ורדיפות.שונאים אותנו בכל העולם .וזה לא ביגלל הדת ביגלל שאנחנו יהודים .תיזכרו את זיכרון השואה לעד .זה דבר שאסור שישכח גם עוד 20 שנה או 30 שנה .כל עוד שאנחנו חיים אנחנו חייבים ליזכור מי אנחנו .ומאיפו באנו.אנחנו בני משה אברהם יצחק ויעקב.וככה נישאר עד יום מותנו.שיהיה לכולנו יום טוב ומושלם!