../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

רק שואל האם זו הבחורה שקמה לתחיה מחדש כאן בבלוג,אחרת המשיח כאן מצד נקבי ולא ידענו עליו ושלא יעבדו עליכם[נחמיה שטרסלר]

צודק!

לצערי יש הרבה אנשים בבלוגים שלוקחים זהות של אחרים אם זה מאינטרס כלכלי ( בהתחלה מרחמים עליהם ואז הם אומרים שחסר להםם טוקמן או שאין אוכל וכו') ואם זה סתם אינטרס של תשומת לב חולנית! אני אישית נתקלתי בסיפורים פה של מתחזות לחולות סרטן או בכלל מתחזות לאנשים אחרים ככה סתם. אז קרן ענתבי וכל האחרים שניזונים מרחמים של אחרים על סיפורים קורעי לב שהמצאתם או גנבתם לאחרים- אתם תשלמו על זה - אם לא פה אז בעולם הבא זה בטוח!

YOSSI331

New member
כנסו ותפנימו אנשים

אני לא מאמין שאני קורא גבר כזה מעל דפי הפורום הזה ואאני לא מבין איך אין פיקוח על ההפקרות הנעשית כאן בתפוז . ערס לייט קצר יש שאלה לי שאלה אליך אתה אלוהים מאיפה אתה יודע מי מת ומי חי בעולם הזה אתה יודע מה אני היתי תובע אותך שכל ימי חייך הית סובל ומשלם את מיטב כספך על הדיבה שהצאת מפיך אולי ככה תילמד לא לנבל את הפה שלך שכל מה שיוצרא ממנו זה זוהמה וליכלוך היתי גורם לך סבל ככה שהית מצטער ובוכה על הרגע . אתה יודע איזה משבר אתה יכול לגרום למישהו עקב המילים המגעילות שלך . בן אדם כמוך שמתנהג כמו זבל אנושי או ליתר דיוק במיץ של הזבל צריך לחסום מתפוז לעד כי אין מקום לזבלים כמוך בתפוז בין האנשים המדהימים שישנם שם וישנם שם המון גולשים מדהימים . אני מאחל לך כן מאחל ואני לא כזה שתיסבול חלק ממה שהילדה הזו עברה אני מבטיח לך שההתנהגות הזיבלית שלך תישתנה . והנהלת תפוז למען השם אתם לא מפקחים על הנאמר כאן תנו תגובה שנדע שאתם חיים .

../images/Emo197.gif

יוסי אתה שפוי? אני פרסמתי משהו,חומר למחשבה איך בריבנו של עולם הגעת להוצאת דיבה,שאני מיץ של זבל, ושאר השטיות שיוצאות מבנדאם "בוגר" תבדוק את פג תוקפם של תרופותיך,יש לי הרגשה שאתה לוקח כדורים מקולקלים

YOSSI331

New member
תיבדוק את הדברים ואז תפרסם>

אני נורא מצטער עם פגעתי אבל זה מקומם שלא בודקים דברים ומפרסמים אתה לא מבין לאיזה משבר זה יכול להכניס את נושא הפירסום ושוב אני מצטער זה היה בלהט הרגע מתנצל מכל הלב תן לי את בעל האתר ההוא במבי תאמין לי שהוא יחטוף

יוסי תפסיק להתייחס לכל דביל!

יוסי עכשיו אתה מבין למה אני לא רוצה להיות כאן .ביגלל אנשים דבילים כאלה אח שלו על תתייחס אתה יודע כמה דבילים כמוהו אני מכיר בחוץ. תן לו ועם זה עושה לו טוב לדבר ככה אז תן לו.על תרד לרמה של הדביל באמת זה לא שווה את העצבים שלך .ואותו דבר אני אומר לקרן. ולכולם כאן סתומים לא חסר .יש כאן אנשים עם חור בהסכלה!ועם אתה רוצה שאני הספור לך אותם בכיף אבל לא יהיה מספיק עצבאות .אז אח שלי אמרתי לך ולקרן לאלחם ולעלות את הרמה של בלוג תפוז.ולא להתייחס לדביל הזה .המשך יום נעים לך וכולם. יוסי אני יעזור לך ולקרן מידיי פעם .לעלות את רמת תפוז .אבל בכללי אין לי מה לחפש כאן.

ערס לייט תיזהר

תקשיב לי ותקשיב לי טוב יחתיכת אפס מאופס "ערס לייט" אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע כלום עליי וכן כן תדעו כולכם אני קיימת ואני לא מתה אני מבטיחה לך שהיום שלך יבוא בקרוב. הייתי פה ואני לא מתכוונת לוותר.

יום לכולם בברכת

שאלוהים יתן לכם שכל יוסי נראה שכבר יצרת קשר עם מתחזים,ספר לי חבריך,אגיד לך מי אתה

../images/Emo2.gif אמאלה למה את מתחזה לבחורה שמתה?

זה די חולני.. וערס לייט איך לעזאזל עלית על זה? ח כל הכבוד

חפרנית היא לא חייבת להתחזות!

את יודעת כמה אנשים יש עם שמות דומים לאלה שניפטרו .אני היכרתי לפחות כמה .זה לא אומר כלום .למשל יש לי חבר טוב לא יגיד את שמו יום אחד ראינו מודעת אבל .אני חשבתי שמדובר בחברי הטוב במיקרא היה לזה שניפטר אותו שם. היתקשרתי עליו לחבר וזה לא היה הוא.אבל זה לא העיקר למה לחפש על בן אדם כל מיני דברים משעמם לכם בחיים.את יודעת שהיא יכולה לתיבוע אותכם על הוצעת דיבה .או את ערס לייט. כי זה ממש לא בסדר לחפש על אדם.אני קראתי על קרן.והיא היתה אישה .שבאמת .היא פספוס לעולם הזה ואפילו שמרתי את מה שרשום שם אליה במעודפים יש שם עוד אנשים. חוץ מי קרן ענתבי.תעזבו את קרן לנפשה .זה שיש לה אותו שם זה מה שהיא קיבלה מההורים שלה .וזהו להבא אני אומר. תפסיקו לחקור על אותו אדם .כי זה לא מתאים ולא הוגן .לקרן יש שם נקודה .ובמיקרה יש לה שם של קרן ענתבי .אז מה זה לא הופך אותה למיתחזה !שיהיה לך יום טוב

תגיד לי מוח!

אפילו אם זה היה חומר למחשבה לא מדברים כך.זה ממש גואל נפש הצורת דיבור הזאת שמע . תקשיב אני איני מאמין באלוהים וכל מה שקשור בזה ! שמעת פעם על המילה שואה .אתה לא יותר גרוע מהיטלר אדולף איכמן וגוזף מנגלה!אתה יודע מה היה פועלם להשמיד את יהודי אירופה .ואתה יודע עוד משהו .זה ממש כואב לי שאדם מדבר כך.ניספו לי שם כה 300 איש מהשפחה שלי ואתה לא מתבייש לדבר כך ערס מסרייח .מי אתה חושב שאתה .המלאך של האלוהים אתה כולה בן תמותה!תזכור מה שאמרת עכשיו זה לא משהו שלא שניסלח או נישכח. תגיד את זה לניצול שואה .תגיד את זה לבן אדם.שעיבד את היקר לו .תגיד את לאמא שבנה נפל בלבנון תגיד את להורים שכולים .תגיד תנסה .אתה לא יותר מאדם דפוק בשכל וזה מה שיש לי לומר. אני משווה אותך לאדולף היכמן לגוזף מנגלה .אתה בדיוק כמוהם .מנסה לעשות סלקציה מי יחיה ומי ימות.גזר דינך מוות בתליה סקילה באבנים .או מוות בתאי גזים .שתרגיש טוב טוב מה זה ליפגוע.

ולכל מי שמתכוון ליקרוא לי!

דפקת על מה שאמרתי מצידי הוא לא יותר גרוע מערס לייט ודינו הוא כמו ערס לייט.אני השכנזי יהודי גאה. חצי הונגרי, חצי צכי. עיבדתי חצי מהמשפחה שלי בשואה .כ 300 איש .מיתוכם 10ילדים שגילם הנוכחי היה לא יותר מ5 שנים .לכן .אומר כולנו יהודים .ואסור לעשות הכללות.ומה שרשם ערס לייט זה ממש פוגע .עד היום יש לי במישפחה אנשים שיש להם מיספר על היד .ניצולי שואה שעברו את הסלקציה של אדלוף איכמן אייכמן הנבלה שישרף בגהנום. ולכל אותם מבני מישפחתי שניספו בשואה אני אומר השם יקום דמם .וזה ממש עצוב לי שבן אדם מדבר כך .אני כותב את זה ונזכר בכל מישפחתי שניספה משואה וזה ממש עצוב שדמעות יוצאות לי מהעניים.אומנם עבר אמון זמן אבל הכאב זה אותו כאב.ולכולם אני מתכנן טיול לאושוויץ. למשרפות ותאי הגזים.כי זה שלנו ודם יהודי נישפך שם.ואני יניף שם את דגל הלאום באומץ. והלראות לכל האנטישמים שיש לנו מדינה ויש לנו דגל .וישיר את המנון שלנו בצעקה גדולה. שכל אחד ואחד יחשוב טיפה לפני שהוא פוגע .העם שלנו עבר כל כך הרבה שינאה ורדיפות.שונאים אותנו בכל העולם .וזה לא ביגלל הדת ביגלל שאנחנו יהודים .תיזכרו את זיכרון השואה לעד .זה דבר שאסור שישכח גם עוד 20 שנה או 30 שנה .כל עוד שאנחנו חיים אנחנו חייבים ליזכור מי אנחנו .ומאיפו באנו.אנחנו בני משה אברהם יצחק ויעקב.וככה נישאר עד יום מותנו.שיהיה לכולנו יום טוב ומושלם!

למעלה