עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כל מה שנשאר לי עכשיו

זה לשיר את השיר שרציתי לשיר לעצמי ולדמיין את צביקה הדר שומע כי זה מה שאני עושה עכשיו... אוף יואב צפיר המליץ לי עליו הוא שמע אותי הוא אמר שאסור לי לוותר עליו

לא נורא../images/Emo24.gifקרה לי משו דומה בבחינ

בבחינות לפסטיגל
עכשיו אולי זה נראה לך נורא אבל אל תתדאג זה יעבור

REBELDE 16

New member
איך הלכת לבחינות לפסטיגל?

איפה זה היה? ומאיפה ידעת שיש? ומה היית צריכה לעשות?

אממ חברות שלי קיבלו כרטיס, אני לא..

קיצר אחת המזכירות הייתה נחמדה ואחרי שלחצתי עליה קצת הרבה הכניסה גם אותי וחברה שלי שגם לה לא היה..
הייתה על זה פרסומות בכבלים
היה בתל אביב
הייתי צריכה לשיר..ובזה הרסתי לעצמי קצת..כי לא שרתי בהתחלה בהתחלה שנתנו לי..אלא בסוף כי שאלו עם אני בלחץ ואמרתי שכן (נו טוב אני ישקר להם?
) אז אמרו שאני יבחן בסוף (זה היה בקבוצות של 40 ילדים וכולם רואים אותך והכל וזה מלחיץ..)

vale la pena

New member
לא נורא......./images/Emo24.gif

אני אגיד לך מה שחברה שלי אמרה לי כשאמרתי לה שלא עברתי... בשבילי אתה תמיד מספר 1!!!!!!! שטויות, העיקר שלא ירד לך הביטחון, תמשיך להאמין בעצמך, אל תשנא את עצמך, זה לא שווה את זה..... אני מאמינה שעוד נשמע עלייך........

N i c o l e

New member
חברה...אני עוברת לשלב הארצי!!../images/Emo41.gif

היום נבחנתי מול צביקה הדר וריקי גל וצדי צרפתי והם היו ממש נחמדים, ועברתי לשלב הארצי...שיהיה בעוד חודש בערך.... נינט גם באה לבקר....

vale la pena

New member
אהההההההההההה!!!!!!!

מתרגשת בשבילך......
בהצלחה!!!!!!!
וואו... איזה כיף........ אני ממש שמחה בשבילך!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעדכני אותנו מה קורה, אה?!

איך האודישנים בעוד חודש?

אם בעוד פחות מחודש אמורה להתחיל התוכנית...? ומה זתמורת נינט באה לבקר?

N i c o l e

New member
כי....

התוכנית תתחיל עם האודישנים שהיו בכל מיני איזורי חיוג שונים מהארץ (כאילו- שלושה שבועות- שבוע ראשון האודישנים בצפון, שבוע שני האודישנים במרכז, ושבוע שלישי האודישנים בדרום...) ואז יערך הגמר הארצי שישודר בשבוע הרביעי...ככה נראה לי... ובקשר לנינט...עזבו את זה שכל שאר הכוכבים היו שם- פתאום נינט הגיעה, וכולם ידעו שהיא תגיע כי אמרו לנו לפני...:) בקיצור, אני ניגשתי אליה ראשונה, לחצתי לה את היד, חיבקתי אותה והצטלמתי איתה :) והיא היתה ממש חמודה, שאלה אותי אם אני מתרגשת, אם עברתי...ממש חמודה :)

perrinat

New member
מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני אשמח לראות את התמונה

N i c o l e

New member
לא אני צילמתי

כל הצלמים שם צילמו...אולי יופיע בעיתון...(נימה מאד אופטימית :))

vale la pena

New member
איזה כיף לך.......

כשתיהי מפורסמת, אם אני יבוא לדבר איתך, אז תזכרי אותי?!
שוב, המון המון בהצלחה!!!

perrinat

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

איזה יופיייייייייייי
אני מאמינה בך
ואני גם אשלח SMS ואצביע לך
[ואפשר חתימה
] וכמובן שיהיה ב ה צ ל ח ה

למעלה